Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ΕΔΑ....





Ο Γιώργος Τράγκας μας είπε (RealFm 13/6/2012) ότι: μπορεί ο ΖΥΡΙΖΑ να έχει την τύχη της ΕΔΑ που στις εκλογές του 1958 έφερε μεγάλο ποσοστό και μετά διαλύθηκε. Οι Έλληνες τότε ψήφισαν ΕΔΑ αγανακτισμένοι απο τις κρεμάλες στην Κύπρο. Ψήφισαν ΕΔΑ, το υποκατάστατο του παράνομου ΚΚΕ που είχε προδώσει τον αγώνα της ΕΟΚΑ, από αγανάκτηση.  Αγαπητέ Γιώργο ξέχασες να μας πεις και το ξέρεις, ότι τότε οι Αμερικανοί έχασαν τον ύπνο τους και άρχισαν το παιχνίδι.

"Οι Αμερικανοί που γνωρίζουν καλύτερα έχουν αρχίσει να ανησυχούν. Oπως αναφέρει ο Αλέξης Παπαχελάς, ο αρχηγός της CIA Αλεν Ντάλες, συγκαλεί σύσκεψη στις 26 Μαρτίου για την ανάληψη μυστικών επιχειρήσεων περιορισμού της δυνάμεως της ΕΔΑ." Μιχαλης Κατσιγερας (Καθημερινή 6/4/2008)

Σε αντίθεση με την τότε ΕΔΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ του σήμερα έχει γίνει ένα μπουλόνι στους μηχανισμούς εξαφάνισης των τρισκατάρατων Ελλήνων, μία μπίλια στο ρουλεμάν της παγκοσμιοποίησης. Δεν φοβίζει κανέναν. Δεν ανησυχεί κανέναν. Τον συντηρούν όλοι σαν μία ψιμυθιωμένη παλλακίδα που χορεύει στο ρυθμό του ταμπουρά της Νέας Τάξης. Θα υποσχεθεί τα πάντα, "λεφτά υπάρχουν 2", για να υφαρπάξει την ψήφο των Ελλήνων. Μετα θα πεί ότι βρήκε καμμένη γή, αλλά θα είναι αργά για να αλλάξουμε την ψήφο μας. Κοψοχέρηδες είναι γεμάτη η Ελλάδα. Με την ψήφο μας θα είναι έτοιμος να εφαρμόσει την μυστική του Agenda. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την μυστική του agenda. 

Θα κλείσει το θέμα των Σκοπίων, αποσύροντας το βέτο.
Θα μοιράσει το Αιγαίο.
Θα ξεπουλήσει την Θράκη με το να  δώσει το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού στην μουσουλμανική μειονότητα όπως αυτή επιθυμεί.
Θα επαναφέρει το σχέδιο Ανάν στην Κύπρο με την καινούργια ορολογία “στα πλαίσια του ΟΗΕ”. 
Θα βοηθήσει στον εποικισμό της Ελλάδας απο το στύφη των λαθρομεταναστών, ώστε οι Ελληνες να πάψουν να δημιουργούν προβλήματα στα σχέδια της Νέας Τάξης.

Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τρομάζει την CIA. Δεν θα συγκαλέσει σύσκεψη ο David Petraeus στις 18 Ιουνίου 2012, όπως είχε κάνει ο Allen Dulles το 1958, αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές, μάλλον θα ανοίξει σαμπάνιες.

Σήμερα, το 2012, οι Έλληνες πατριώτες φοβίζουν. Η Χρυσή Αυγή τους τρομάζει. Οι Έλληνες πατριώτες τους ανησυχούν. Τρέχουν να προλάβουν μην επαναληφθεί η ιστορία του τότε και στις 17 Ιουνίου 2012 η ψήφος αργής πάει στους Έλληνες πατριώτες που ξαφνικά αποκτήσουν φωνή και χαλάσουν το πάρτι της υποταγής, του ξεπουλήματος και των μυστικών συμφωνιών.
Εκείνο που τους έχει κάνει να χάσουν τον ύπνο τους και έχουν αρχίσει να ανησυχούν, με το τρόμο να τους ροκανίζει τα ποδάρια είναι μήπως οι ψήφοι της οργής πάνε στους άλλους, αυτούς που δεν ταΐζονται, αυτούς που αγωνίζονται, αυτούς που πιστεύουν στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου