Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Στάθης ...ο πανικόβλητος....



Ο Στάθης, χολερικός αρλουμπολογος, στο site του “αδεσμευτου, ανέξαρτητου, μαχητικού” Χ”Νικολάου πανικόβλητος, πιθανόν, από τις μυστικές δημοσκοπήσεις ρίχνει τα αποξέσματα του φτωχού μυαλού του κατα της Χρυσής Αυγής. Χρησιμοποιώντας την λέξη “φασίστες” “ναζί” προσπαθεί να φτιάξει ένα δίχτυ προστασίας για την αριστερά. Νομίζει ότι με λέξεις θα γλυτώσει την αριστερά από την απαξίωση των Ελλήνων. Για 37+1 χρόνια η Ελλάδα είχε παραδοθεί στους Κόναν τους βάρβαρους, στους σκοταδιστές, στους τραμπούκους, στους λυμεώνες της αριστεράς. Έρχεται τώρα να προσπαθήσει να της δώσει συγχωροχάρτι.



Μεταξύ των άλλων με δημώδη βλακεία μας είπε ότι:


τη βρώμικη δουλειά χάριν του Συστήματος της Διαφθοράς και της Διαπλοκής την κάνουν συστημικά κόμματα του δικομματισμού .


Ρε Στάθη! Η Αριστερά είναι αυτή που καταβρόχθισε τον πλούτο της χώρας. Η Αριστερά σε αγαστή συνεργασία με τον δικοματισμό βοήθησε, κατά τον Φλωράκη, τον “γιό του Πέτρου”. Ο Πέτρος Κόκκαλης, υπουργός στην κυβέρνηση του βουνού που κατέφυγε μετά στην Ανατολική Γερμανία ήταν ο πατέρας του Σωκράτη. Έτσι μαζί με τον «γιο του Πέτρου» βοηθήθηκε και η Ζήμενς. Η αριστερά πήρε μίζες απο την Siemens.


Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Κανάλι 1 του Πειραιά, ο κ. Κοροβέσης δήλωσε πως «η υπόθεση Siemens είναι ένα δομικό σκάνδαλο του μαφιόζικου καπιταλισμού». Στη συνέχεια τόνισε ότι «το μέγα σκάνδαλο είναι ότι έχουν πάρει χρήματα και το ΚΚΕ και ο ΣΥΝ, ύστερα από τις πληροφορίες που έχουμε, την περίοδο της οικουμενικής Κυβέρνησης Τζανετάκη και αυτά τα δύο κόμματα, δεν έχουν αντιδράσει. Άρα λοιπόν πρόκειται για μία διαφθορά όλου του πολιτικού συστήματος και δυστυχώς είναι μέσα και η αριστερά».


Ο κ. Κοροβέσης υποστήριξε ότι «προκηρύχθηκε ένας διαγωνισμός διεθνής για τα τηλέφωνα κι όλα τα κόμματα που μετείχαν στην Οικουμενική Κυβέρνηση, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ο ενιαίος Συνασπισμός, η ΕΑΡ (Ελληνική Αριστερά) δηλαδή του Λεωνίδα Κύρκου, πήρανε χρήματα και δεν αντιδράσανε. Ούτε ο Κύρκος αντέδρασε, ούτε οι επίγονοι του Φλωράκη».

Αριστερά είναι αυτή που μετέτρεψε τα Πανεπιστήμια σε χωματερές ελπίδων. Αριστερά είναι αυτή που διαστρέβλωσε και άλλαξε με αργουελικό τρόπο τις έννοιες των λέξεων; “λαμογία” = ανακατανομή του πλούτου, “ανυπακοή” = αντίσταση, “κατάληψης” = διαμαρτυρία, “ξυλοδαρμός των αντιπάλων”= δημοκρατική έκφραση.


η «Χρυσή Αυγή» μια Υβρις εναντίον των ελληνικών γραμμάτων, της λαϊκής μας παράδοσης, των ποιητών μας, των ηρώων και των αγίων μας...


Ας γελάσουμε! Για 37+1 χρόνια η αριστερόστροφη προοδευτικάντζα βυσσοδομούσε ασύστολα κατά παντός που θα μιλούσε για πατρίδα, Έθνος, Ίμια, Κύπρο. παραδόσεις, θρησκεία. Η Αριστερόστροφη σάχλα πληρώθηκε για να μας πει ότι οι Έλληνες συνωστιζόντουσαν στην παραλία της Σμύρνης.


Η εκτραχηλισμένη Αριστερά πορνομανιακά κατέστρεψε κάθε έκφραση δημιουργίας, επέβαλε στην Ελλάδα μία άνευ προηγουμένου απολυταρχία. Εξευτέλισε κάθε έννοια λόγου, έργου και πράξης. στο όνομα της “δημοκρατίας που επανήλθεν στην κοιτίδα της”. Αντικατέστησε το πνεύμα με συνθηματολογία της δεκάρας. Και είναι, ίσως, η πρώτη φορά που για 37+1 χρόνια στην ιστορία της λεγόμενης “δημοκρατίας” η Αριστερά με τον μανδύα του προοδευτισμού και του εκσυγχρονισμού συσσώρευσε τόσα σκουπίδια. Το αποτέλεσμα αυτής της προοδευτικής και εκσυγχρονιστική επέλασης ήταν η δημιουργία πραγματικού αισθητικού, ηθικού και πολιτικού χάους, ο θρίαμβος της ασυνειδησίας και της ασυδοσίας, και ο βαρύτατος τραυματισμός της πολιτικής αισθητικής των υποταγμένων Ελλήνων χωρίς κανένα αντιστάθμισμα


Τώρα όμως η προοδευτική και εκσυγχρονιστή Αριστερά προκαλεί ένα ασυγκράτητο χασμουρητό, η δε κανθαριδίνη της Αριστεράς ενδιαφέρει μόνο τους ανώριμους και τους ανίκανους, το λούμπεν (τσογλαναρία στην μαρξιστική) του Ψυχικού, της Πολιτείας, της Εκάλης που βαρέθηκε το αποστειρωμένο περιβάλλον των ιδιωτικών σχολείων και τις βουτιές στην πισίνα και κατεβαίνει στα Εξάρχεια να ρίξει καμιά μολότοφ ή συγκεκριμένα ποσά βίας για να γεμίσει την άδεια του ζωή.


Η Αριστερά έκαψε την Ελλάδα τον Δεκέμβρη του 2008. Μία βόλτα στις εφημερίδες του τότε, ας είναι καλά το Διαδίκτυο, θα μας δείξει όλο το μυστικιστικό μίσος που κρύβει μέσα της η Αριστερά, αυτό το συνονθύλευμα ελαττωματικών όντων, κατά των Ελλήνων.Η Αριστερά των ντόπιων λακέδων και δοσίλογων που θέλουν να μετατρέψουν τους Έλληνες από ιστορικό έθνος σε έναν ανώνυμο πληθυσμό κατοίκων χωρίς ταυτότητα, χωρίς παρελθον, χωρίς παρόν και αβέβαιο μέλλον


Πολύ διασκεδαστικά επίσης είναι όσα γράφει κατά την προσπάθεια του να καθορίσει “πρόδρομους” καταστάσεις για να αποπροσανατολίσει τους αναγνώστες σου. Κατά την κατοχή τα τραίνα των Γερμανών για να αποφύγουν τις επιθέσεις των Ελλήνων που αντιστέκονταν στους βάρβαρους είχαν µπροστά, σαν ασπίδα, ένα βαγόνι µε αιχµάλωτους πατριώτες. Σήμερα μπροστά από το τραίνο που κουβαλάει όλοι την φρακCIA των εθνοκτόνων που βυσσοδομεί κατά παντός που αντιστέκεται στην απόδομηση του έθνους ο Στάθης έβαλε ένα βαγόνι με την ταμπέλα "φασισμός-ναζισμός” για να τρομοκρατήσει όσους αντιστέκονται. Ο δύστυχος δεν μπορεί να καταλάβει ότι η ταμπέλα δεν τρομάζει πλέον κανέναν. Δεν μας τρόμαξαν οι τραμπούκοι του αριστερού παρακράτους, δεν θα μας τρομάξουν οι ταμπέλες του Στάθη, των διαφόρων λακέδων-χατζηαβάτηδων του κατεστημένου των μπετατζήδων των ΜΜΕ(ξαπάτησης) και των κομματικών βαστάζων..Αποδεικνύεται ότι στερείται και συγκεκριμένων γνώσεων και ιστορικής αισθητικής. Να καθίσει να διαβάσει γιατί τα πτυχία σου, αν έχει πτυχία, αξίζουν όσο και οι αφίσες των Εξαρχείων.



Καλή η προσπάθεια Στάθη μου. αλλά θα μείνει προσπάθεια. Οι Έλληνες κατάλαβαν και τα καλλίτερα έρχονται......Αν δεν φας στο πετσί σου το χειρότερο δεν θα μπορέσεις ποτέ να εκτιμήσεις το καλλίτερο . Η Αριστερά κατέστρεψε, έφαγε, διαγούμισε, λεηλάτησε. Έφτασε το τέλος της. Η Χρυσή Αυγή δημιουργεί! Δίνει ελπίδα στους τυραγνισμένους πολίτες της Ελλάδας...

1 σχόλιο:

  1. Καθεστωτικε εβραιομπολσεβικε σταθη, ενα μικρο γεγονος που ονομαζεται δευτερος παγκοσμιος πολεμος δειχνει, το ποιος απο τους Ναζιστες οι τους εβραιοκομμουνιστες εγινε ενα σωμα μια ψυχη με τους εβραιοκαπιταλιστες.

    ΜΟΥΓΚΑ παρασιτικε Σταλινικε υπανθρωπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή