Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Ένας πανίκοβλητος κύριος...

Ένας πανίκοβλητος κύριος...

‘Ενας κύριος  Άρης Ράβανος με πολύ λογισμό αλλά καθόλου αυτοπεποίθηση προσπαθεί να μας πείσει ότι  η ΝΔ χάνει ψήφους από την Χρυσή Αυγή. “Τα ακροδεξιά μονοπάτια της ΝΔ” ΤΟ (ελεύθερο) ΒΗΜΑ (17/3/2013) είναι ένα άρθρο με πιασάρικο τίτλο αλλά μας δείχνει ότι ο καλός αυτός άνθρωπος χρησιμοποιεί όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου του για να γράφει ωραία παραμύθια. Φυσικά δεν φταίει αυτός αν τα εγγεφαλικα του κύτταρα  δεν ούτε πολλά ούτε καλής ποιότητας. 

Μιλάτε σοβαρά κύριε; Αποκλείεται να ζούσατε στην Ελλάδα, κατά την μεταπολίτευση κύριε..! Ειλικρινά τώρα; Σαράντα χρόνια ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς και εσείς προσπαθείτε να την προσπεράσετε, με φανταστικές αφηγήσεις περί διολίσθησης προς τα δεξιά, και λοιπές φαντασιώσεις, εκ μέρους της κοινωνία, κρυβόμενος πίσω από θολές και αποπροσανατολιστικές δοξασίες. Μιλάτε σοβαρά τώρα; Δεκαπέντε-είκοσι χρόνια ορθάνοιχτα σύνορα για αναρίθμητους, μα αναρίθμητους λαθρομετανάστες, με την ευγενή χορηγία της "προοδευτικής" "διανόησης" και.. "δημοσιογραφίας", που έβλεπε σ’ αυτό το συρφετό εισαγομένης εξαθλίωσης το.. "μέλλον" και την.. "πρόοδο" και την "ορθόδοξη" "ευρωπαϊκότητα".. και το μόνο που έχετε να πείτε γι' αυτό, είναι θεωρίες περί υφέρποντος ρατσισμού (ορισμό του γένους ως προυπόθεση για την εισαγωγή στις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές) και μισαλλοδοξίας και σωβινισμού  ( κατάργηση νόμου Ραγκούση) από όλους (ΠΛΗΝ εσάς φυσικά τους ανώτερους "ανθρωπιστές" της ελίτ της "προοδευτικής" "διανόησης" και "δημοσιογραφίας".. ); Γραφικοί έχετε καταντήσετε τόσες δεκαετίες με αυτή σας την φιλολογία.. Σκεφτήκατε γιατί έπρεπε να φτάσει το 2009 για να ακουστεί για πρώτη φορά ο όρος λαθρομετανάστης στα κανάλια; Θυμάστε με τι τρόπο αντιμετωπίζονταν οι δύσμοιροι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα, με την συνδρομή πάντα της "προοδευτικής" "διανόησης" και "δημοσιογραφίας", όταν έβγαιναν να παραπονεθούν έστω κατ’ ελάχιστο; Ως κάποιοι υπάνθρωποι, φορείς της μισαλλοδοξίας, ενώ οι άνθρωποι ικέτευαν για βοήθεια..! Παράπονα επί παραπόνων, από μικροκαταστηματάρχες που έβλεπαν τις ορδές των λαθρομεταναστών παρεμπόρων να τους καταστρέφουν την δουλειά και τους δημοσιογραφίσκους της "προόδου" να τους προπηλακίζουν λεκτικά (τα γνωστά: "ρατσιστές", "μισαλλόδοξοι", "ακροδεξιοί".. ). Και μία κοινωνία, ζώντας στους ρυθμούς του ωχαδερφισμού, της ιδεολογικής ηγεμονίας της αριστεράς και της "ευρωπαΐστικης" πολιτικής ορθότητας, να αδιαφορεί πεισματικά για δεκαετίες. Και το μόνο που έχετε να μας πείτε γι’ αυτά, είναι αυτές οι αναμασημένες γραφικότητες; για τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.

Είμαστε σίγουροι ότι μυστικές δημοσκοπήσεις  έχουν κάνει αυτόν και το “προοδευτικό’ σινάφι να χάσουν τον ύπνο. Την  Χρυσή Αυγή  ψηφίζουν, την αγκαλιάζουν και την στηρίζουν οι απλοί Έλληνες, οι μεροκαματιάρηδες Έλληνες, οι λεηλατημένοι Έλληνες, άσχετα με το τι ψήφιζαν στο παρελθόν. Είναι οι άνθρωποι  που κατάλαβαν ότι τα παιδιά της Χρυσής Αυγής είναι σάρκα από την σάρκα τους, εκφράζουν την ελπίδα.  Ποιος καταλαβαίνει τον λαό: Οι Αρσακειάδες και οι κολεγιόπαιδες, οι ντεκαπάζ προοδευτικές ή μήπως ο Τσίπρας που από καταληψία τον πήραν και αφού τον γύρισαν βόλτα ανα την Εσπερία μας τον σερβίρουν σαν μεγάλο ηγέτη. Αγαπητέ μου κύριε τους Έλληνες και όχι μόνο τους ψηφοφόρους της ΝΔ εκφράζει η Χρύση Αυγή γιατί προέρχεται από τον λαό, εκλέγεται από τον λαό, είναι ο λαός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου