Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΠΟΣΟ ΑΡΑΓΕ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΤΑΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ;

Ειναι απίστευτη η ταχύτητα με την οποία αντέδρασε ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο καταδικάζοντας δικαίως την επίθεση του εκπροσώπου της Χ.Α.
Ακόμα ποιο απίστευτη είναι η άμεση παρέμβαση της κας εισαγγελέως μετα απο τηλεφώνημα του δημοσιογράφου κ.Δελατόλα!!!
Ολοι έσπευσαν να καταδικάσουν και να ρίξουν το ανάθεμα όχι τοσο στην πράξη (γιατι υπάρχουν παρα πολλοι που θα αρχιζαν την Κανελλη στις φάπες απο αυτους που φωναζουν απλα συγκρατούνται) αλλα στην "ναζιστική ιδεολογία".
Στην προσπάθεια όμως αυτή και με δεδομένη την δεξια ανάγκη ψηφοθηρίας και την αριστερή μπουρδολογία που ανεχόμαστε χρόνια......ξεπέρασαν καθε όριο προσβάλλοντας όσους Ελληνες ψήφισαν το συγκεκριμένο κόμμα και που σε καμια περίπτωση δε μπορούν να θεωρηθούν νεοναζί.
Ως συνήθως η αυτοκριτική των υπευθύνων υπήρξε ανύπαρκτη και το βάρος έπεσε στα σταλινικά ψεύδη και στον γελοίο καθωσπρεπισμό της κεντροδεξιάς που επέτρεψε για δεκαετίες την ιδεολογική υπεροχή των πετροβολισμών,των μολοτωφ και τον ξυλοδαρμό δασκάλων και εργαζομένων που δε συμφωνούσαν με τις "αγωνιστικές" κινητοποιήσεις της αριστεράντζας.
Το τι ακούσαμε απο χθές δεν λέγεται......
Πυρ ομαδόν απο τους διάφορους  δημοσιογράφους που βρήκαν ευκαιρία να αποπροσανατολίσουν τον ελληνικό λαό,να προπαγανδίσουν ακόμα μια φορα τις "δημοκρατικές" ιδέες τους και φυσικά να κανουν νούμερα τηλεθέασης.
Είναι να απορεί κανείς πως ξοδεύεται τοσος τηλεοπτικός χρόνος για ενα γεγονός που απλά θα μπορουσε να καταδικαστεί και ουτε ένα λεπτό για να καταδικαστούν όλοι αυτοί που όχι μονο δεν έκαναν τίποτα τοσα χρόνια για να μην συμβαίνουν τέτοια γεγονότα αλλα αντιθέτως έδωσαν και δίνουν ασυλία σε αντίστοιχες και χειρότερες περιπτώσεις βίας.
Φυσικά το ερώτημα είναι ρητορικό.
Και είναι ρητορικό γιατί η απάντηση είναι γνωστή σε καθε σκεπτόμενο Ελληνα.
Η σταλινική αριστερα μαζί με την αριστερά του σαλονιού της ψευτοκουλτούρας και το σοσιαλο-ληστρικο ΠΑΣΟΚ έμειναν ελεύθεροι οι μεν να καταλάβουν τα ΑΕΙ πλασάρωντας το παραμύθι της πτώσης της δικτατορίας λόγω Πολυτεχνείου ενω οι δε αφέθηκαν να ληστεύουν τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις και τα δημόσια ταμεία.
Και αφέθηκαν υπ ευθύνη της δεξιάς παράταξης που απο-ιδεολογικοποιήθηκε για να ταιριάξει στις προτιμήσεις των αφεντικών αλλά και απο την ύπαρξη ενοχικών και φοβικών συνδρόμων.
Οταν "πέθανε" ο όρος λαϊκή δεξιά και εμφανίστηκε το "κεντροδεξιά" πέθανε και η ιδεολογία.
Άλλωστε η εξασφαλισμένη εναλλαγή της εξουσίας έκανε την δεξιά σε καμια περίπτωση να μην θέλει να συγκρουστεί με τους "κεντρώους" ψηφοφόρους.
Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο η μεγάλη πλειοψηφία της δεξιάς παράταξης να μην αρθρώνει κανένα ιδεολογικό λόγο παρα μόνο λόγο διαχειριστικό και λόγο πολιτικό που πλεον όμως "κουτουλάει" με το δεξιόστροφο ΠΑΣΟΚ.
Αποτέλεσμα η υπεράσπιση της δημοκρατίας έμεινε στην κομουνίστρια της Εκάλης και η υπεράσπιση της πατρίδας στον νταή Κασιδιάρη.
Αραγε φταίει ο Κασιδιάρης; Μήπως φταίνε όσοι τον ψήφισαν;
Σαφώς και όχι.
Φταίνε οι κεντροδεξιοί διαχειριστές που προτίμησαν την ....κουτάλα παρά την μάχη.
Και φταίνε γιατί έφτασαν ένα κόσμο στο να μην έχει άλλες επιλογές.
Που ήταν όλοι αυτοί όταν οι "δημοκράτες" έκαιγαν και έσπαγαν τα πανεπιστήμια και τα μετέτρεπαν ακόμα και σε χώρους εμπορίας ναρκωτικών;
Οταν τα χρησιμοποιούσαν ως ορμητήρια για να καταστρέφουν την Αθήνα;
Τους πήρε σχεδόν 40 χρόνια για να καταλάβουν ότι το άσυλο είναι μια ΑΝΟΗΣΙΑ.
Που σε πραγματικά δημοκρατικά κράτη δεν έχει λόγο ύπαρξης πόσο μάλλον στην ανάπηρη Ελληνική δημοκρατία όπου τα ακροαριστερά περιθωριακά στοιχεία δρουν ανεξέλεγκτα.
Που ήταν οι "πατριωτάρες" δεξιοί όταν οι ψευτοδημοκράτες του ΚΚΕ σήκωναν τα σφυροδρέπανα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης,όταν 30 και 40 άτομα έκλειναν λιμάνια,αεροδρόμια και ότι άλλο γούσταραν στο όνομα άραγε ποιου;
Που ήταν οι νόμοι τότε;
Που είναι οι δημοκράτες όταν παιδιά των ΠασοκοΣυριζαίων βουλευτών λήστευαν τράπεζες και συλλαμβάνονταν σε γιάφκες με τους πατεράδες μάλιστα να δηλώνουν και περήφανοι απο πάνω!!!!!
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ψήφισαν απο κοινού το νόμο που θέλει να γίνεται κατάσχεση για χρέη ανω των 3.000 ευρώ!!!!! .Ποιων πολιτικών,Ποιων καναλαρχών,Ποιων μεγαλοεκδοτών βρε κλέφτες έχετε κατασχέσει την περιουσία και θέλετε να βάλετε χέρι για 3.000 ευρώ τα σπίτια πολιτών;
Σας έπιασε τώρα ο πονος;
Και άκουσα πολλάκις ότι η ΧΑ προσπαθεί να αποκαταστήσει το κράτος....
Μα δεν υπάρχει κράτος κύριοι.
Ενα κράτος έχει Σύνταγμα που το κουρελιάσατε ....Εχει νόμους που τους ψηφίζεται καθως σας βολεύει.....Εχει στρατό που τον μετατρέψατε σε δημόσιους υπαλλήλους για να αρπάζεται τις μίζες....
Εχει σύνορα που τα καταντήσατε διάτρητα.....Εχει θρησκεία που την κυνηγήσατε.....Εχει παιδεία που απο Εθνική την καταστήσατε προπαγανδιστικό όργανο των ανθελλήνων.....Εχει σώματα ασφαλείας που προστατεύουν τον πολίτη και τα μετατρέψατε σε προστάτες των βολεμένων πολιτικών και των καθε λογής πληρωμένων δημοσιογραφίσκων και όχι μονο.....Εχει υγεία που αφού και εκει φάγατε απο προμήθειες και διορίσατε την εγκαταλείψατε αφήνοντας το λαό να πεθαίνει.
Που είναι λοιπόν το κράτος;
Και αν μετα απο αυτά υποστηρίζεται ότι υπάρχει κράτος φταίει η όποια ΧΑ ή εσείς όλοι;
Το χειρότερο απο όλα είναι πως δεν υπάρχει καν ίχνος αυτοκριτικής και αντί να κοιταχτήτε στον καθρέφτη οι αναλύσεις φτάνουν και σε σημεία προσβολής 500.000 Ελλήνων που για διάφορους λόγους έδωσαν στη ΧΑ την ψήφο τους.
Και ποιος άραγε είναι εκείνος ο.....αναμάρτητος και απο ποιον χώρο που θα κρίνει ποια ψήφος είναι σωστή και ποια όχι.
Μήπως ο κ.Ευαγγελατος ο 2 φορές διαγραμμενος απο την ΕΣΗΕΑ για παραποιηση σε ρεπορταζ που δε δίστασε να βγάλει ζωντανα σε παράθυρο τον Ρουμάνο εγκληματία Σορίν Ματέι για να κανει νουμεράκια;
Μήπως ο κ.Καραμέρος που απο την αφάνεια "ετρεξε" κι αυτος μπας και "τσιμπήσει" λιγη δημοσιότητα δηλώνοντας πως "Ντρέπομαι που κοντά 500.000 άνθρωποι πήγαν από την αγκαλιά του Τσοχατζόπουλου στην αγκαλιά του Μιχαλολιάκου…».
Δήλωση όχι για μπουνιές αλλά και κλωτσιές αφού ο δημοσιογραφίσκος θεωρεί ούτε λίγο ούτε πολύ πως μισο εκατομμυριο Ελληνες που ψήφισαν ΧΑ είναι είτε κλέφτες είτε τραμπούκοι.
Εγω έχω μάθει ότι η ψήφος είναι ιερή οπουδήποτε και αν πηγαίνει και οι διαφωνίες υπάρχουν σε πολιτικο-ιδεολογικό επιπεδο.
Και όλα ξεκινουν και τελειώνουν σε αυτό ακριβώς το σημείο αφού το δευτερο συνθετικό έχει εξαφανισθεί εδω και δεκαετίες απο τη δεξιά λογική.
Οσα συμβαίνουν και οσα ίσως συμβούν έχουν και θα έχουν θύτη που μπορούμε αλλοι να καταδικάζουμε και άλλοι να επικροτούμε κυριως όμως είχαν και έχουν ηθικούς αυτουργούς και αυτοί πάντα είναι στο απυρόβλητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου