Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2011

Η πρασινοσκουφίτσα ανησύχησε....Η κυρία Κάτια Μακρή, η γνωστή και μη εξαιρετέα πρασινοσκουφίτσα του RealFm και Alter στο χθεσινό (25/1/2011) δελτίο ειδήσεων του Alter ανησύχησε. Τα γεγονότα της Νομικής της προκάλεσαν τον προβληματισμό ότι ο κύριος Μιχαλολιακος πηρε το 5% και ότι θα συντηρητικοποιηθεί η κοινωνία. “Συντηρητικοποιηθεί η κοινωνία”! Δεν είναι μία καταπληκτική έκφραση; Εμένα προσωπικά μου προκάλεσε μία έντονη διέγερση και άρχισα να κάνω βιοτικά όνειρα με αντικείμενο την δημοκρατία. Δημοκρατία που δεν καταρρέει μεν - αφού εντέλει εξυπηρετεί ως ιδεολογία - αλλά έχει, ουσιαστικά, χάσει το περιεχόμενο της έχοντας μετατραπεί σε ένα απολυταρχικό σύστημα Πρωθυπουργικής Μοναρχίας. Εσείς μας ψηφίσατε εμείς αποφασίζουμε...

Δεν μας παρατάς κυρά μου. Ανησύχησες; Τρόμαξες; Φοβήθηκες; “Frankly, my dear, I don’t give a damn”, να ευχαριστηθεί και η κυρία Διαμαντοπούλου που μας θέλει αγγλομαθείς, ή επι το ελληνικότερον “Καρφί δεν μου καίγεται”.

Για 36 χρόνια η ελληνική κοινωνία είχε παραδοθεί στα νύχια των χούλιγκαν των “προοδευτικών” δυνάμεων που διέλυσαν τα πάντα. “Προοδευτικές” δυνάμεις που αναδείχθηκαν σε εκτροφείο συνδικαλισμένων τυράννων της κοινωνίας, ψυχανώμαλων βανδάλων, μονοδιάστατης υστερίας συμφεροντολόγων. Πανεπιστήμια καταστρέφονται. Καθηγητές προπηλακίζονται και τους κυνηγούνε σαν αγρίμια μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας στο όνομα του Πανεπιστημιακού ασύλου και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών. Χτίζουν τα γραφεία των καθηγητών ( δεν θυμάμαι να γίνεται κάτι τέτοιο στην Οξφόρδη). Τέσσερεις άνθρωποι δολοφονήθηκαν στην Marfin υπό τους αλαλαγμούς των αφιονισμένων “προοδευτικών” αφήστε τους να καούν τραπεζίτες είναι. Η Αθήνα κάηκε τον Δεκέμβρη 2008 με τις ευλογίες των “προοδευτικών δυναμεων”. Επί τρεις δεκαετίες οι κάπηλοι της “προοδευτικότητας” παράγουν μαζικά βανδάλους, καταληψίες, ευνουχισμένους διαδηλωτές που αναμηρυκάζουν τον κρετινισμό της κομματικής ντουντούκας. Ο πλούτος των Ελλήνων καταβροχθίστηκε ασύστολα και μετατράπηκε χωρίς ντροπή και αιδώ σε βίλες και κότερα. Οι μίζες της Siemens τροφοδότησαν ένα πολιτικό σύστημα που ανερυθρίαστα μας λέει: “πιθανολογούμε κάτι έχει συμβεί, ίσως σοβαρό”. Όλα αυτά και άλλα χυδαία συνέβησαν, συμβαίνουν, πιθανόν να ξανασυμβούν και όμως η πρασινοσκουφίτσα ανησύχησε για το 5% της Χρυσής Αυγής.

Η πρασινοσκουφίτσα και η μελίγκρα των ΜΜΕ(ξαπάτησης), των κοινωνικών συναναστροφών του Χριστοφοράκου, πανικοβλήθηκαν. Η εποχή της αδιαμαρτύρητης ομηρίας στο βωμό των κομματικών συμφερόντων παρήλθε. Πίσω από το παραβάν της κάλπης, οι τυραγνισμένοι πολίτες από την “προοδευτική” ασυδοσία απελευθερώθηκαν. Ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Ψήφισαν για αξιοπρέπεια, για ελπίδα, για την Ελλάδα το Έθνος , όχι την ουδέτερη πατρίδα του Yorgo.

Επί τέλους οι Έλληνες, οι Ελληνίδες τα ελληνόπουλα κατάλαβαν οτι οιι παρέες και οι κοινωνίες των “προοδευτικών” του Φίλιον και DaCapo, το προλεταριάτο του φραπέ της Μηλιώνη, οι σταχτοπούτες και οι δειλοί φανατικοί της βίας της Πολιτείας, της Εκάλης και του Ψυχικού, οι αδέξιοι Δαντών του ΣΥΡΙΖΑ, οι δυστυχισμένοι Κοριολανοί της πάλης των τάξεων του ΚΚΕ δεν είναι πλέον το πιο ευαίσθητο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας και αυτό τρόμαξε. Τους τρόμαξε το ότι ένα κομμάτι της κοινωνίας βρήκε την δύναμη της θέλησης.

Η δημοκρατία παρήκμασε μέσα στην πυκνή ανομία, την απουσία κανόνων και την πλήρη ελευθεριότητα των “προοδευτικών” δυνάμεων που επέβαλαν τις απόψεις τους στην πλειοψηφία των πολιτών με βία, τραμπουκισμό και παρανομία.. Η ανομία και συνεπώς η ατιμωρησία που επέβαλαν στην Ελλάδα οι συμμορίες των μουσάτων με τα αμπέχονα και οι αξύριστοι με Armani και γραβάτες Ermenegildo Zegna είναι η αιτία της παρακμής και της επιβολής της πλέον χυδαίας τυραννίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου