Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Σάββατο 24 Μαΐου 2014

΄Εφθασε η Ώρα

Ψήφος στην Χρυσή Αυγή

25 Μαΐου 2014, όπως τότε, 25 Μαρτίου 1821, το θυμικό του Κολοκοτρώνη, του Πλαπούτα, του Καραϊσκάκη και των άλλων ηρώων πρέπει να μας οδηγήσει. Πρέπει να ανοικοδομήσουμε εξ ολοκλήρου το Έθνος μας. Δεν πρέπει μόνο να το προφυλάξουμε από την εισβολή του ξένου τρόπου σκέψης και την σεχταριστική μεταπρατική επιστήμη των ζητιάνων και ερημοσπιτών, των κυρίων Βερέμη, Λιάκου, Ρεπουση, Δραγώνα, Τσίπρα, Δούρου και ΣΙΑ, αλλά πρέπει να μας ανήκει ένα πρόσωπο μία αποστολή. Έτσι μόνο μπορούμε να του ξαναδώσουμε την χαμένη του ζωή. Όπως ακριβώς μόνο οι Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να εγγυηθούν την εθνική ανεξαρτησία, κατά τον ίδιο τρόπο μόνο μία εθνική ιδέα, μία νέα εθνική θέληση είναι ικανή να απαλείψει το έργο που έκαμαν οι ξενόφερτες ιδεολογίες, και να το εμποδίσουν να συνεχισθεί.

Στο όνομα της αληθινής ελευθερίας, της ελευθερίας του Έθνους.  Της Ελευθερίας που ονειρεύτηκε ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης, οι Μακεδονομάχοι, οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης. Κατηγορούμε την κίβδηλη ελευθερία, την ελευθερία της αγοράς, του χρήματος και των “προοδευτικών ιδεών” όπως ακριβώς στο όνομα της αληθινής δημοκρατίας, αυτής που εκφράζει την θέληση των Ελλήνων, κατηγορούμε την κίβδηλη δημοκρατία, αυτήν που αλλοιώνει την θέληση του λαού και θέλει με το έτσι θέλω, με συνωμοτικό, αυταρχικό τρόπο να επιβάλλει πραξικοπηματικά την μετάλλαξη του Έλληνα σε άλλο είδος.

Έφτασε η ώρα της  μεγάλης απόφασης.  

Ψήφος στην Χρυσή Αυγή! Η Θέληση της Δύναμης. Την αποκτήσαμε
μέσα απο τις χυδαίες και βάρβαρες επιθέσεις κατά των Ελλήνων πατριωτών από τις έμπουσες, τις μποβαρίζουσες τις ρεπατζούδες, τους μαιντανούς και τους μεροκαματιάρηδες των ΜΜΕ(ξαπάτησης),  

Ψήφος στην Χρυσή Αυγή!  Η απάντηση  στο παραλήρημα των κενών  αμερικανοθρεμένων (που μπορεί να έζησαν στην Αμερική, αλλά δεν έμαθαν τι είναι πατρίδα), των επαγγελματιών γραικύλων που ξεπουλάνε το Έθνος για να δρέψουν την ξένη δάφνη και   των διάφορων “προοδευτικών” κεκράκτων.

Ψήφος στην Χρυσή Αυγή!  Είμαστε Έλληνες. "Εσμέν γαρ Ελληνες το γένος, ώς η τε φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί" (Γεώργιος Γεμιστός ή Πλήθων).

Ψήφος στην Χρυσή Αυγή!  Είναι ψήφος ειλικρινής δυνατή, ανιδιοτελής. Βγαίνει μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας. Κτυπά πάνω στις πέτρες και του βράχους που τους πότισαν με αίμα χιλιάδες Έλληνες και γίνεται αχός και βουητό. Λυγίζει του αλύγιστους, τα κατεβάζει τ άστρα. Έφθασε ή ώρα για "πάλεμα για μάτωμα για την καινούργια γέννα". Η μεγάλη αλήθεια του Ελληνισμού κυλάει σαν το γάργαρο νερό να ξεπλύνει το μίασμα "της προδοσίας και της ασκήμιας". Δεν αποβλέπουμε σε θέσεις επισκέπτη καθηγητή, σε φακελάκια από τον Soros. Αποβλέπουμε μόνο στο έργο μας, στην Έλλάδα.

2 σχόλια:

  1. παλι ξεφτιλιστηκε ο γουδης!!!!!!!

    αυτος ο αρχιρεζιλας σφαλιαροφαγος δεξιουλης της καρπαζιας παλι γλυφει τον κωλο των αναρχοκομουνιστων φονιαδων του λαου μας πιστευοντας οτι ειναι παραπλανημενοι ελληνες, οπως πιστευουν διαχρονικα ολοι οι δεξιουληδες αστικοπατριωτες της φαπας και της ροχαλας!!!!

    τους καλει μαλιστα σε ενοτητα και αλλαγη τροπου σκεψης!!!!!

    σαν να κανεις εκκληση σε εναν ολυμπιακο να γινει παναθηναικος, η το αντιστροφο, και να επιχειρηματολογεις μαλιστα επαυτου!!!!!! χαχαχαχαχαχααα

    ρε γουδι αφου δεν θελουν να ειναι ελληνες με το ζορι θα τους κανεις ρε φαπα?
    λιγη αξιοπρεπεια δεν εχεις επανω σου ρε ξεφτιλα?????

    ρε θελω να καταστρεψω την ελλαδα το εθνος και καθε το ελληνικο και να σφαξω εκατομυρια φασιστες εθνικιστες η απλους πατριωτες εχοντες εθνικη ελληνικη συνηδειση, σου λεει ο μπολσεβικος και συ εκει...!!!! μην το κανεις παιδι μου γινε ελληνας σε παρακαλω αγαπα με και αλλα τετοια αρωστημενα δεξιουλικα!!!!!

    ευχομαι να τον κατακρεουργησουν οι συνανθρωοοι και συνελληνες του αριστεροι οταν γινει η μαρξιστοισλαμικη εξεγερση τον κοπανο καθως και αλλους αστικοπατριωτες δεξιουληδες της καρπαζιας που σφαχτηκαν σαν τα γιδοπροβατα απο τους εαμοβουλγαρους το 41-49, μυαλο δεν εβαλαν και θα σφαχτουν και παλι σημερα απο τους νεο-εαμοβουλγαρους μαζι με τους λαθρομετανσστες τους.....

    αντε ξεφτιλα γουδι βρηκες τη θεση σου στη μεταλλαγμενη χριστιανοδεξιουλικη σφαλιαροφαγικη χρυσαυγουλα....
    αλλωστε οι αριστεροι συνανθρωποι σου εχουν σακατεψει εκατονταδες χρυσαυγιτες τα τελευταια χρονια και εχουν σκοτωσει και δυο και περασαν ετσι ολα αυτα χωρις αντιποινα!!!!!!
    ουτε η δαπ-νδφκ δεν εχει ξεφτιλιστει τοσο πολυ ουτε στη 10ετια του 80 που την κοπανουσαν ολοι μαζι-κνατ πασοκοι ρηγαδες αναρχες ολο το καλο εαμοβουλγαρικο μπολσεβικαριο....χαχαχαχαχαα

    ισα περα ρε ρεζιλες που θα σας ψηφησουμε κιολας, οπως ειχαμε σκοπο μεχρι αυτη τη στιγμη που διαβασαμε αυτον τον ρεζιλα χριστιανοδεξιουλα!
    χιλιες φορες τον κωλοτουμπα καρατζεφερη να ψηφισουμε παρα εσας ρε φαπες....

    http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-christos-goudhs-apanta-se-surizaious-kai-diaplekomena-mme-h-logikh-einai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξυπνα ρε φιλε.......δεν εισαι στο 1984.........
    η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ειναι πανελληνιο εθνικιστικο κινημα πλεον

    ΑπάντησηΔιαγραφή