Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ο Σκουρλέτης του ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρει απο βία.....


Στην εκπομπή του Χαρδαβέλλα (RealFm 17/3/2012) έσκασε μύτη ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σύντροφος Πάνος Σκουρλέτης για να απαντήσει στις κατηγορίες περί οργανωμένης απο τον ΖΥΡΙΖΑ βίας κατά των πολιτικών. Με δημώδη βλακεία ο συριζάνθρωπος Σκουρλέτης μας είπε ότι οι κατηγορίες που εξακοντίζονται κατά του ΣΥΡΙΖΑ, ότι είναι οργανωτής των επιθέσεων και βίας, είναι προσπάθεια να συκοφαντηθεί η συμμορία του. Ο συριζάνθρωπος νομίζει ότι οι Ελληνες έχουν ασθενή μνήμη. Φαντάζεται ότι ξεχάσαμε ότι το Δεκέβρη 2008 χάιδευε τα αυτιά των κουκουλοφόρων που έκαψαν την Ελλάδα. Οι σελίδες της Αυγής στάζανε δηλητήριο, αίμα και βία κατά τής χώρας. Μέχρι και ο Σολωμός επιστρατεύθηκε τότε απο τον Αλάβάνο για να νομιμοποιηθεί η βία που έζησε ο τόπος. Ερχεται σήμερα ο Σκουρλέτης να το παίξει αθώος και παρεξηγημένος. Ας γελάσουμε....


Ο ΣΎΡΙΖΑ με την βία ή "τα συγκεκριμένα ποσά βίας" επέβαλε την στυγνή του δικτατορία. Οι κόκκινες ορδές των μουσάτων με τα αμπέχονα και το κουλτουριάρικο ύφος με την στρατωνισμένη σκέψη και την μονοτροπία του ιστορικού υλισμού περασμένων εποχών επέβαλλαν μια στυγνή δικτατορία φρίκης σε ολόκληρη της χώρα τρομοκρατώντας και προπηλακίζοντας όποιον θα τολμούσε να φέρει αντίρρηση στον πλινθοκεραμισμό των σκέψεων τους. Με άναρθρες κραυγές και υψηλή υστερία αναμασούσαν με ηδονή τα μουχλιασμένα υποπροϊόντα της ιδεοληψίας τους, χωρίς να βρίσκουν κανέναν λόγο να ξανασκεφτούν κάτι, μόνιμα ασφαλείς στις γενικολογίες και αερολογίες, μόνιμα βέβαιοι ότι αυτές δείχνουν το σωστό δρόμο. Με ιησουίτικη μονομέρεια προσπάθησαν και προσπαθούν να μας διδάξουν ότι: "η "δημοκρατία" είναι η αυθαιρεσία, η "ελευθερία" είναι να ψεύδεσαι ασύστολα και ο "στοχασμός" είναι η φθηνή προπαγάνδα των μακντολναντοποιημένων γνωμοδιαμορφωτών της παγκοσμιοποίησης Αυτός είναι ο ΣΎΡΙΖΑ. Ο ΣΎΡΙΖΑ των βανδάλων, των κουκουλοφόρων, των ληστών,των καλάσνικοφ, των μολότοφ, των τροφίμων των σκοτεινών κέντρων των μυστικών υπηρεσιών.


Έκαψε, λήστεψε,ρήμαξε. Δοσίλογος σε όλα τα προβλήματα της εποχής μας, έκανε τα πάντα για να διαλύσει την ελληνική κοινωνία και τους συνεκτικούς της ιστούς. Ποδοπάτησε κάθε αξιοπρέπεια και έννοια ανθρωπιάς, και έβγαλε από μέσα του όλο το συμπλεγματικό του μίσος κατά της Ελλάδας. Ο ΣΎΡΙΖΑ και οι αριστεροί "πολυτελείας" του λούμπεν του φραπέ της Εκάλης, του Ψυχικού, του Πανοράματος αφού συμμάχησε με τους δεδηλωμένους καταστροφείς και δολοφόνους της Ελλάδας έπαψε από καιρό να έχει απήχηση στους Έλληνες. Αφού ξεχαλινωμένος κατέστρεψε την Ελλάδα είναι ληγμένο γραμμάτιο, η κοινωνία του γυρνά την πλάτη. Δεν μπορεί να παίζει πλέον τον ιδεολογικό τρομοκράτη και πολιτικό μπράβο της Νέας Τάξης. Είναι καμμένο χαρτί.


Μάταια ο Σκουρλέτης προσπαθεί να το παίξει παρθένα. Εμείς θυμόμαστε και ξέρουμε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου