Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΕΝΑ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ......


Μετά τα επεισόδια στην Πάτρα όπου μία μερίδα κατοίκων κάλυψε την ξενοφοβία και τον ρατσισμό της κάτω από το πέπλο της διαμαρτυρίας για την   δολοφονία του Λαζανα και  μετά την δολοφονία του 30χρονου στην Καισαριανή και τον σοβαρό τραυματισμό του αδελφού του που σαν αντιδραστικοί κρυφοφασίστες αντέδρασαν στην απαλλοτρίωση του αυτοκινήτου τους απο λαθροδολοφόνους.  Το συντονιστικό όργανο των λαθρολάγνων αντιρατσιστικών ακτίφ του Ψυχικού, της Εκάλης και της Πολιτείας αποφάσισε την οργάνωση κυλιόμενων αντιρατσιστικών  εκδηλώσεων για να εξορκίσει τον ρατσισμό της ελληνικής κοινωνίας και την Χρυσή Αυγή. Η πρώτη εκδήλωση θα γίνει  στην πλατεία του Ψυχικού για να ακολουθήσει η Εκάλη και η Πολιτεία.


ΚΑΛΕΣΜΑ


Καλούμε όλους τους πολίτες της Αθήνας στην πρώτη αντιρατσιστική εκδήλωση κατά της Χρυσής Αυγής στην Πλατεία Ψυχικού.


Να υψώσουμε φωνή διαμαρτυρίας ενάντια στον ρατσισμό των "εχόντων και κατεχόντων" της Πατρας, των Ελλήνων, της Χρυσής Αυγής και στήριξη στους τιμωρούς της Καισαριανής που έδωσαν ένα καλό μάθημα στους αντιδραστικούς  που προσπάθησαν, άκουσον-άκουσον, να εμποδίσουν την απαλλοτίωση του αυτοκινήτου τους.

Καθήκοντα τελετάρχη θα έχουν οι γνωστοί και μη εξερεταίοι χρησαυγιτοφάγοι ο Γιώργος (σα)Λιάγκας, ο Αντώνης Κανάκης του “Ράδιο αρβύλα”, ο Θύμιος Καλαμούκης της “ελληνοφρένειας”και φυσικά το γενικό πρόσταγμα θα το έχει ο εθνικός μας σαλτιμπάγκος Λάκης Λαζόπουλος.

Θα προηγηθεί παρέλαση Cayen, Mercedes, BMW, Lexus, Land Rover, Hummer και διάφορα άλλα.  Την παρέλαση θα ανοίξει  ο σύντροφος Λαφαζάνης του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστός απο την Νομική και την Υπατία.  Θα επιβαίνει ανοικτής  Mercedes SLK  μαζί με τον  Adebanjo Sonubi εκ Νιγηρίας  και την οικογένεια του που τους φιλοξενεί στο σπίτι .

Η παρέλαση θα ξεκινήσει από το περιχαρακωμένο στρατόπεδο του Αμερικάνικου Κολεγίου,  με μικρή ταχύτητα ώστε όλοι και όλες να τους καμαρώσουν και για να αποφύγουν  ζημιές από τα σαμαράκια,   θα περάσει  μέσα από τους δρόμους του Ψυχικού.  Για να καταλήξει στην Πλατεία Ψυχικού.
Την ιστορική αυτή ημέρα το σύστημα μονόδρομων, που τόσο σοφά έχει σχεδιασθεί ώστε όποιος μπαίνει να μη ξέρει πως θα βγει και έτσι να αποφεύγει να μπαίνει,  θα έχει ανασταλεί. Οι ιδιωτικοί σεκυριτάδες θα έχουν αποσυρθεί σε διακριτική απόσταση

Στην Πλατεία Ψυχικού οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν με χαιρετισμούς και ομιλίες.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν:

ο "σοφός" Βερέμης εκ μέρους του ΕΛΙΑΜΕΠ
η κύρια Κοντούλη εκ μέρους του πρακτορείου “οικολόγοι πράσινοι”
Η συντρόφισσα Ρεπούση εκ μέρους της παρέας του Soros Λιάκου-Φραγκουδάκη-Γιαννοπούλου και δεν συμμαζεύεται.
Και διάφοροι άλλοι της συνομοταξίας των Εθνοφοβικών μεροκαματιάρηδων  του ΔΟΛ, Μπόμπολα, Αλαφούζου και Σια.

Κύρια ομιλήτρια θα είναι η Θαλεια Δραγώνα, πρώην βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και τώρα παρέα του Κουβέλη, που θα αναπτύξει το αγαπημένο της θέμα:"Μας έκαναν Έλληνες ενώ δεν ήμασταν!"
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βούτσης με πάθος θα μας αναπτύξει το θέμα “Κάνε και εσύ μία απαλλοτρίωση! Μπορείς!”
Ο Παπαδάτος-Αναγνωστόπουλος, εκ μέρους του συντρόφου Τσίπρα θα μιλήσει για τα “συγκεκριμένα ποσά βίας” που είναι απαραίτητα για να συνετισθεί ο λαός.
Θα υπάρχει εκπρόσωπος των ΜΜΕ(ξάπατησης) που θα καθησυχάσει τους αντιρατσιστές με την μεστή περιεχομένου ομιλία: “Κάνετε ότι θέλετε! Δέρνετε Χρυσαυγίτες! Καίτε Χρυσαυγίτες, Βρίζετε Χρυσαυγίτες! Εμείς θα το πνίγουμε σαν κουνέλι, που τόσο καλά ξέρουμε και το πνίγουμε”

Τις ομιλίες θα κλήσει ο Αφρικανός φιλόσοφος/ποιητής/στοχαστής/και άλλα πικρά  Fwanba Kasongo. Θα διαβάσει από το πρωτότυπο σε Kikuyu, Lingala, Bambara, Kiswahili  αποσπάσματα από Θαλή, Πλάτωνα, Αριστοτέλη όπως είχαν παραδοθεί από γενναία σε γενναιά πριν τα κατακλέψουν οι "τρισκατάρατοι" Ελληνες.
Τα παιδιά και τα βλαστάρια διάφορων πολιτικατζήδων, που συλαμβάνονται με μολότοφ, αλλά ένα τηλεφώνημα τα αφήνει να επιστρέψουν στο έργο τους, θα δώσουν σεμινάριο κατασκευής του δημοκρατικού αυτού μέσου διαμαρτυρίας.
Θα υπάρχει και εργαστήρι  λύσιμο-δέσιμο και συντήρησης Καλάσνικοφ

Στον χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργούν περίπτερα Armani, Gucci, Louis Vouitton, BCBG, Abercrombie & Fitch  κσι πολλά άλλα Logo που θα πουλάνε διάφορα είδη,  προσφορά  από του κυρίους και της κυράτσες της περιοχής που άδειασαν της αποθήκες τους για να κάνουν χώρο στα καινούργια μοντέλα

Τις εκδηλώσεις θα κλείσουν παραδοσιακοί χοροί από  διάφορες χώρες.

Σε ένδειξη αντιρατσιστικού πνεύματος οι μαθήτριες του Αρσακείου, του Αμερικάνικου Κολέγιου, του Κωστέα-Γείτονα, σε ένδειξη συμπράστασης στην συντρόφισσα Κωνσταντοπούλου, θα χορέψουν γυμνόστηθες παραδοσιακούς χορούς από το Καμερούν συνοδεία ταμπούρλων που θα τα βαράνε οι σερνικοί συμμαθητές τους.

Περιφρούρηση ευγενική προσφορά του αντιεξουCIAστικού χώρου, των Ταλιμπάν και κουκουλοφόρων του Τσίπρα που απέκτησαν εμπειρία τον Δεκέμβρη 2008.

Όλοι Εκεί!  Μην λήψεις!




Φυσικα το κάλεσμα είναι υποθετικο. Λίγο χιούμορ δεν βλάπτει. Δεν πιστεύουμε σε μία περίοδο προεκλογική οι εθνομηδενιστές οι λαθρολάγνοι και αυτοί που χαϊδεύουν τα αυτιά των κουκουλοφόρων θα τόλμαγαν μία τέτοια εκδήλωση. Ας περάσουν πρώτα απο το μαγαζί μας οι Έλληνες με την έρμη ψήφο τους και μετά θα μάθουν την διαλεκτική σημασία της βίας. Αλλά τότε θα είναι αργά. Κοψοχέρηδες είναι γεμάτη η Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου