Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Η πρασινοσκουφίτσα δεν ξέρει...




Η κυρία Κάτια Μακρή, η γνωστή και μη εξαιρετέα πρασινοσκουφίτσα του RealFm  μας είπε ότι δεν ξέρει ποιοί ψήφισαν Χρυσή Αυγή και να ρωτήσουμε αυτούς που την ψήφισαν (18/6/2011) .

Δεν μας παρατάς  κυρά μου. Ανησύχησες; Τρόμαξες; Φοβήθηκες; Δεν ξέρεις; “Frankly, my dear, I don’t give a damn”, να ευχαριστηθεί και η κυρία Διαμαντοπούλου που μας θέλει αγγλομαθείς, ή επι το ελληνικότερον “Καρφί δεν μας καίγεται”.

Η πρασινοσκουφίτσα και η μελίγκρα των ΜΜΕ(ξαπάτησης), των κοινωνικών συναναστροφών του Χριστοφοράκου και των γυρολόγων των ξένων κέντρων πανικοβλήθηκαν. Δεν ξέρουν! Δεν ξέρουν; Ας ρωτήσουν. Η εποχή της αδιαμαρτύρητης ομηρίας στο βωμό των κομματικών συμφερόντων παρήλθε. Πίσω από το παραβάν της κάλπης, οι τυραγνισμένοι πολίτες από την “προοδευτική” ασυδοσία απελευθερώθηκαν. Ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Ψήφισαν για αξιοπρέπεια, για ελπίδα, για την Ελλάδα το Έθνος , όχι την ουδέτερη πατρίδα του Τσίπρα και της κυρά δασκάλας Δούρου. Ψήφισαν για την ιστορία μας, την παραγματική ιστορική εμπειρία, και όχι την ιστορία του USAID του Βερέμη και της Ρεπούση. Ψήφισαν και φώναξαν είμαστε Έλληνες και Έλληνες θα μείνουμε και ας τρώμε και πέτρες.

Για 37+1 χρόνια η ελληνική κοινωνία είχε παραδοθεί στα νύχια των χούλιγκαν των  “προοδευτικών” δυνάμεων που διέλυσαν τα πάντα.  “Προοδευτικές” δυνάμεις που αναδείχθηκαν σε εκτροφείο συνδικαλισμένων τυράννων της κοινωνίας, ψυχανώμαλων βανδάλων, μονοδιάστατης υστερίας συμφεροντολόγων. Πανεπιστήμια καταστρέφονται. Καθηγητές προπηλακίζονται και τους κυνηγούνε σαν αγρίμια μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας στο όνομα του Πανεπιστημιακού ασύλου και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών. Χτίζουν τα γραφεία των καθηγητών ( δεν θυμάμαι να γίνεται κάτι τέτοιο στην Οξφόρδη). Τέσσερεις άνθρωποι δολοφονήθηκαν στην Marfin υπό τους αλαλαγμούς των αφιονισμένων “προοδευτικών” αφήστε τους να καούν τραπεζίτες είναι. Η Αθήνα κάηκε τον Δεκέμβρη 2008 με τις ευλογίες των “προοδευτικών δυναμεων”. Επί  τρεις δεκαετίες οι κάπηλοι της “προοδευτικότητας” παράγουν μαζικά βανδάλους, καταληψίες, ευνουχισμένους διαδηλωτές που αναμηρυκάζουν τον κρετινισμό της κομματικής ντουντούκας.   Ο πλούτος των Ελλήνων καταβροχθίστηκε ασύστολα και μετατράπηκε χωρίς ντροπή και αιδώ σε βίλες και κότερα. Οι μίζες της Siemens τροφοδότησαν ένα πολιτικό σύστημα που ανερυθρίαστα μας λέει: “πιθανολογούμε κάτι έχει συμβεί, ίσως σοβαρό”.  Όλα αυτά και άλλα χυδαία συνέβησαν, συμβαίνουν, πιθανόν να ξανασυμβούν και όμως  η πρασινοσκουφίτσα δεν ξέρει ποιοί ψήφισαν  Χρυσή Αυγή.


Το “δεν ξέρω” της πρασινοσκουφίτσας  στους Έλληνες πατριώτες, στους αγωνιστές προκάλεσε μία έντονη διέγερση και άρχισαν να κάνουν βιοτικά όνειρα με αντικείμενο την δημοκρατία. Δημοκρατία που δεν καταρρέει μεν - αφού εντέλει εξυπηρετεί ως ιδεολογία - αλλά έχει, ουσιαστικά, χάσει το περιεχόμενο της έχοντας μετατραπεί σε ένα απολυταρχικό σύστημα εξουσίας των εγκεκριμένων κομμάτων.

Κυρία Μακρή στις 17 Ιουνίου 2012  οι Έλληνες, οι Ελληνίδες τα ελληνόπουλα κατάλαβαν οτι οιι παρέες και οι κοινωνίες των “προοδευτικών”  του Φίλιον και DaCapo, το προλεταριάτο του φραπέ της Μηλιώνη,  οι σταχτοπούτες και οι δειλοί φανατικοί της βίας της  Πολιτείας, της Εκάλης και του Ψυχικού,  οι αδέξιοι Δαντών του ΣΥΡΙΖΑ, οι δυστυχισμένοι Κοριολανοί της πάλης των τάξεων του ΚΚΕ δεν είναι  πλέον το πιο ευαίσθητο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας. Αφού δεν ξέρεις! Μάθε λοπόν ότι ένα κομμάτι της κοινωνίας βρήκε την δύναμη της θέλησης. Εβαλε τέλος  την πλήρη ελευθεριότητα των “προοδευτικών” δυνάμεων που επέβαλαν τις απόψεις τους στην πλειοψηφία των πολιτών με βία, τραμπουκισμό,  παρανομία και μονοπωλώντας τα ΜΜΕ(ξαπάτησης). Η ανομία και συνεπώς η ατιμωρησία που επέβαλαν στην Ελλάδα οι συμμορίες των μουσάτων με τα αμπέχονα και οι αξύριστοι με Armani και γραβάτες Ermenegildo Zegna, αιτία της παρακμής και της επιβολής της πλέον χυδαίας τυραννίας,  πήρε τέλος. 500.000 Έλληνες είπαν ΟΧΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου