Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012

17 Ιουνιου 2012: Τέλος στα κόμματα εξουσίας
Είμαστε έτοιμοι γιατί έτσι αποφάσισαν οι μεγάλοι σκηνοθέτες του σύμπαντος να ξανατρέξουμε στις κάλπες. Θα μας φορέσουν τον μανδύα του ωρίμου δημοκρατικού λαού και εμείς με χαρά και ευτυχία θα εκτελέσουμε το μεγάλο και ιερό μας καθήκον. Θα βάλουμε σιωπηλοί, πίσω από το παραβάν, ένα όνομα μέσα σε ένα φάκελο και έτσι απλά θα εξαντλήσουμε όλη μας την εξουσία. Από την στιγμή εκείνη έχουμε γίνει η σιωπηλή λεία των αφεντικών που διαλέξαμε, όπως η μάντης , το αλογάκι της Παναγίτσας που έχει στην διάθεσή του μόνο μία νύχτα έρωτα και καταβροχθίζεται αμέσως μετά από το θηλυκό του.


Θα διαλέξουμε ένα από τα εγκεκριμένα συνδικάτα ελέγχου της λαϊκής θέλησης και θα είμαστε άξιοι της τύχης μας. Ένας μηχανισμός, παραπληροφόρης, αποπληροφόρησης, εκβιασμών, συκοφαντίας, κατά όποιου τολμήσει να ξεστωμίσει τις λέξεις Έθνος, Ελλάδα, Πατρίδα, στήθηκε για να μας πάει εκεί που θέλει το “σύστημα”. Τα ΜΜΕ(ξαπάτησης) έχουν γίνει τενεκέδες γεμάτοι χλωρίνη και ρίχνουν μέσα τον ΣΥΡΙΖΑ και τις συμμορίες του για να τον ξεπλύνουν απο την μισαλοδοξία, το μίσος και την βία που είναι η ύπαρξη του και να μας τον παραδώσουν καθαρό και αγνό. Ούτε μία λέξη για τα “συγκεκριμένα ποσά βίας” που δέχονται στο πετσί τους οι Έλληνες, την καμμένη Αθήνα της “παρδαλής εξέγερσης” του Δεκέμβρη 2008, τους δαρμένους καθηγητές, τα κατεστρεμμένα σχολεία, τον βιασμό της συλλογικής μας ιστορίας. Ο πολύς Τράγκας στην συνέντευξη που πήρε απο τον Τσίπρα (Crash, τευχος 12, Ιουνιος 2012, σελ 8-19) πολύ προσεκτικός ξέχασε να τον ρωτήσει για τα κάλαντα του μίσους, τους μπάτσους που κρέμμονται απο το χριστουγεννιάτικο δέντρο που καίγεται, το ημερολόγιο της Αυγής 2009 που απεικόνιζε την λεηλασία της Αθήνας απο τις ορδές του Τσίπρα. Με διακριτικότητα απέφυγε να ρωτήσει τον σύντροφο Τσίπρα για τα Σκόπια, το Αιγαίο, το σχέδιο Ανάν που ξαναέρχεται απο την πίσω πόρτα με άλλο όνομα, “στα πλαίσια του ΟΗΕ”. Το λαθρομεταναστευτικό εξαντλήθηκε σε δύο γραμμές και κάτι για Δουβλίνο 2. Μας τον παρουσίασε σαν θαυμαστή του Φραγκλίνου Ρούσβελτ! Ας Γελάσω. Ο Τσε Γκεβάρα-Τσίπρας μεταλλάχθηκε σαν την προβατίνα Ντόλι σε Φραγκλίνο Ρούσβελτ-Τσίπρας. Σιγά ρε Τράγκα πες μας τι παίρνεις και δεν μας δίνεις.....
Μέσα σε αυτήν την καλοπληρωμένη  συνεχή πλύση εγκεφάλου και τον ψυχολογικό πόλεμο ας μην ξεχάσουμε ότι: τα κόμματα και οι πολιτκατζήδες είναι ο καθρέφτης όπου ο καθένας βλέπει τον εαυτό του.

Κάηκε η Αθήνα τον Δεκέμβρη του 2008. Εμείς την κάψαμε!

Τα Πανεπιστήμια είναι χωματερές. Εμείς τα κάναμε.

Τα σύνορα μας κινδυνεύουν να συρρικνωθούν! Εμείς τα συρρικνώνουμε.

Η Ψαρούδα Μπενάκη δεν μιλάει για περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας. Εμείς μιλάμε για τον περιορισμό της.

Ο Χατζηγάκης δεν αποποιείται του εθνους. Εμεις αποποιούμεθα το έθνος!

Ο Αλαβάνος και ο Τσίπρας  δεν "χαϊδεύει τα αυτιά των κουκουλοφόρων". Εμείς τα χαϊδεύουμε!

Η συμμορία του Τσίπρα δεν ρίχνει “τα συγκεκριμένα ποσά βιάς” εμεις τα ρίχνουμε.

Οι κουκουλοφόροι δεν δολoφόνησαν τους ανθρώπους της MarfinBank εμεις τους δολφόνησαμε.

Το Αιγαίο, την Θράκη, την Κύπρο δεν τα ξεπουλάνε οι πολιτικατζήδες, εμείς τα ξεπουλάμε.

Αυτά και άλλα πολλά είναι αυτά τα οποία ξεπουλάμε. Τα ξεπουλάμε με μία ψήφο, για μία βραδιά έρωτα. Στις 17 Ιουνίου 2012 πρέπει να πάψουμε να είμαστε παθητική ψηφομάζα, έντομα σαν το αλογάκι της Παναγίτσας, που ακούει τα ωραία τα λόγια τα μεγάλα και μετά καταβροχθίζεται. Η !7 Ιουνίου 2012 θα δώσει το μήνυμα στους ολετήρες αρπακολατζήδες ότι οι Ελληνες πείραν την μοίρα Έθνους στα χέρια τους.

Ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή θα βροντοφωνάξουμε Φτάνει πιά! Δεν θα γίνουμε συνένοχοι στο ξεπούλημα του Έθνους! Ψηφος στην Χρυσή Αυγή είναι το νέο ΟΧΙ. Η αρχή νέων αγώνων....Της Αντίστασης ενάντια σε αυτούς τους νεοδοσίλογους που για να δρέψουν την ξένη δάφνη, ένα μπράβο και μία συνέντευξη στο CNN δουλεύουν υπόγεια συνωμοτικά για να μας μετατρέψουν από ιστορικό Εθνος, που δυστροπο ενοχλεί τα σχέδια της Νέας Τάξης, σε ανενεργό πληθυσμο και να παραδώσουν την πατρίδα μας στα στύφη των λαθρομεταναστών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου