Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Μέρα Μαγιού... Φτάνει πιά!

Είμαστε έτοιμοι γιατί έτσι αποφάσισαν οι μεγάλοι σκηνοθέτες του σύμπαντος στις 18 και 25 Μαΐου να ξανατρέξουμε στις κάλπες. Θα μας φορέσουν τον μανδύα του ωρίμου δημοκρατικού λαού και εμείς με χαρά και ευτυχία θα εκτελέσουμε το μεγάλο και ιερό μας καθήκον. Θα βάλουμε σιωπηλοί, πίσω από το παραβάν, ένα όνομα μέσα σε ένα φάκελο και έτσι απλά θα εξαντλήσουμε όλη μας την εξουσία. Από την στιγμή εκείνη έχουμε γίνει η σιωπηλή λεία των αφεντικών που διαλέξαμε, όπως η μάντης , το αλογάκι της Παναγίτσας που έχει στην διάθεσή του μόνο μία νύχτα έρωτα και καταβροχθίζεται αμέσως μετά από το θηλυκό του. 

Θα διαλέξουμε ένα από τα εγκεκριμένα συνδικάτα ελέγχου της λαϊκής θέλησης και θα είμαστε άξιοι της τύχης μας. Ένας μηχανισμός, παραπληροφόρης, αποπληροφόρησης, εκβιασμών, συκοφαντίας, κατά όποιου τολμήσει να ξεστωμίσει τις λέξεις Έθνος, Ελλάδα, Πατρίδα, Χρυσή Αυγή στήθηκε για να μας πάει εκεί που θέλει το “σύστημα”. Τα ΜΜΕ(ξαπάτησης) έχουν γίνει τενεκέδες γεμάτοι χλωρίνη και ρίχνουν μέσα τα κόμματα του “συνταγματικού τόξου” και τις συμμορίες του για να τα ξεπλύνουν απο την μισαλοδοξία, το μίσος και την βία που είναι η ύπαρξη τους και να μας τα παραδώσουν καθαρά και αγνά. Ούτε μία λέξη για τα “συγκεκριμένα ποσά βίας” που δέχονται στο πετσί τους οι Έλληνες, την καμμένη Αθήνα της “παρδαλής εξέγερσης” του Δεκέμβρη 2008, τους δαρμένους καθηγητές, τα κατεστρεμμένα σχολεία, τον βιασμό της συλλογικής μας ιστορίας. Οι μεγαλό δημοσιογράφοι παρακεντέδες των μπετατζήδων της “ενημέρωσης” πολύ προσεκτικοί ξεχνάνε να ρωτήσουν τα παραπαίδια του Mr Alexis για τα κάλαντα του μίσους, τους μπάτσους που κρέμμονται απο το χριστουγεννιάτικο δέντρο που καίγεται, το ημερολόγιο της Αυγής 2009 που απεικόνιζε την λεηλασία της Αθήνας απο τις ορδές του Τσίπρα. Με διακριτικότητα απoφεύγουν να ρωτήσουν τα ενεργούμενα του “συνταγματικού τόξου” για τα Σκόπια, το Αιγαίο, Θράκη, το σχέδιο Ανάν που ξαναέρχεται απο την πίσω πόρτα με άλλο όνομα, “στα πλαίσια του ΟΗΕ”. Το λαθρομεταναστευτικό δεν υπάρχει. 
Μέσα σε αυτήν την καλοπληρωμένη  συνεχή πλύση εγκεφάλου και τον ψυχολογικό πόλεμο ας μην ξεχάσουμε ότι: τα κόμματα και οι πολιτκατζήδες είναι ο καθρέφτης όπου ο καθένας βλέπει τον εαυτό του.






  • Κάηκε η Αθήνα τον Δεκέμβρη του 2008. Εμείς την κάψαμε!

  • Τα Πανεπιστήμια είναι χωματερές. Εμείς τα κάναμε.

  • Τα σύνορα μας κινδυνεύουν να συρρικνωθούν! Εμείς τα συρρικνώνουμε.

  • Η Ψαρούδα Μπενάκη δεν μιλάει για περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας. Εμείς μιλάμε για τον περιορισμό της.

  • Η Δούρου δεν αποποιείται του εθνους σαν μία δήθεν τχνική κατασκευή. Εμεις αποποιούμεθα το έθνος!

  • Ο Αλαβάνος και ο Τσίπρας  δεν "χαϊδεύει τα αυτιά των κουκουλοφόρων". Εμείς τα χαϊδεύουμε!

  • Η συμμορία του Τσίπρα δεν ρίχνει “τα συγκεκριμένα ποσά βιάς” Εμεις τα ρίχνουμε.

  • Οι κουκουλοφόροι δεν δολoφόνησαν τους ανθρώπους της Marfin Bank Εμεις τους δολφόνησαμε.

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλάει για “αιτήματα και διεκδικήσεις” της Τουρκίας. Εμείς μιλάμε.

  • Το Αιγαίο, την Θράκη, την Κύπρο δεν τα ξεπουλάνε οι πολιτικατζήδες, Εμείς τα ξεπουλάμε.

Αυτά και άλλα πολλά είναι αυτά τα οποία ξεπουλάμε. Τα ξεπουλάμε με μία ψήφο, για μία βραδιά έρωτα. Στις 18 και 25 Μαΐου πρέπει να πάψουμε να είμαστε παθητική ψηφομάζα, έντομα σαν το αλογάκι της Παναγίτσας, που ακούει τα ωραία τα λόγια τα μεγάλα και μετά καταβροχθίζεται. Στις 18 και 25 Μαΐου οι Έλληνες, οι Ελληνίδες, τα ελληνόπουλα θα δώσουν το μήνυμα στους ολετήρες αρπακολατζήδες ότι πείραν την μοίρα Έθνους στα χέρια τους.

Ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή θα βροντοφωνάξουμε Φτάνει πιά! Δεν θα γίνουμε συνένοχοι στο ξεπούλημα του Έθνους! Ψηφος στην Χρυσή Αυγή είναι το νέο ΟΧΙ. Η αρχή νέων αγώνων....Της Αντίστασης ενάντια σε αυτούς τους νεοδοσίλογους που για να δρέψουν την ξένη δάφνη, ένα μπράβο και μία συνέντευξη στο CNN δουλεύουν υπόγεια συνωμοτικά για να μας μετατρέψουν από ιστορικό Εθνος, που δυστροπο ενοχλεί τα σχέδια της Νέας Τάξης, σε ανενεργό πληθυσμο και να παραδώσουν την πατρίδα μας στα στύφη των λαθρομεταναστών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου