Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Οι Κοσοβάροι ο ΣΥΡΙΖΑ και CIA





Ο Χρήστος Πασαλάρης στην RealNews 26/9/2010 έγραψε ..."Ωστόσο, μπορούμε με...ανακούφιση να υποθέσουμε ότι τουλάχιστον οι σημερινοί ηγέτες δεν κινδυνευουν ούτε απο την τρόικα, ούτε από τους παμφάγους δανειστές μας, ούτε απο τους παντοδύναμους 'προστάτεσ' μας. Εκτός και αν κάνουν τίποτε "αταξίες" με τους Ρώσους ή του Κινέζους ή τους Άραβες ή με τα βέτο (Σκόπια, σημείωση σχολιαστή) και τους αγωγούς, σαν εκείνες τις "αταξίες" που έκανε ο Καραμανλής και έχασε την καρέκλα του. Ευτυχώς μόνον αυτήν!..."

Μαργ.Τζίμας:"Μετά την Ελληνορωσική προσέγγιση άρχισαν όλα.."

.Επανεμφάνιση της.. "ασύμμετρης απειλής" ,λόγω ανάμειξης κάποιου εξωτερικού παράγονταβλέπει,εμμέσως πλην σαφώς,ο υπ.Μακεδονίας-Θράκης πίσω από τις αποκαλύψεις των σκανδάλων και τις "επιθέσεις" στην κυβέρνηση!
Συγκεκριμένα,με συνέντευξή του στην εφημερίδα "Μακεδονία της Κυριακής" απαντάει ως εξής στην ερώτηση"Βλέπετε γενικότερα το τελευταίο διάστημα η κυβέρνηση να έχει γίνει στόχος επιθέσεων;" :

  • Σαφέστατα έχει γίνει στόχος επιθέσεων. Μου προξενεί εντύπωση πως μετά το άνοιγμα Καραμανλή στη Ρωσία άρχισαν τα όργανα. Κρίνοντας το πολιτικό και οικονομικό σκηνικό, βλέπω πως μετά τις εκλογές του 2007 και τις ενεργειακές συμφωνίες με τη Ρωσία η κυβέρνηση δέχεται επίθεση,άλλοτε δικαιολογημένη άλλοτε όμως κυρίως άδικη.
Συνδέει δηλαδή ξεκάθαρα την αποκάλυψη των σκανδάλων στα οποία φέρονται αναμεμειγμένα κυβερνητικά στελέχη με πιθανή συνομωσία εναντίον της κυβέρνησης της χώρας!Κι αν αυτό ακουγότανως ψίθυρος μεταξύ των στελεχών της κυβερνητικής παράταξης είναι η πρώτη φορά που κάποιος βουλευτής και μάλιστα εν ενεργεία υπουργός,προχωράει σε μια τέτοια δήλωση.
Βέβαια ακολουθεί άλλη μια ερώτηση η οποία αναφέρεται άμεσα στον αμερικανικό παράγοντα:
-Το 1993 πληροφορηθήκαμε ότι θα έχουμε πρόωρες εκλογές από τον αμερικανό πρέσβη. Μήπως πίσω από αυτές τις επιθέσεις κρύβεται η αμερικανικ
ή ενόχληση για την ελληνορωσική προσέγγιση;

  • "Όχι, δεν το βάζω σε αυτή τη διάσταση. Λέω ότι είναι ένα στοιχείο που πρέπει να έχουμε υπόψη μας. Τα όργανα στη ΝΔ άρχισαν από τότε.."

".....Η κατάσταση όμως είναι κρίσιμη ως προς το εξής: εμφανίζεται ότι συντονίζεται πανελλαδικά. Αναρωτιέμαι πώς και γιατί. Και απαντώ: μήπως πρόκειται για προσπάθεια παρέμβασης των δυνάμεων που θέλουν να ανατρέψουν τον Καραμανλή; Τα τρία «διπλωματικά» ανοίγματα που έκανε πρόσφατα (προς τη Ρωσία, προς την Κίνα και η άρνηση της υιοθέτησης της διεύρυνσης του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια) τον έχουν βάλει στο στόχαστρο... Και είναι σίγουρο ότι δεν είναι πια καθόλου ευχάριστος..."


Ερχεται σήμερα η κυρία Παπαδάκου που βλέπει οράματα, ακούει φωνές και γράφει κατά παργελλία να μας πεί ότι:

Ενα απίθανο σενάριο με CIA και Κοσοβάρους στην Αθήνα
Το σχέδιο αποσταθεροποίησης την περίοδο της κυβέρνησης Καραμανλή εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή ο ανακριτής, στο γραφείο του οποίου φθάνουν πολλές πληροφορίες και από το εξωτερικό. Σύμφωνα με συνέντευξη του δημοσιογράφου και ερευνητή - αναλυτή κ. Τιερί Μεϊσάν σε τηλεοπτικό σταθμό του εξωτερικού, πληροφορία που προέρχεται από συνεργάτη του πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Χένρι Κίσινγκερ αναφέρει ότι το 2008 η CIA είχε οργανώσει στη χώρα μας ομάδα Κοσοβάρων, οι οποίες προκαλούσαν βανδαλισμούς σε ελληνικές πόλεις.
Γιάννα Παπαδάκου Το Βήμα

Οι “κοσοβάροι”  μπορεί να λειτούργησαν σαν μοχλός για την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης Καραμανλή αλλά είχαν την υποστήριξει της αριστεράντζας του ΣΥΡΙΖΑ και CIA.
Ο Καρμανλής πρέπει να ανατραπεί--<. Ολος ο θίασος ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ήταν επί σκηνής. Οι κομπάρσοι Ανάρχες, , ΑντιεξουCIAστές βρίσκονταν με τις μολότοφ πάρα πόδα και έτοιμοι να ρίξουν τα συγκεκριμένα ποσά βίας για να δημιουργηθεί το απαραίτητο χάος ώστε οι πολίτες διαβουκολημένοι απο την βουκέντρα της νεοταξίτικης φράκCIA των ΜΜΣ(κοταδισμού) να διαλέξουν τους εκλεκτούς που θα ξαναβάλουν την Ελλαδα στο μαντρί.

Στην Ελλάδα όσα έγιναν τον Δεκέμβρη 2008 ήταν μια  «πορτοκαλί» εξέγερση, πιστή αντιγραφή όσων έγιναν στην Ουκρανία το 2005 και στη Γεωργία το 2004.
Ο μηχανισμός κινητοποίησης ήταν πανομοιότυπος: Μηνύματα SMS σε κινητά τηλέφωνα, κεντρικές οδηγίες από «ανατρεπτικά sites του Ιντερνετ (σε μας ενεργοποιήθηκε και το Facebook, πέρα από το γνωστό Indymedia).
Αποδέκτες αυτών των μηνυμάτων νέοι, άτομα μικρής (στην περίπτωσή μας πολύ μικρής) ηλικίας.

Τα δικά μας ηλεκτρονικά ΜΜΕ και όχι των Κοσοβάρων, μετέδιδαν live και με τον πιο στρεβλό τρόπο, όλη την «εμψύχωση» που ήταν απαραίτητη.
Τα ελληνικά ΜΜΕ, αυτά τα «προπύργια» του κεφαλαίου και της διαπλοκής λειτούργησαν ως ιμάντες μεταβίβασης του «επαναστατικού κλίματος» στον ευρύτερο πληθυσμό! Ακόμα κι όταν οι κάτοικοι πήραν την ευθύνη της αυτοπροστασίας τους στα χέρια τους, τους κατηγόρησαν ότι ήταν «ακροδεξιοί και χρυσαυγίτες»! Για να αναγκαστούν να σωπάσουν μετά, όταν τους έπαιρναν και τους έβριζαν από παντού - κι από την Πάτρα κι από το Βόλο κι από τη Λάρισα κι από το Ηράκλειο Κρήτης κι από τη Χαλκίδα κι από τις Σέρρες.

Οι δασκάλες που πήραν τα παιδάκια απο τα σχολεία της Ραφήνας και τα πήγαν έξω απο το σπίτι του Καραμανλή να το πετροβολίσουν και να φωνάξουν “δολοφόνε” δεν ήταν κοσοβάρες αλλά αριστεράντζες του ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Ο Αλάβανος χάιδευε τα αυτιά των κουκουλοφόρων και επικαλείτο την βία του Σολωμού.

Το “αιμα κυλάει εκδίκηση ζητάει” η ντόπια αριστεράντζα το ούρλιαζε.

Οι σελίδες της Αυγής στάζανε μίσος και αίμα.

Καλά τα περί Κοσοβάρων και άλλες παρλαπίπες Αν δεν είχαν την υποστήριξη και την κάλυψη της ντόπιας αριστεράντζας δεν θα είχε γίνει τίποτα. Ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιξε το παιχνίδι ανατροπής του Καραμανλή που είχε ενοχλήσει τους διεθνείς νταβατζήδες και τώρα κεφαλαιοποιεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου