Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Συμμορία Καθαρμάτων...



Η πρασινοσκουφίτσα του RealFm (Κάτια Μακρή), αυθεντία στην πολιτική, την οικονομία, την εθνική άμυνα, την θεολογία και άλλα πικρά, πάλι κέντησε σήμερα (25/1/2011). Το θέμα της ήταν η κατάληψη της Νομικής από την ορδή των λαθρομεταναστών με την αρωγή των Συριζαίων και διαφόρων άλλων, που τους πλήρωσαν τα εισιτήρια, τους έφεραν στην πολύπαθη Αθήνα και τους έριξαν στην αυλή της Νομικής. Πολύ ευαισθησία για τους καταληψίες αλλά παντελής έλλειψη ευαισθησίας για το κλείσιμο της σχολής και τους δεκάδες φοιτητές που χάνουν τα μαθήματα τους και την κατάφωρη παραβίαση των νόμων (δεν θυμάμαι να γίνονται τέτοια πράγματα στην Οξφόρδη).

Ο φόβος της αριστεράς δεν είναι ο εξευτελισμός της έννοιας του κράτους, αλλά μήπως οι τυραννισμένη πολίτες αυτής της χώρας καταλάβουν, επί τέλους, ότι η αριστερά δεν είναι το πλέον ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας, αλλά μία συμμορία καθαρμάτων με διάφορες σφραγίδες και ονόματα.

Μία συμμορία καθαρμάτων που λυμαίνεται τα πανεπιστήμια έχοντάς τα μετατρέψει σε Γκούλαγκ των προσδοκιών και των ελπίδων των νέων. Το πανεπιστημιακό άσυλο δεν είναι παρά το άλλοθι των μκρονοϊκών μειοψηφιών που επιβάλουν με την βία ή “τα συγκεκριμένα ποσά βίας” την βάρβαρη προώθηση των πλέον παρακμιακών στρεβλώσεων ξεπερασμένων δοξασιών. Η συμμορία της αριστεράς στο σύνολό της με πρωτογονικό ντελίριο έχει μετατρέψει τα πανεπιστήμια σε γκούλαγκ απελπισίας. Η μαφία των τραμπούκων με την ανοχή των ασήμαντων και των τενεκέδων της πανεπιστημιακής κοινότητας που διαχειρίζεται φιλοσοφώντας και μπουκώνει τα απύλωτα στόματα της με το βιός των Ελλήνων έχει κάνει τα πανεπιστήμια "αυλές των θαυμάτων".

Μία συμμορία καθαρμάτων που οργανικά διαπλεκόμενη με τα ΜΜΕ(ξαπάτησης) επιβάλλει στην ταλαιπωρημένη κοινωνία της Ελλάδας τους νόμους των μαφιών της νύχτας. Βγήκε στο σεργιάνι με τις γνωστές ομάδες, τις καλό-πληρωμένες και καλό- ταϊσμένες ΜΚΟ που κανείς δεν εξέλεξε και κανείς δεν ελέγχει, και θέλει να επιβάλει με το έτσι θέλω και χυδαίο τσαμπουκά την μετατροπή της Ελλάδας σε χωματερή του κάθε κολασμένου ή αδικημένου της γης.

Μία συμμορία καθαρμάτων που δεν είναι παρά οι κομματικοί χούλιγκαν χωρίς αξίες, όραμα ή πιστεύω. Κρύβουν το μπασταρδο πρόσωπο τους και το συμπλεγματικό τους μίσους κατά της ελληνικής κοινωνίας, που δεν τους έχει δώσει παρά θέσεις δευτερεύουσες, πίσω από μηδενιστικά φληναφήματα.

Ο κύριος Παπαχρήστου απο τις σελίδες ΤΩΝ ΝΕΩΝ έκανε την παρατήρηση της πλάκας “γιατί δεν τους παίρνουν στα σπίτια τους;”. Είναι πράγματι παρατήρηση της πλάκας. Η σωστή ερώτηση θα ήταν: “γιατί δεν τους πήγαν στο Club της Εκάλης;” Φυσικά και δεν θα τους πήγαιναν εκεί. Χαζοί είναι να χάσουν το τέννις τους μετά την ωραία κατάληψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου