Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Εκτός πραγματικότητας...ο χρησιμος ηλιθιος Δενδιας


Έμμεση επίθεση στη Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, τη Δευτέρα, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της Αστυνομικής Ακαδημίας στην Αμυγδαλέζα παρουσία του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου.
"Έχουμε ανάγκη από το λόγο παρηγοριάς του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και όχι το λόγο και τις πράξεις πάσης φύσεως ταγμάτων εφόδου, τα οποία επικαλούνται τον μανδύα του χριστιανού για να κρύψουν το βαθύτατα αποκρουστικό και αντιχριστιανικό πρόσωπό τους» τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός. (Καθημερινή 12/3/2013) και φυσικά παίζει σε όλα τα ΜΜΕ(ξαπάτησης)
Θα θυμίσουμε στον κύριο Δενδια την πλέον διάσημη παρήχηση του “τ” στην πλούσια ελληνική γλώσσα μας: “τυφλός τα τ’ωτα, τον τε νουν, τα τ’ όμματ’ει” δηλαδή είσαι τυφλός στα αυτιά, στο μυαλό και στα μάτια. Η αιώνια αυτή φράση διατυπώνεται σε μία ελληνική τραγωδία τον Οιδίποδα Τύραννο
Ο πανικός του ανθρώπου πρέπει να είναι μεγάλος. Τόσο μεγάλος που του θολώνει τη σκέψη. Πρέπει να πει κάτι και συτό το κάτι είναι το "βαθύτατα αποκρουστικό και αντιχριστιανικό πρόσωπό τους". Ούτε γέλιο δεν μπορεί να παράγει, γιατί το γελοίο δεν παράγει γέλιο. Ξαφνικά τον έπιασε ο πόνος για τον χριστιανισμό! Σε λίγο θα μας πει ότι ο Τσίπρας που δεν έχει πατήσει σε εκκλησία ούτε τα παιδιά του βάφτισε ή ο Σκουρλέτης με τα ξυνισμένα μούτρα, ή ο ποιητής-βουλευτής Κουράκης και οι ντεκαπάζ προοδευτικές είναι καλοί χριστιανοί. Για 40 χρόνια οι αριστερόστροφη σάχλα  και οι επαγγελματίες αριστεροί συνεπικουρούμενοι απο νεοφιλεύθερους "προοδευτικούς¨βησοδομούσε κατά της εκκλησίας, χλεύαζε το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων και λοιδορούσε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που προσκυνούσαν,  άναβαν κεριά στις εκκλησίες και ακολουθούσαν την εκφορά του Επιταφίου. Κάνε μία βόλτα κύριε Δένδια στο ιντερνέτ και θα δείς το μίσος που τρέφουν οι πολιτικοί σου σύμμαχοι και τα ενεργούμενα του "συνταγματικού τόξου" κατα της θρησκείας και της εκκλησίας. Μιλούσε στην Αστυνομική Ακαδημεία αλλα ξέχασε τους δολοφονημένους αστυνομικούς απο τα πειθηνια 45αρια της αριστεράς!
Ο κύριος Δένδιας με συστολή και ευπρέπεια, με το “σας” και με το “σεις”, διεκδικεί εύσημα καθωσπρεπισμού στην λαίλαπα της ισοπεδωτικής αριστεράς σε μία προσπάθεια να μη κοπούν οι γέφυρες διαλόγου μαζί της. Το κόμμα του κυρίου αυτού είναι κόμμα χωρίς ιδεολογική ταυτότητα, χωρίς κοινωνική πρόταση,  δεν είναι παρά ένα μεταλλαγμένο πολιτικό μόρφωμα, μία σχεδία πάνω στην οποία ξαπλώνουν  οι άνθρωποι της και αφήνονται  να τους πηγαίνουν τα κύματα των προοδευτικών ιδεών της διεθνιστικής θολο-κουλτούρας του αναχρονιστικού μαρξισμού της δεκαετίας του 20. Ο κύριος Δένδιας με το κλειστό στόμα  ανησύχησε μήπως δυσαρεστηθούν  τα βοθρολήμματα της μυστικοπαθούς αριστερόστοφης προοδευτικάντζας και τα ξένα κέντρα διασυρμού της Ελλάδας. Ο κύριος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ  έσπευσε,  όμοιος με θρησκόληπτο της παλαιάς Ρωσίας ο οποίος αχρήστευσε τα ικανότητάς του στο όνομα του ευδαιμονισμού της φακιρίκής ανυπαρξίας, να επιτεθεί κατά της Χρυσής Αυγής.  Αυτός και το κόμμα του σαν ακρωτηριασμένοι Κερένσκι σιωπούν επιτρέποντας την μονοπώληση της λαϊκής θέλησης και των ιδεών από  τα κατακάθια  της αριστεράς εγκαταλείποντας  ακίνητους τους Έλληνες στον μαρασμό και την νάρκη.
Οι χρυσαυγίτες με το παράδειγμα τους υψώνουν, φωτίζουν και ζωντανεύουν τους τυραγνισμένους Έλληνες, Λένε  αυτό που όλοι οι Έλληνες θέλουν να ακούσουν, αλλά φοβούνται. Έβαλαν με τον τρόπο τους την ταφόπετρα στην “γενιά Πολυτεχνείου” ΑΕ, μας απελευθέρωσαν. Αγωνίζονται για την ιδέα Ελλάδα και όχι γιατί ελπίζουν στο “διορισμό”.
Ακολουθούν τα βήματα του Παύλου Μελά που παραιτήθηκε από  μια “καλή ζωή” για ένα πιστεύω και θυσιάστηκε. Φωτίζονται απο το παράδειγμα των ελληνόπουλων που κοιταζαν κατάματα τα ντουφέκια των αποσπάσματων του γερμανικού κτήνους και έπεφταν τραγουδώντας τον Εθνικό Υμνο. Τα ελληνόπουλα της Χρυσής Αυγής έχουν ξεκινήσει την αγωνιστική τους πορεία. Ακούνε το βροντολόγημα των ελληνικών αρμάτων όπως ξεπηδά απο τα ποιήματα του Βαλαωρίτη. Μεθάνε απο το αθάνατο κρασί του 21 κατά το παράγγελμα του Παλαμά. Ο δρόμος του μεγάλου αγώνα ανοίγεται εμπρός τους.

Ο Αγώνας των χρυσαυγιτών είναι ο αγώνας που έχουν ανάγκη οι Έλληνες. Θα καταλάβουμε επιτέλους ότι υπάρχει κάτι παραπάνω από το βόλεμα και την ραστώνη. Υπάρχει η Ελλάδα σαν τρόπος και σκοπός ζωής.  Υπάρχει η  ελευθερία απο τον φόβο, η ελευθερία από την φτώχεια, η ελευθερία του λόγου, η ελευθερία της λατρείας του Θεού. Οι χρυσαυγίτες είναι παιδιά δικά μας. Είναι παιδιά από τα σπλάχνα του λαού και όχι αρσακειάδες και κολεγιόπαιδα απόφοιτοι του Harvard, MIT, LSE που με τα μεγάλα ονόματα και τα άδεια τα κεφάλια μας έφεραν στην απόγνωση και στην δυστυχία. Βγάζουν το ψωμί τους με ιδρώτα. Δεν είναι καλοζωισμένοι αριβίστες, κηφήνες θιασώτες της κοινωνικής ισότητας απο το Κολωνάκι, την Κηφισιά, την Εκάλη, το Πανόραμα που ξαφνικά ανακάλυψαν τον λαό.....για να ικανοποιήσουν συμπλεγματικές ανάσφάλειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου