Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Οι δημοσιοκηφήνες μίλησαν

Οι δημοσιοκηφήνες μίλησαν

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ κατά τη σημερινή συνεδρίασή του καταδίκασε την άθλια επίθεση της Χρυσής Αυγής κατά του τηλεοπτικού σταθμού Mega στις 25 Μαρτίου με  την αιτιολογία – που αγγίζει τα όρια της  παραφροσύνης-, ότι το συγκεκριμένο κανάλι την ημέρα της εθνικής εορτής μετέδιδε τούρκικα σίριαλ. Η χυδαία συμπεριφορά των ταγμάτων εφόδου των χρυσαυγιτών που με επικεφαλής τον κοινοβουλευτικό τους εκπρόσωπο ασχημόνησαν στη συγκέντρωση,  έκαψαν μια τουρκική σημαία και πέταξαν κεσεδάκια με ταραμοσαλάτα στην είσοδο των γραφείων του καναλιού, αποδεικνύει το μέγεθος της επικινδυνότητας της Χρυσής Αυγής και την ανάγκη να σημάνει συναγερμός στο  δημοκρατικό κόσμο. Οι νεοναζί της «Χρυσής Αυγής» που ανέξοδα και θεατρικά σηκώνουν τσεκούρια, φραστικά ή πραγματικά, ας κατανοήσουν επιτέλους ότι στη σύγχρονη εποχή δεν καίγονται βιβλία και δεν ασκείται από κανέναν λογοκρισία, όπως στην σκοτεινή γκεμπελική περίοδο, που θέλουν οι νεοφασίστες να μας επιβάλλουν και πάλι. Επιδοκιμασία ή όχι των μεταδιδόμενων προγραμμάτων γίνεται μόνο από την ελεύθερη επιλογή του τηλεθεατή
".

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/lussajan-ta-ferefwna-twn-ntabatzhdwn-gia-thn-diamarturi a-sto-mega#.UVRFaL8hf0s#ixzz2OqC5PF8j
Αυτή είναι η ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ μετά την αμμεσοδημοκρατική δυναμική παρουσία των νέων της Χρυσής Αυγής έξω από το MEGAλο κανάλι των μεγάλων ψεμάτων και της παραπληροφόρησης. Δεν μας παράτατε ρε σύντροφοι. Η σεσημασμένη δημοσιογραφία των μυστικών κονδυλίων, των μυστικών υπηρεσιών, των κοινωνικών φίλων του χουβαρντα μπάρμπα Χριστοφοράκου με τις ανακοινώνεις δεν τρομάζει κανένα, Προκαλεί ένα μεγάλο γέλιο και ένα χασμουρητό. Ας πάνε πρώτα να σβήσουν το μπλάνκο από τις λίστες της Ζίμενς και μετά να βγάλουν ανακοινώσεις. 

Η Χρυσή Αυγή έχει πάρει το πεπρωμένο του Έθνους στα χέρια της. Όσο και να ουρλιάζουν, να αλιχτάνε  τα λυσσαρικά σκυλία της μεροκαματιάρας δημοσιγραφίας το μέλλον τους είναι γραμμένο. Σαν τα λυσσασμένα σκυλιά δηλαδή, που όλην ώρα γυρίζουν γύρω γύρω και δαγκώνουν την ουρά τους μεχρι να γεμίσει αφρούς το στόμα τους και να ξεψυχήσουν απο την εξάντληση.  Ο Έλληνας άνθρωπος που για 40 χρόνια προσπαθούσαν τα αγόρια κόπανοι και τα κορίτσια γλάστρες, οι πράκτορες και τα πρακτορίδια, οι δωσίλογοι του Σόροσ να τον κάνουν ένα αμνήμονα γλεντοκόπο βρήκε φωνή. 

Μπροστά από το κανάλι του μπεταντζή το ωραιότερο, το αγνότερο κομμάτι της Ελλάδας, αυτό που δεν αγοράζεται με τα μπιχλιμπίδια που πουλάει η κομματική παράγκα φώναξε με φωνή δυνατή και καθαρή:. "Το τέλος του εθνομηδενισμού έφτασε" για να συμπληρώσουμε η διασωληνωμένη αριστερά με τα λεφτά των παρασυναγωγών, των κέντρων και των παράκεντρων της εξουσίας έφτασε στο τέλος της. Ο Έλληνας, η Ελληνίδα, το Ελληνόπουλο στα πρόσωπα των αγοριών και των κοριτσιών της Χρυσής Αυγής βρήκαν την θέληση της Δύναμης,  της Χρυσής Δύναμης για ένα καλλίτερο αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου