Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Τα "αναχώματα"...



Η λαϊκή οργή έχει γίνει ποτάμι που είναι έτοιμο να παρασήρει τα πάντα. Να ανατρέψει το πολιτικό σύστημα της μεταπολίτευσης που στήθηκε πάνω σε μία προδοσία και μεγάλωσε με τα βοδρολήμματα του προοδευτισμού ληστεύοντας τον πλούτο της χώρας. Τρόμος βασιλεύει στην ψυχή των διαπλεκόμενων ιερατείων. Οι μεγάλοι καραγκιοζοπαίχτες ανησυχούν. Που θα πάει αυτή η οργή; Το ΠΑΣΟΚ διαλύεται η λάσπη που κρατούσε ενωμένο αυτό το ετερόκλητο συνονθύλευμα των πασοκανθρώπων έκοψε. Δεν υπάρχουν εκείνα τα πραγματάκια που τους έδιναν τον κοινό τόπο. Δεν υπάρχει πλέον η λαμογιά, η κατασπάραξη του ΦΠΑ, το ζύγισμα του μπαμπακιού δέκα φορές, τα πακέτα στήριξης που καταβροχθίστηκαν στέρεψαν. Η ΝΔ (Νυχτωμένη Διαχρονικά) αφού για χρόνια ολόκληρα ήταν ουραγός της αριστεράς αρλουμπολογίας, εγκλωβισμένη στο ιδεολόγημα του “μεσαίου χώρου”, είναι ανίκανη να εκφράσει πολιτικό λόγο. Υποταγμένη στην ιδεολογική ουδετερότητα έχει απογοητεύσει τους συνειδητούς οπαδούς της που περίμεναν την αναγέννηση και τον αγώνα κατά της πολιτικής βαρβαρότητας που θέλει να μετατρέψει τον Ελληνα άνθρωπο απο υποκείμενο της ιστορίας σε άβουλο καταναλωτικό αντικείμενο.

Το ποτάμι της λαϊκής οργής είναι έτοιμο να ξεχειλίσει και στις επόμενες εκλογές να έχει αλλάξει το πολιτικό τοπίο. Μπορεί να πάει στο ΚΚΕ. Μπορεί να πάει στην Χρυσή Αυγή. Κρύος ιδρώτας έχει κόψει τους ανθρώπους της διαπλοκής. Οι μυστικές δημοσκοπήσεις τους έχουν κάνει να χάσουν τον ύπνο τους. Αναρωτιούνται όπως ο Λένιν κάποτε: “Τι να Κάνουμε”.

Η λύσης βρέθηκε. Αμέσως στήθηκαν τα αναχώματα. Όπως τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης στήθηκε το ΕΚΚΕ για να κόψει απο αριστερά το ΚΚΕ έτσι και σήμερα. Ένας ολόκληρος μηχανισμός στήθηκε απο την Madison Avenue για να πλασάρει στους Έλληνες το νέο, το ανανεωτικό, το “προοδευτικό” και καθαρό από τις μισαλλοδοξίες του παρελθόντος που με όνομα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ θα λειτουργήσει σαν ανάχωμα προς τα αριστερά θα εξακολουθήσει να παραπλανά και να εξαπατά κρύβοντας το μπασταρδο πρόσωπο της πίσω από μία δήθεν ανησυχία για το μέλλον της Ελλάδας. Ελλάδας που τα μέλη του τόσο έχουν βυσσοδομήσει εις βάρος της. Οι δημόσιες προπαγανδιστικές δημοσκοπήσεις συμμετέχουν με πολλή θράσος και απελπισία στην προσπάθεια να δώσουν πολιτική οντότητα στο νέο αριστερό μόρφωμα, να χειραγωγήσουν τους Έλληνες και να τους βάλουν στη κομματική στρούγκα του σύντροφου Κουβέλη.

Ο κύριος Καμμένος, με το μόρφωμα “Ανεξάρτητοι Έλληνες” λειτουργεί σαν το ανάχωμα προς τα δεξιά. Ο άνθρωπος αυτός ξεχνώντας το παρελθόν του, Δουβλίνο 2 που το ψήφισε και έκανε την Ελλάδα χωμεταρή λαθρομεταναστών, ανάλαβε εργολαβικά να κλείσει τον δρόμο προς τα δεξιά. Με φαυλοκυκλικά επιχείρηματα εγκλωβισμένος στο να τα “έχουμε καλά με όλους” θα προσπαθήσει να μαζέψει όσους μπορέσει. Δίνει συγχωροχάρτι στην Αριστερά ελπίζοντας να πάρει το κάτι τι και από εκεί. Όλα στην προσπάθεια να γίνει το ανάχωμα που θα εμποδίσει τους αγανακτισμένους ψηφοφόρους να πάνε αλλού. Μόνο και η σκέψη ότι Η Χρυσή Αυγή μπορεί να μπεί στην Βουλή και να χαλάσει το πάρτι του αφελλήνισμού, να ακουστεί ο λόγος των ελλήνων οδήγησε στην δημιουργία του πολυσυλλεκτικού, αδιαφοροποίητου και πολυδιαφημισμένου μορφώματος Καμμένου. Οι Έλληνες δεν θα εξαπατηθούν. Η ψήφος είναι μία και θα πάει σε αυτούς που αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για την Ελλάδα, το ελληνισμό, τους Έλληνες.

4 σχόλια:

  1. ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ9 Μαρτίου 2012 στις 9:48 π.μ.

    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΑΣ τιμή Χρυσή Αυγή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΑΓΚΩΤΟ!
    Η ΜΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΩΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EΛΑΤΕΕ ΑΔΕΡΦΙΑΑΑ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΟΝΟ.
    ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ. ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ.
    ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΞΑΦΝΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή