Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Αλάργα κανάγηδες!

Οι Καραγκιόζηδες και τα Κολλητήρια, οι Χατζηαβάτηδες και Μπάρπα-Γίωργηδες απο πολιτευμα έχουν μετατρέψει την δημοκρατία σε ιδεολόγημα, ιδεοληψία. Κρύβουνε το μπασταρδο πρόσωπο τους πίσω από το όνομά της “δημοκρατίας” για να ρίξουν χολή και δηλητήριο, να βρίσουν και να χλευάσουν τους  Έλληνες πολίτες  που αφουγκράστηκαν, άκουσαν, σημείωσαν, αποφάσισαν, ενήργησαν και τίμησαν την Χρυσή Αυγή με την ψήφο τους.  Μουντάρουν σε όγκο συμπαγή απο παρδαλά φορέματα, κατσαρωμένα ξανθόμαλλα, ταγεράκια Chanel, μάτια θολά, μούτρα απάνθρωπα φτιασιδωμένα και χείλια χυδαία. Όλη η χολή ανέβηκε απο το συκώτι και πάνιασε τα μούτρα τους.

Παρελαύνουν απο την πασαρέλα των ΜΜΕ(ξαπάτησης) σαν τις πριμαντόνες. Ένα πραγματικό θέατρο μαριονετών. Ηλίθιοι συνοικιακοί Λένιν, καραηλίθιοι αριστερόστροφοι ψευτοπατριώτες, οι έμπουσες και οι ξεχαρβαλωμένες της “δημοκρατίας” με τα καλοβαμμένα πόδια τους και τα μούτρα τεζαρισμένα από το Botox, οι κύριοι με τα σκούρα και τις γραβάτες, που και που κανένας αληταράς  μπλουτζηνάτος, σε ένδειξη λαϊκισμού, τα κορίτσια γλάστρες, τα αγόρια κόπανοι,  οι μουρλοκακομοίρες της σοουμπίζ και δημοσιογράφες με κολοστομία αντί για στόμα συναγωνίζονται σε ιταμότητα, σε πολιτική εμπάθεια κατά των Ελλήνων πολιτών που αγκαλιάζουν την Χρυσή Αυγή. Οι Κροίσοι ανεξέλεγκτης εξουσίας και πλούτου και οι ορντινατσες τους, προσφέρουν ένα θέαμα χυδαίο και αισχρό. Μεταπράτες της ρηχότητας δημοσιογράφοι και σχολιαστές καραδοκούν στα λημέρια των ΜΜΕ(ξαπάτησης) για να χλευάσουν ασύστολα τους Έλληνες που επιμένουν “Ειμαστε Έλληνες και Ελληνες θα μείνουμε και ας τρώμε και πέτρες”.

Σκύλες και σκυλιά του Παβλόφ πίσω απο τον μπερντέ της “δημοκρατίας” γαβγίζουν λυσσάρικα στο άκουσμα των λέξεων πατρίδα, έθνος, θρησκεία. Κανάγηδες που συμμαχούν με τα ποιο σκοτεινά στοιχεία της δημόσιας ζωής. Εθνομηδενιστικά καθάρματα που ξεπουλάνε την ψυχή τους όχι μόνο στον διάβολο αλλά και στον Μαμμωνά απαλλοτριώνοντας τον ελληνισμό, στερώντας απο όλους την ζωή στην Ελλάδα, βυθίζοντας τη χώρα στο χάος και στην απόγνωση, προδίδοντας την ίδια την Δημοκρατία.

Τρέμοντας απο λυσσαγμένο φόνο, θυμήθηκαν τους κανόνες της δημοκρατίας που για 40 χρόνια την είχαν κάνει κουρέλι. Ακούμε τα άκριτα φληναφήματα περί “δημοκρατίας” να ξεστομίζονται από τα χείλια κορακιών και ορνέων σαν ρητορικά παραμύθια για την αποχαύνωση μας, ένα πραγματικό πανηγύρι κυνισμού. Χωρίς να πιστεύουν λέξη από τις ωραίες φράσεις και τα παχιά λόγια τα μεγάλα που σερβίρουν, αποπρασανατολίζουν τους Έλληνες. Λίγο πιο πέρα τα αποκαΐδια και οι στάχτες από τα κατεστραμμένα σχολεία, του Δεκέμβρη 2008, του Φεβρουαρίου 2012, οι ξυλοκοπημένοι καθηγητές και φοιτητές απο τις συμμορίες της αριστεράς, η καμμένη γη που αφήνει το ΔΝΤ, οι δολοφονημένοι απο τα λαθροστύφη, φίλους των λαθρολάγνων της Υπατίας,  σύμβολα βαριά της χρεωκοπίας ενός πολιτικού συστήματος που υποσχέθηκε πολλά και δεν προσέφερε τίποτα.
Η λέξη “δημοκρατία” θα περάσει σαν μία ωμή καπηλεία της συλλογικής πίστης σε ένα ανώτερο ιδεώδες. Από την αποφράδα εκείνη ημέρα (24/7/1974) στους Έλληνες και τις Ελληνίδες επιβλήθηκε αργά αλλά σταθερά ο στυγνότερος κομματισμός. Απο το 1981 ομως η δημοκρατία έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο. Οι θεσμοί καταρρακώθηκαν στο όνομα του λαού, αυτού του αφηρημένου πλάσματος. Καταργήθηκε κάθε θεσμός και διάκριση αξιοκρατίας, κάθε έλεγχος και αξιολόγηση της ανθρώπινης ικανότητας, ευσυνειδησίας,ανιδιοτέλειας , εργατικότητας, ευφυΐας, φαντασίας και δημιουργικότητας. Η Ελλάδα ισοπεδώθηκε προς τα κάτω: στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο λειτουργίας ποιοτικών κριτηρίων. Στα 40 αυτά χρόνια αλλά κυρίως από 1981 και μετά  μεθοδικά, επιστημονικά ο Έλληνας άνθρωπος, από υπερήφανος, δημιουργικός στην σύλληψη και ηρωικός στην πράξη μεταβλήθηκε σε μιζαδόρος, ζήτουλας, λαμόγιας, ζητιάνος των κομματικών μαγειρείων, αγοραστής χαντρών και καθρεφτών που του πούλαγε η παράγκα της δημοκρατικής παράταξης. Όλα τα πλάκωναν η φοβέρα και μία “προοδευτική¨ σκλαβιά που όμως “έχει στο επικέντρο της τον άνθρωπο” όπως λένε οι αβανταδόροι της αριστεράντζας και η “δεξιά” συνιστώσα τους.

Ανησυχούν για την παρουσία της Χρυσής Αυγής οι κανάγηδες που για 40 χρόνια εξευτέλιζαν την “δημοκρατία”, άβουλοι, ταπεινοί παθητικά υποταγμένοι στην οποιαδήποτε μοίρας τους και φοβερότερη μοίρα από την κομματοκρατία δεν υπάρχει, αποτελούν την άρχουσα ελίτ, μια άρχουσα ελίτ στενοκέφαλη, απαιτητική, αυταρχική, επίμονη στις ελάχιστες ηλίθιες ιδέες τις ριζωμένες στο κουτοπουλίσιο κεφάλι της, πιστό αντίγραφο της κομματικής της ρίζας με μία γερή δόση υστερίας επιπλέον.


Αυτή η πολιτική αλήτεία, αυτές οι πολιτικές χαλκομανίες, αυτοί που θρυσαύρισαν πουλώντας σοσιαλεβεντουριά, αυτοί οι κανάγηδες  επιμένουν στον πόλεμο λάσπης και συκοφαντίας κατά της Χρυσής Αυγής γιατί  θέλουν να διακυβερνήσουν τις τύχες της Ελλάδας με την ησυχία τους. Να επαναφέρουν το σχέδιο Ανάν, με την νέα του ονομασία. Να ξεπουλήσουν το Αγαίο ικανοποιώντας τα “αιτήματα και διεκδικήσεις” των Μογγόλων. Να χαρίσουν το ονομα της Μακεδονίας  στους Σλάβους με  “σεβασμό στις υπάρχουσες μειονότητες”. Να δώσουν το δικαίωμα στους Μουσουλμάνους της Θράκης να αυτοπροσδιορίζονται.  Να παραδώσουν την Ελλάδα στα λαθροστίφη. Να βρούν νέες μειονότητες ακολουθώντας κατά γράμμα τις αναφορές του State Department..

Η δυναμική παρουσία των Ελλήνων στο πλάι της Χρυσής Αυγής χαλάει το πάρτι των χρεοκοπημένων... έχουν πέσει απάνω της να την φάνε. Η Χρυσή Αυγή είναι η παρηγοριά των τυραγνισμένων Ελλήνων. Ο Ελληνας, η Ελληνίδα, το Ελληνόπουλο βρήκαν φωνή...  “Αλαργα κανάγηδες!”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου