Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Ανακήρυξη Χρυσής Αυγής απο τον Άρειο Πάγο


Ο Άρειος Πάγος ανακήρυξε την Χρυσή Αυγή ως κόμμα που δικαιούται να συμμετάσχει στις ευρωεκλογές! Τι έγινε; Ξαφνικά η δικαιοσύνη αποφάσισε να γίνει ανεξάρτητη; Το “αδιαμφισβήτιτο δημοκρατικό αίσθημα” των δικαστών χαλάρωσε; Μήπως ξέχασαν τους Σβερδλόφ και Βιζίνσκι και θυμήθηκαν τους Τερτσέτη και Πολυζωίδη; Μην παραμυθιαζόμαστε. Η δικαιοσύνη δεν “στάθηκε στο ύψος της και έδωσε την άδεια στην Χρυσή Αυγή”. Είναι η ίδια δικαιοσύνη που υπάκουσε στην πολιτική αγυρτεία και εφάρμοσε το βάρβαρο Λενινιστικό ιδεολόγημα περί συλλογικής ευθύνης και “έχωσε φυλακή” εκλεγμένους από τους Έλληνες βουλευτές. Είναι η ίδια δικαιοσύνη που διέρρεε, κατά παράβαση του νόμου, στοιχεία των δικογραφιών στα ΜΜΕ(ξαπατησης) των μπετατζήδων.

Πως γίνεται από τους κομπασμούς Βορίδη ότι ο πρωθυπουργός Σαμαράς έχει στην διάθεση του όλα τα νομικά εργαλεία για να θέσει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή στην στημένη δημόσια τοποθέτηση του πρωθυπουργού στον antena πως θεωρεί ότι η Χρυσή Αυγή πρέπει να συμμετάσχει στις εκλογές για να φθάσουμε στην ανακήρυξη του Αρείου Πάγου.
Η Νυχτωμένη Διαχρονικά (ΝΔ) και οι διάφοροι παρατρεχάμενοι δεν είχαν καταλάβει ή δεν θέλανε να καταλάβουν ότι  ψηφοφόρος οπαδός της Χρυσής Αυγής δεν είναι ο αγανακτισμένος που έφυγε για να ξαναγυρίσει. Ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής είναι ο Έλληνας που για 40 χρόνια μεταπολίτευσης του είχαν στερήσει την φωνή. Δεν τόλμαγε να μιλήσει για Έθνος, πατρίδα, θρησκεία και έπεφτε θύμα του πλέον χυδαίου διασυρμού. Η Χρυσή Αυγή του έδωσε την χαμένη φωνή του.

Οι κολλητοί του Σαμαρά στα ανοιξιάτικα υπόγεια του Μαξίμου θα σκέφτηκαν ότι αν βγάλουμε εκτός την Χρυσή Αυγή που θα πάνε θα ξαναγυρίσουν στο νεοδημοκρατικό μαντρί. Είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι κάτι μυστικές δημοσκοπήσεις τους ξύπνησαν. Κατάλαβαν ότι κανείς δεν θα γύρναγε πίσω, Οι θυμωμένοι ψηφοφόροι και οπαδοί της Χρυσής Αυγής θα ζήταγαν εκδίκηση και μοναδική εκδίκηση θα ήταν να ψηφίσουν εκεί που θα πόναγε.

Με την Χρυσή Αυγή παρούσα η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές βάσει των δημοσκοπήσεων μπορεί να είναι 1-2% υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι μια  διαφορά διαχειρίσιμη Τόσοι δημοσιογράφοι ταΐζονται δεν θα είναι και πολύ δύσκολο να εξηγήσουν ότι το 1-2%  σημαίνει κάτι και τίποτα. Με την Χρυσή Αυγή εκτός η διαφορά μπορεί να είναι  7-8-9%. Άντε τώρα να  εξηγήσεις, όσα λεφτά και να ρίξεις. ότι δεν σημαίνει τίποτα. Θα ερχόντουσαν τα πάνω κάτω και τον Τσίπρα να τσίρίζει για εθνικές εκλογές.
Η δικαιοσύνη υπάκουσε στις εντολές όπως υπακούει μέχρι τώρα και ανακήρυξε την Χρυσή Αυγή ως κόμμα που μπορεί να κατέβει στις εκλογές.

Όσον αφορά τις παρλαπίπες περί αδυναμίας αποκλεισμού της Χρυσής αυγής επειδή δήθεν δεν το επιτρέπει το Σύνταγμα μόνο γέλια προκαλούν. Το σύνταγμα και την νομική παράδοση αιώνων την έχουν κάνει κουρέλι και τώρα τους έπιασε ο πόνος.
Απλούστατα η συγκυβέρνηση κατάλαβε για που πάει και έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες στον Άρειο Πάγο να αποφασίσει κατά το πως την βόλευε. Η Δικαιοσύνη δεν πρέπει να φαίνεται ανεξάρτητη αλλά και να είναι. Όσο θα υπάρχουν βουλευτές φυλακισμένοι μάλλον φαίνεται ανεξάρτητη.


1 σχόλιο:

  1. φιλε μου εισαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ...........
    συνυπογραφω

    η νικη θαναι δικη μας....θαναι του λαου και του ελληνισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή