Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014

Κατάρριψη Μαλαισιανού αεροπλάνου: Ερώτηματα....Με την κατάρριψη τραγωδία του Μαλαισιανού αεροπλάνου στην Ουκρανία γέμισαν τα ΜΜΕ(ξαπάτησης) με ειδικούς και μη, αναλυτές κάθε είδους και προέλευσης. Αυτό που ακούμε είναι μία φιλολογία αναθέματος ένα είδος δημοσιογραφικού Άρλεκιν για να ξεχνιόμαστε.

Υπάρχουν όμως μερικές απορίες και ερωτήματα που κάνουν τις κατάρες και τα αναθέματα φτηνή προπαγάνδα για την δημιουργία εντυπώσεων.

Τον Σεπτέμβριο 1983 το Κορεατικό αεροσκάφος KAL007 καταρρίφθηκε από τους σοβιετικούς κοντά στην νήσο Σαχαλίνη με αποτέλεσμα τον θάνατο 269 ανθρώπων. Οι Σοβιετικοί στην αρχή αρνήθηκαν κάθε ανάμειξη. Οι Αμερικανοί στο Συμβούλιο Ασφαλείας έπαιξαν την κασέτα με τους διαλόγους του πιλότου του σοβιετικού αεροσκάφους που έριξε τον πύραυλο και του πύργου ελέγχου του πριν και κατά την κατάρριψη.

Σήμερα, με πολύ πιο προηγμένα συστήματα συλλογής πληροφοριών, γιατί οι Αμερικανοί και οι σύμμαχοί δεν δίνουν στην δημοσιότητα ποίο ραντάρ "έλουσε" το αεροπλάνο και από που έφυγε ο μοιραίος πύραυλος; 

Αυτό είναι ένα ερώτημα που σε αντίθεση με το 1983 κάνει ύποπτη την σιωπή τους...

Και κάτι ακόμη που είναι οι καταγραφές του ραντάρ εναέριας κυκλοφορίας του Κιέβου:

Μέχρις ότου δοθούν συγκεκριμένες αποδείξεις όλη αυτή η προπαγάνδα κατά της Ρωσίας με τα ερωτηματικά, τα εισαγωγικά και τις παρενθέσεις θυμίζει τα όπλα μαζικής καταστροφής του Σαντάμ, τα χημικά του Άσαντ....για να μπορούν οι ευρωναζί του Κιέβου να μακελεύουν ανενόχλητοι με τις ευλογίες των αμερικανοσιωνιστών και η Fuck the EU   να το παίζει κομπάρσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου