Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Το "Κατούρημα"....




Σε μια πρωτοφανή κίνηση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού MEGA προχώρησαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την προβολή τούρκικων σειρών την 25η Μαρτίου, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Χρήστο Παππά να ξεπερνά κάθε όριο.
Συγκεκριμένα, οι βουλευτές του κόμματος Χρήστος Παππάς, Νίκος Μίχος, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος. Αρτέμις Ματθαιόπουλος και Ελένη Ζαρούλια ζήτησαν από τις αστυνομικές δυνάμεις να περάσουν μέσα στο κτίριο για να επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στη διοίκηση του καναλιού, αλλά αντ' αυτού πέταξαν κεσέδες με ταραμά στην είσοδο του σταθμού.
Ωστόσο όπως αναφέρει και ο Μικροπολιτικός στα «ΝΕΑ» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής κ. Παππάς έκρινε ότι δεν έφθανε αυτός ο οχετός και επέλεξε ίσως τον μόνο τρόπο που ξέρει για να διαμαρτυρηθεί: ούρησε δημοσίως στο κατώφλι του σταθμού. Μάλιστα και το aixmi.gr που ανήκει στον γενικό διευθυντή ειδήσεων του MEGA Χρήστο Παναγιωτόπουλο, αναφέρει ότι «οι "διαμαρτυρίες" κορυφώθηκαν όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Παππάς έβγαλε το πουλί του και κατούρησε έξω από την είσοδο του καναλιού...».
Πηγή: Ο χρυσαυγίτης Χρήστος Παππάς ούρησε στην είσοδο του MEGA | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/node/96704#ixzz2OdUGT9tb
Το καθεστωτικό κατεστημένο, το κεντρικό σύστημα μαζικής αποχαύνωσης ωρύεται. Κατούρησε!
Και λοιπόν; Κατούρησε και κάτι τρέχει στα γύφτικα ή τα "ευπαθή" ή ακόμα καλύτερα επί το προοδευτικοτερον χέστηκε η φοράδα στο αλώνι". Για 40 χρόνια αυτοί που σήμερα αγανακτούν με το δήθεν κατούρημα κατουρούν, αφοδεύουν πάνω στους Έλληνες και βιάζουν την συλλογική μας μνήμη.
Χτυπιούνται για το "κατούρημα" οι διάφοροι εφημεριδογράφοι που με πολύ λογισμό, συμπλεγματική μανία ξεπουλάν  την  Ελλάδα για το μεροκάματο. Αγανάκτησε η σεσημασμένη δημοσιογραφία, οι  καλοταϊσμένοι δημόσιοι διανούμενοι που πρακτορεύουν ξένα συμφέροντα προσπαθώντας να κάνουν τους Έλληνες αντικείμενα χωρίς μνήμη, χωρίς παρελθόν και μέλλον. Σκυλιά του Παβλόφ που πίσω απο τον μπερντέ της “δημοκρατίας” γαβγίζουν λυσσάρικα στο άκουσμα των λέξεων πατρίδα, έθνος, θρησκεία που εκπροσωπεί η Χρυσή Αυγή.

Η Κανέλλη είχε πει ότι και το κατούρημα είναι πολιτική πράξη (RealFm, Ελληνοφρένεια, 27/2/2012). Ο συναγωνιστής Παππάς "έβγαλε το πουλί του και κατούρησε" με αυτή την κατά Κανέλλη πολιτική του πράξη έδειξε  ότι η αδυναμία των Ελλήνων, ο σφετερισμός της θέλησης τους παίρνει τέλος. 
Οι χρυσαυγίτες έξω απο το MEGAλο κανάλι των μεγάλων ψεμάτων γκρέμισαν τα τείχη που "χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ" έκτισαν γύρω μας.
 Όλοι και όλες δημόσιοι και κοινοί΄επαγγελματίες και ερασιτέχνες της παραπληροφόρησης ενώθηκαν σε μια Ιερή Συμμαχία ένάντια στο "κατούρημα" Δεν θα περάσει.  Ο ταριχευμένος λόγος, η κομπάζουσα αμάθεια των κάθε λογής λακέδων του Soros και του USAID, οι ρεπατζούδες του πολιτικού κατεστημένου, οι έμπουσες, οι μποβαρίζουσες και οι διάφορες συνοικιακές κατίνες της αριστερόστροφης προοδευτικάντζας που για δεκαετίες μέσα από τις φυλλάδες και τα κανάλια διαβουκόλιζαν την θέληση των Ελλήνων βρήκαν αντίλογο. Οι διάφοροι μαϊντανοί, οι δημόσιοι διανοούμενοι, οι ανιματέρ βουλευτές, οι τσούλες της πολιτικής, τα Botox των 8 και 9 και οι υπουργοί κονφερασιέ δεν είναι πλέον μόνοι τους, να παίζουν θέατρο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου