Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Τα 213 Καματερά

Ρουπακιώτης: ΗΠΑ, Εβραίοι και ΕΕ πίσω από τις διώξεις της Χρυσής Αυγής


….Παράλληλα, απέδωσε σε πιέσεις από τις ΗΠΑ, το εβραϊκό λόμπι και την Κομισιόν τη σπουδή της κυβέρνησης να εξαρθρώσει την οργάνωση της Χρυσής Αυγής.
«Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις. Σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι. Από την 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και την προεδρία της ΕΕ και υπήρχαν πιέσεις και από την Κομισιόν για τη Χρυσή Αυγή», είπε μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ, ο κ. Ρουπακιώτης.
Επίσης συνέδεσε συνέδεσε τις διώξεις με το ταξίδι του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, σε Ουάσινγκτον και Νέα Υόρκη.

213 “Καματερά ανθρωπόμορφα σπρωμένα απ’ τη βουκέντρα φαρμακερά και αλύπητα δυνάστη αιματοπότη”  υπάκουσαν και ψήφισαν την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Υπάκουσαν σκηφτοί και χαμηλοί στον πολύ κύριο Λόντερ, επικεφαλή  του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου (World Jewish Congress  που τους διέταξε: πως η Ελλάδα, όπου αιώνες τώρα υπάρχει δημοκρατία, "θα μπορούσε να αποτελέσει παράδειγμα, θέτοντας εκτός νόμου κάτι, όπως η Χρυσή Αυγή".  Ότι πρέπει να διαλέγουμε κόμματα που αρέσουν στους διεθνείς τοκογλύφους. Ο κύριος αυτός με λίγα λόγια χώρισε τα ελληνικά πολιτικά κόμματα σε νόμιμα και αρεστά (αυτά που πρέπει να ψηφίζονται) και σε παράνομα (αυτά που πρέπει να εξαφανιστούν ως επικίνδυνα). Τα καμάτερά της Βουλής γίνανε χαμηλά ταπεινά και ασύμαντα και ψήφισαν. Θα βγούνε μετά και με άφθονο θράσσος θα μιλάνε για “εθνική αξιοπρέπεια” Ας γελάσουμε!

Και καλά οι 213 “δειλοί μοιραίοι και άβουλοι αντάμα” επέλεξαν να γίνουν χατζηαβάτηδες. Που είναι ο Μανώλης Γλέζος; Που είναι ο ήρωας, ο αντιστασιακός, ο αγωνιστής, ο υπερήφανος αριστερός Γλέζος; Να πεί το μεγάλο ΟΧΙ! Που είναι ο γέρων τον 92 χρόνων να σηκώσει το λάβαρο της αντίστασης στον αμερικανοσιωνισμό;

Μανώλη Γλέζο με τον αναγραμματισμό του ο Mr Alexis σε έκανε να φαίνεσαι 29 και ξέχασες τον Πιουριφόι, το Γ’ Ψήφισμα, τον ΑΝ 509, τον Άι Στρατή, τις φυλακές, τις εξορίες. Δεν τολματε εσύ και η αριστεράντζα παρέα σου  να πείτε όχι στους αμερικανοσιωνιστές και θα πείτε ΟΧΙ στoυς διεθνείς τοκογλύφους της  ΕΕ. Εδώ γελάνε. Μακαριοι αυτοί που θα σαν ψηφίσουν. Τα σκοτάδια της κόλασης τους ανοίκουν….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου