Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Πέμπτη, 7 Ιουνίου 2012

Το ΧαστούκιΜαζεύτηκε στα ΜΜΕ(ξαπάτησης) ο λόχος ψυχολογικού πολέμου, που απαρτίζεται από πρόθυμα δημοσιογραφικά “παπαγαλάκια”,  πολιτικούς ρακοσυλλέκτες και διάφορες ρεπατζούδες της ενημέρωσης, κόβοντας και ράβοντας το video του ANT1 όπως βολεύει, να ξορκίσει το χαστουκι του Κασιδιάρη στην Κανέλλη. Όλοι μαζί σαν μια καλά κουρδισμένη ορχήστρα ουρλιάζουν αρον αρον σταυρώστε τον. Το χαστούκι ξύπνησε τα αντανακλαστικά του δημοκρατικού-προοδευτικού κτήνους.  Στην Ελλάδα σήμερα μόνο ένας χαστουκίζει . Τα χαστούκια  είναι της αριστεράς.

Η Ελλάδα επί 37+1 χρόνια ζει την βαρβαρότητα της "επαναστατικής" μεταπολίτευσης. Η αριστερά γεμάτη βαθύτατη, υπεροπτική και κυνική περιφρόνηση προς τους Ελληνες και το μέλλον τους, με τρόπο αγύρτικο, δημαγωγικό και παραπλανητικό επέβαλε  την θέληση της με την απροκάλυπτη βία, χαστουκίζοντας καθημερινά τους Έλληνες.  Καθηγητές δέρνονται μέσα στα Πανεπιστήμια, ξυλοδαρμός Γρησπολάκη στην Κρήτη. Πρυτάνεις στέλνονται στα νοσοκομεία. Φοιτητές ξυλοφωρτόνονται. Τα ΜΜΕ(ξαπάτησης) κοιτάζουν αλλού. Βουλευτές και υποψήφιοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής εδάρησαν και η “ανεξαρτητη” δικαιοσύνη έκανε την πάπια.

Παίζουν και κουβεντιάζουν το χαστούκι με μόνο σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων και την ικανοποίηση υποκειμενικών ιδεολογικών ανασφαλειών. Όλα στην προτεραιότητα των εντυπώσεων, στην αμνησία των γεγονότων, στον συμβιβασμό με την αοριστολογία, ώστε να μη θίξουμε τα αριστερά θέσφατα. Μιλάνε  για το χαστούκι (ώστε να κερδίσουν τις εντυπώσεις των τυραγνισμένων πολιτών της Ελλάδας) και επιδιώκουν  την άφεση αμαρτιών της φράξιας τους αοριστολογώντας με αγανάκτηση.

Οι κύριοι και οι κυρίες των ΜΜΕ(ξαπάτησης)  σαν γνήσιοι αβανταδόροι της αριστερής λεηλασίας και τρομοκρατίας, έντρομοι μπροστά στην πιθανότητα οι Έλληνες και οι Ελληνίδες να καταλάβουν, επί τέλους, τι είναι αριστερά, προσπαθούν να την σώσουν από την απαξίωση της ελληνικής κοινωνίας, κοινωνίας που διαπερνάται από φόβο, ανησυχία, ανασφάλεια για το μέλλον της και το μέλλον των παιδιών της.

Σέρνονται  αγκυλωμένοι με ιδεολογικά στερεότυπα του παρελθόντος, δίχως να αντιλαμβάνονται ότι η οπερετική και φραστική καταδίκη του χαστουκιού δεν είναι παρά η ιδεολογική γλίτσα που έχει κατακαθίσει στα αρρωστημένα μυαλά των παπατζήδων, των ανεξάρτητων, αδεσμευτων, μαχητικών δημοσιογράφων που καλουπωμένοι μέσα σε ιδεολογήματα και νεκρές πολιτικές οριοθετήσεις αδυνατούν να αρθρώσουν δημιουργικό λόγο. Πρόκειται για φαινόμενο ανθρώπινης αναπηρίας που κυριολεκτικά μας φοβίζει. Καλή η προσπάθεια αλλά θα παραμείνει προσπάθεια. Προσπαθεί να παραποιήσει ή και να αντιστρέψει την εικόνα αισθητών δεδομένων, ψηλαφητών πραγματικοτήτων.

Κυρίες και Κύριοι των ΜΜΕ(ξαπάτησης) η αριστερά για 37+1 χρόνια χαστουκίζει και βιάζει την Ελλάδα. Μία  αριστερά που έχει πετάξει  το προσωπείο και εμφανίσει το πραγματικό της πρόσωπο, αποδεικνύοντας πόσο μισάνθρωπη, μισαλλόδοξη και μισελληνική είναι και θα είναι πάντα. Από τα πειθήνια 45άρια της "17 Νοέμβρη", το μαρξιστικό καθηγηταριό με την κούφια ρητορεία που προσπαθεί να βρεί μία αρρενωπή συντροφικότητα μέσα από την "κινηματική βία" του Βέλτσου, μέχρι τις αριστερές συμμορίες των παρακρατικών που λυμαίνονται τα πανεπιστήμια και τα έχουν μετατρέψει σε άντρα ανομίας, κρανίου τόπο  μοιράζοντας "συγκεκριμένα ποσά βίας" σε όποιον τολμήσει να φέρει εμπόδιο στην ποικίλη και σκοτεινή συναλλαγή φοιτητικών παρατάξεων και κομμάτων με την διοίκηση των πανεπιστημίων και τους "φωταδίστικους" μηδενιστές. 

Η  αριστερά, όλη αυτή η καμαρίλα που συμπεριφέρεται σαν να είναι όχι μόνο το κράτος, αλλά ολόκληρη η ελληνική κοινωνία δική της, χαστουκιζει την Ελλάδα και τους Ελληνες για 37+1 χρόνια. Το χαστούκι του Κασιδιάρη στην Κανέλλη έδωσε τέλος στην αριστερά μονοκρατορία.

14 σχόλια:

 1. χιλια χρόνια να ζήσει το παλικάρι!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. να αγιάσει το χέρι του, αυτή η Κανέλλη τόσα χρόνια στο λαιμό μου καθόταν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Η ασκηση βίας δεν δικαιολογείται με τίποτα και ειδικότερα απέναντι σε γυναίκες...Ο Κασιδιάρης έχει ψυχολογικό πρόβλημα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πιστεύω τώρα να πήρανε το μήνυμα και οι υπόλοιποι "εθνοσωτήρες".
  ΕΡΧΟΝΤΑΙ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ!
  ΑΡΚΕΤΑ ΣΑΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Να'γιάση τοχέρι του.!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. http://www.youtube.com/watch?v=kujfh0D-UHE

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Συγχαρητήρια για το θαυμάσιο και γεμάτο αλήθειες κείμενο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Θα κάνω μήνυση στον Κασιδιάρη.

  Όχι επειδή έριξε μερικά χαστούκια στην Κανέλλη.

  Αλλά επειδή δεν της έσπασε εντελώς τα μούτρα και
  επειδή δεν έπιασε τη Δούρου να της δώσει ένα πολύ γερό ξύλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ήταν το πρώτο από πολλά χαστούκια και φάπες που έχουν να πέσουν στα λαμόγια που μας κατέστρεψαν. Μπράβο Ηλία!

  Ανέστης Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΦΑΖΗ http://youtu.be/rZtoPsrQMHo

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΦΑΖΗ http://youtu.be/rZtoPsrQMHo

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Λενε πως ειναι ανανδρο να δερνεις γυναικες !!!!
  Οποιος θεωρει οτι η Κανελλη ειναι γυναικα......ειναι ανωμαλος !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Επιτέλους ήρθε τό ΦΑΡΜΑΚΟ γιά τά πολιτικά ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή