Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Συνέλληνα Πατριώτη, ψήφισε για την Ελλάδα...



Συνέλληνα Πατριώτη.!
Δεν σου έχουν απομείνει πολλές επιλογές σε αυτές τις εκλογές παρά μόνο μία, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Και ο λόγος είναι απλός:

Ξέρεις πολύ καλά σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα η χώρα μας, από κάθε άποψη, οικονομική, κοινωνική, αξιοκρατική, δικαιοκρατική. Πρέπει επιτέλους στα σοβαρά να αναλογιστείς, προτού φτάσεις στην κάλπη, ποιοι σε έφεραν σε αυτό το σημείο εξαθλίωσης, ποιοι σου...
έφαγαν τους μισθούς και τις συντάξεις, ποιοι σε έστειλαν αγόγγυστα και αδιάφορα στην ανεργία, ποιοι ξεπούλησαν τον πλούτο που παρήγαγες και τον έφαγαν μεταξύ τους, ποιοι ξεπούλησαν την περιουσία, την γειτονιά, την πόλη και την Πατρίδα σου, στους ξένους, τοκογλύφους νταβατζήδες της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης και στους λαθροεισβολείς, ποιοι σε ανάγκασαν να ζεις έγκλειστος με σιδεριές και συναγερμούς στο σπίτι σου, που πλέον ούτε και αυτό μπορεί να σου παρέχει ασφάλεια γιατί αυτό το κράτος σε αντιμετωπίζει ως σκουπίδι και σε θυμάται μόνο όταν είναι να κλέβει τον τίμιο ιδρώτα σου, ποιοι σου στέρησαν την βόλτα με την γυναίκα και το παιδί σου στη γειτονιά σου, την βόλτα του παππού και της γιαγιάς σου στην πλατεία, την μόνη "διασκέδαση" που τους απόμεινε τώρα που βρίσκονται στη δύση της ζωής τους και που θα έπρεπε να τυγχάνουν, από αυτό το κράτος, αγάπης, συμπαράστασης, ασφάλειας, γαλήνης και θαλπωρής.

Κάτσε και σκέψου ποιοι είναι αυτοί που οδήγησαν την Πατρίδα στην απόλυτη μιζέρια, παρακμή και θλίψη που οδήγησε 6000 συμπολίτες μας, μέχρι σήμερα, στην αυτοκτονία και διώχνουν ταυτόχρονα, κατά εκατοντάδες χιλιάδες, την ελπίδα και το μέλλον της Ελλάδας μας, την ίδια την νεολαία της, στο εξωτερικό, για να μείνει η χώρα στα χέρια τυχοδιωκτών, μπουκαδόρων, πρακτόρων και στυγνών φονιάδων από την αλλοδαπή!!!

Ποια Ελλάδα νομίζετε πως θα αντικρίσουν τα ξενιτεμένα παιδιά μας, όταν θα γυρίσουν κάποτε στην Πατρίδα; Ποια Πατρίδα; Το Ελληνιστάν με πρωτεύουσα το Αθηναμαμπάντ; Τα σκέφτηκες ποτέ όλα αυτά στα σοβαρά ή απλά ακούς μόνο ό,τι σου ξεφουρνίζουν και σου πλασάρουν ως μασημένη τροφή και παραμύθι με κακό δράκο, περί τάχα ναζιστών και οπαδών του Χίτλερ;;

Εάν πραγματικά τα σκέφτηκες, τότε θα έχεις πλέον συνειδητοποιήσει πως όλοι αυτοί που μας έφτασαν στο σημείο αυτό σήμερα, δεν είναι άλλοι από την περιβόητη γενιά του Πολυτεχνείου και της Μεταπολίτευσης που κατάφεραν μέσα σε 40 χρόνια να στείλουν την Πατρίδα στην εντατική και να κρίνεται σήμερα από την ψήφο σου, η ταφόπλακα που θα τοποθετήσεις ή όχι στο μνήμα της Ελλάδας.

Τολμάνε και μιλάνε για ναζιστές και για οπαδούς του Χίτλερ ποιοι; Αυτοί που τοποθέτησαν την Ελλάδα στο μνήμα και το μόνο που απομένει είναι η ταφόπλακα;

Τολμάνε και μιλάνε όλοι αυτοί οι ψευτοδημοκράτες νταβατζήδες, κλέφτες, απατεώνες, δωσίλογοι και προδότες που παρέδωσαν την χώρα μας, αμαχητί, στους λαθραίους και την κατοχή των σημερινών Ναζί της Ευρώπης του 4ου Ράιχ;

Όλοι αυτοί, έχουν το απύθμενο θράσος και γιαυτό τολμάνε και αποκαλούν την Χρυσή Αυγή ως νεοναζιστικό κόμμα με οπαδούς του Χίτλερ!! Σύσσωμο το διεφθαρμένο Μεταπολιτευτικό σύστημα, εναντίον ενός και μόνο κόμματος, της Χρυσής Αυγής!! Δεν σου κάνει εντύπωση αυτό;

Κανονικά δεν θα πρέπει να σου κάνει καμία εντύπωση, διότι όλοι αυτοί που εμάς αποκαλούν νεοναζί, είναι αυτοί που επί 40 χρόνια είχαν και ακόμα έχουν την εξουσία στα χέρια τους, τα έφαγαν μεταξύ τους και οδήγησαν την χώρα στο ξεπούλημα και τη διάλυση της, από κάθε άποψη.

Είναι εναντίον μας όχι γιατί είμαστε νεοναζί όπως διακηρύσσουν μέσα στον πανικό τους, αλλά γιατί γνωρίζουν πως η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, η οποία Χρυσή Αυγή δεν συμμετείχε ποτέ στα φαγοπότια τους και τη διαχείριση της Εξουσίας, όντας αποκλεισμένη, φιμωμένη και καταδιωκόμενη πάντοτε, θα σημάνει και το τέλος της διεφθαρμένης και παρακμιακής Ελλάδας που δημιούργησαν και κυρίως θα σημάνει το τέλος της υπόστασης τους, όχι απλά πηγαίνοντας σπίτι τους, αλλά πληρώνοντας παραδειγματικά όλοι τους, για τα εγκλήματα που διέπραξαν κατά της Πατρίδας Ελλάδας.

Μη ξεχνάς πως ποτέ δεν θα το μετανιώσεις, γιατί οι χρυσαυγήτες δεν είναι κωλοτούμπες αλλά ο λόγος μας είναι διαρκής, σταθερός, δεσμευτικός μέχρι τέλους, έντιμος, ανδρικός.

Θα είσαι από τους υπερήφανους Έλληνες αυτούς, που ψήφισαν το μοναδικό κόμμα στην ιστορία της νεότερης Ελλάδος, που κατόρθωσε και μπήκε στη Βουλή για να σε αντιπροσωπεύσει, χωρίς το "σπρώξιμο" νταβατζήδων και τη διαφήμιση με εξαρτήσεις και απολαβές εξουσιαστικές και οικονομικές από τους μεγαλοτραπεζίτες, μεγαλοεργολάβους και μεγαλοεκδότες των καθεστωτικών ΜΜΕ.

Η Χρυσή Αυγή θα είναι το πρώτο κόμμα στην ιστορία της νεότερης Ελλάδος, που θα σε αντιπροσωπεύσει με τις δικές της και μόνο δυνάμεις και προσπάθειες, με την θέληση και μόνο, του ίδιου του λαού μας!

Κάτσε και σκέψου τα λοιπόν όλα αυτά, με ηρεμία, συνείδηση και σοβαρότητα, και θα δεις πως δεν υπάρχει κανείς κακός ναζιστικός δράκος στο παραμύθι τους, παρά μόνο η αμείλικτη, παραδειγματική και ανηλεής τιμωρία που προσπαθούν να αποφύγουν, η δική σου ψήφος δηλαδή στη Χρυσή Αυγή.
Δεν μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα βάλει την ταφόπλακα και δεν θα είσαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου