Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

¨δημοκρατία": Ας γελάσουμε!


Αυτή είναι η “δημοκρατία” της κρατικής τηλεόρασηςΠέμπτη, 14 Ιουνίου 2012 - 09:29Την οποία πληρώνουμε όλοι με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ…Βράδυ δευτέρας, 11/06/2012, ώρα 01:00 (μετά τα μεσάνυχτα). Το κρατικό κανάλι της Βορείου Ελλάδος (ΕΤ3), το οποίο πληρώνουν όλοι οι Έλληνες εν είδει χαρατσιού, μέσω τω λογαριασμών της ΔΕΗ, θέλουν δε θέλουν, το βλέπουν δεν το βλέπουν, μετέδωσε στιγμιότυπα από την ομιλία του Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη. Και τα μετέδωσε όχι γιατί ήθελαν οι υπεύθυνοι του καναλιού να προβάλλουν όλες τις απόψεις εν όψει των εκλογών, αλλά γιατί ήταν υποχρεωμένοι από το ΕΣΡ να μεταδώσουν κάποια στιγμιότυπα.
Τα μετέδωσαν, όμως, με το δικό της «δημοκρατικότατο» τρόπο! Και βέβαια, δεν έδειξαν κανένα πλάνο από τη συμμετοχή του λαού. Ούτε ένα! Γιατί άραγε; Επειδή δεν ήθελαν να δείξουν τη λαοπλημμύρα! Έκαναν, όμως και κάτι άλλο, ακόμη πιο «δημοκρατικό» (δηλαδή ακόμη πιο βρώμικο): είχαν απομονώσει τη φωνή ώστε να ακούγεται μόνον ο ομιλητής και να μην ακούγονται καθόλου τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα, τα συνθήματα και οι άλλες εκδηλώσεις του κοινού!!! Έτσι, έδιναν την εντύπωση ότι η ομιλία γινόταν με απουσία κοινού!
Για να μη λέμε πολλά λόγια: αυτή είναι η «δημοκρατία» τους και να τη χαίρονται! Χρυσή Αυγή ξανά, για να ξεβρωμίσει ο τόπος! ΠΗΓΗ: Χρυσή Αυγή

Συναγωνιστές! Για ποιά “δημοκρατία” μιλάτε; Οι Καραγκιόζηδες και τα Κολλητήρια, οι Χατζηαβάτηδες και οι Μπάρπα-Γίωργηδες απο πολιτευμα την έχουν μετατρέψει σε ιδεολόγημα, ιδεοληψία. Κρύβουνε το μπασταρδο πρόσωπο τους πίσω από το όνομά της “δημοκρατίας” που ήλθε μετά από μια εθνική τραγωδία που όλοι τους, άλλος πολύ άλλος λίγο, είχαν παίξει τον ρόλο τους, είχαν βάλει το δαχτυλάκι τους. Παρελαύνουν απο την πασαρέλα των ΜΜΕ(ξαπάτησης) σαν τις πριμαντόνες. Ένα πραγματικό θέατρο σκιών. Οι έμπουσες και οι μπωβαρίζουζες της δημοκρατίας με τα καλοβαμμένα πόδια τους και τα μούτρα τεζαρισμένα από το Botox, οι κύριοι με τα σκούρα και τις γραβάτες, οι αληταράδες  αχτένιστοι μπλουτζηνάτοι, σε ένδειξη λαϊκισμού, οι αλήτισσες με στόμα οχετό, οι εκπρόσωποι μιας ανεξέλεγκτης εξουσίας, πλούτου και διαφθοράς με τις ορντινάτσες τους, προσφέρουν ένα δημοκρατικό θέαμα χυδαίο και αισχρό.

Ακούμε τα άκριτα φληναφήματα περί δημοκρατίας να ξεστομίζονται από τα χείλια κορακιών και ορνέων σαν ρητορικά παραμύθια για την αποχαύνωση μας, ένα πραγματικό πανηγύρι κυνισμού. Χωρίς να πιστεύουν λέξη από τις ωραίες φράσεις και τα παχιά λόγια τα μεγάλα που σερβίρουν, αποπρασανατολίζουν τους Έλληνες. Λίγο πιο πέρα τα αποκαΐδια και οι στάχτες από τα καμένα βιβλιοπωλεία, τα κατεστραμμένα σχολεία, του Δεκέμβρη 2008, του Φεβρουαρίου 2012, τους ξυλοκοπημένους καθηγητές και φοιτητές απο τις συμμορίες της αριστεράς, την καμμένη γη που αφήνει το ΔΝΤ, οι δολοφονημένοι απο τα λαθροστύφη, φίλους των λαθρολάγνων της Υπατίας,  σύμβολα βαριά της χρεωκοπίας ενός πολιτικού συστήματος που υποσχέθηκε πολλά και δεν προσέφερε τίποτα.

Η λέξη “δημοκρατία” θα περάσει σαν μία ωμή καπηλεία της συλλογικής πίστης σε ένα ανώτερο ιδεώδες. Από την αποφράδα εκείνη ημέρα (24 Ιουλίου 1974) στους Έλληνες και τις Ελληνίδες επιβλήθηκε αργά αλλά σταθερά ο στυγνότερος κομματισμός. Απο το 1981 ομως η δημοκρατία έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο.    Οι θεσμοί καταρρακώθηκαν στο όνομα του λαού, αυτού του αφηρημένου πλάσματος. Καταργήθηκε κάθε θεσμός και διάκριση αξιοκρατίας, κάθε έλεγχος και αξιολόγηση της ανθρώπινης ικανότητας, ευσυνειδησίας,ανιδιοτέλειας , εργατικότητας, ευφυΐας, φαντασίας και δημιουργικότητας. Η Ελλάδα ισοπεδώθηκε προς τα κάτω: στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο λειτουργίας ποιοτικών κριτηρίων. Στα 37+1 αυτά χρόνια αλλά κυρίως από 1981 και μετά  μεθοδικά, επιστημονικά ο Έλληνας άνθρωπος, από υπερήφανος, δημιουργικός στην σύλληψη και ηρωικός στην πράξη μεταβλήθηκε σε μιζαδόρος, ζήτουλας, λαμόγιας, ζητιάνος των κομματικών μαγειρείων, αγοραστής χαντρών και καθρεφτών που του πούλαγε παράγκα της δημοκρατικής παράταξης.

Σήμερα οι άνθρωποι που για 37+1 χρόνια εξευτέλιζαν την “δημοκρατία”, άβουλοι, ταπεινοί παθητικά υποταγμένοι στην οποιαδήποτε μοίρας τους και φοβερότερη μοίρα από την κομματοκρατία δεν υπάρχει, αποτελούν την άρχουσα ελίτ, που ζητάει την ψήφο μας, μια άρχουσα ελίτ στενοκέφαλη, απαιτητική, αυταρχική, επίμονη στις ελάχιστες ηλίθιες ιδέες της ριζωμένες στο κουτοπουλίσιο κεφάλι της πιστό αντίγραφο της κομματικής της ρίζας με μία γερή δόση υστερίας επιπλέον.

Οι εγκάθετοι του Νεοταξίτικου χουντισμού στο όνομα της “δημοκρατίας” αφού προσπάθησαν να επιβάλουν το σχέδιο Ανάν, το βιβλίο αίσχος τώρα βαράνε τις παραδόσεις του, την ιστορία του το είναι του...και βυσσοδομούν ασύστολα κατα της Χρυσής Αυγής, της μόνης πατριωτικής, εθνικής φωνής. Χτυπιούνται για την δημοκρατία οι διάφορες καλοταϊσμένες χωματερές και αποθετηρία σκέψεις, των ΜΚΟ που με πολύ λογισμό, συμπλεγματική μανία ξεπουλάν  την  Ελλάδα για το μεροκάματο. Παρέα με τα ύποπτα ΜΜΕ(ξαπάτησεις), την σεσημασμένη δημοσιογραφία, τους καλοταϊσμένους δημόσιους διανούμενους πρακτορεύουν ξένα συμφέροντα προσπαθώντας να κάνουν τους Έλληνες αντικείμενα χωρίς μνήμη, χωρίς παρελθόν και μέλλον. Σκυλιά του Παβλόφ που πίσω απο τον μπερντέ της “δημοκρατίας” γαβγίζουν λυσσάρικα στο άκουσμα των λέξεων πατρίδα, έθνος, θρησκεία που εκπροσωπεί η Χρυσή Αυγή. Συμμαχούν με τα ποιο σκοτεινά στοιχεία της δημόσιας ζωής, ξεπουλάνε την ψυχή τους όχι μόνο στον διάβολο αλλά και στον Μαμμωνά απαλλοτριώνοντας τον ελληνισμό και προδίδοντας την ίδια την Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου