Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Αγαπημένη μου συντρόφισσα Αννούλα..


.

Η ηθοποιός κύρια Λιάσκα του “Καφέ της Χαράς”  έκανε την ερώτηση που έχουν στα χείλη τους όλοι οι Έλληνες: “Για όλα φταίει η Χρυσή Αυγή;  Έγκλημα  καθοσιώσεως!

Η  συντρόφισσα Άννα Χατζησοφιά απάντησε στην Ελένη Λιάσκα μέσω facebook.

"Αγαπημένη μου Ελενίτσα, είναι δημοκρατικό σου δικαίωμα να πρόσκεισαι πολιτικά όπου θέλεις και όπου καλύπτεσαι ιδεολογικά.Αναφαίρετο δικαίωμα σου είναι επίσης-και θα το υπερασπιστώ μέχρι θανάτου- το να εκφράζεις την γνώμη σου επί παντός του επιστητού.Εκείνο όμως που δεν δικαιούσαι είναι να κατηγορείς ανθρώπους, χωρίς να προσκομίζεις αποδείξεις.Από που κι ως που γλυκιά μου, η κυρία Δούρου (που εκτός από ομοϊδεάτισσα είναι και προσωπική μου φίλη) υπηρετεί χρόνια πιστά το σύστημα;Για εξήγησε το μας να το καταλάβουμε, πως μία νέα γυναίκα από τον χώρο της αριστεράς είναι συστημική;Με παραδείγματα και όχι γενικολογίες, σαν αυτές που λένε πχ για τους ηθοποιούς. "Σιγά μωρέ και αν δεν έχεις μέσον δεν σε παίρνουν στην τηλεόραση" και άλλα λαϊκίστικα, που θα έχεις ακούσει και εσύ άπειρα όλα αυτά τα χρόνια.Με πολύ αγάπη η "μέντορας" σου, που όπως ξέρεις σημαίνει συνετός φίλος και σύμβουλος και στενοχωριέται βλέποντας τα μυαλά σου να παίρνουν αέρα".


Αγαπημένη μου συντρόφισσα Αννούλα, συγχώρεσε μου το μικροαστικό αγαπημένη μου. Η απάντηση σου στην κυρία Ελένη Λιάσκα είναι γνήσιο δείγμα της πολιτικής αναιμίας της Αριστεράς. Στην απάντηση σου είναι εμφανής η πνευματική οξείδωση του μικρόκοσμου της σεχταριστικής αριστεράς που καλύπτει την πολιτική της μιζέρια με γενικές αφαιρέσεις.

Μου άρεσε πάρα πολύ το υποκριτικό και για μαζική κατανάλωση “...θα υπερασπιστώ μεχρι θανάτου το να εκφράζεις την γνώμη σου επί παντός επιστητού” Άσε τα σάπια κυρά μου και τον Βολταίρο στην ησυχία του. Το κόμμα σου το εκφράζουν ο σύντροφος σου και ομοϊδεάτης σου Παπαδάτος Αναγνωστόπουλος που δηλώνει ότι “απαιτούνται συγκεκριμένα ποσά βίας για να έλθει ο σοσιαλισμός" και δεν πιστεύει ότι “η ελευθερία του τελείωνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου” (Αυγή 21/6/2008)”, ο τραγικός και φαιδρός αντάρτης των πόλεων Αμυράς, ο σλοβένος Ζιζεκ, πολιτικός καθοδηγητής του συντρόφου Τσίπρα, που ονειρεύται την Ελλάδα Κουβα της Μεσογείου και φαντασιώνεται με καρμανιόλες για να την βρεί.

“Απο που κι ώς που γλύκα μου, η κυρία Δούρου υπηρετεί χρόνια πιστά το σύστημα;” Εδώ πρέπει να γελάσουμε. Αννούλα μου! Να σου το εξηγήσουμε μήπως και  το καταλάβεις. Η ομοϊδεάτισσα  και προσωπική σου φίλη κυρα δασκάλα του δημοτικού,  που την έστειλαν για κάτι σπουδές στην Εσπερία, ήταν κομμάτι πασοκικής ΜΚΟ παρέα με την κόρη του Άκη και αναλύτρια του ίδιου στο ΥΠΕΘΑ. Υπηρετεί σωστά το ντόπιο και ξένο σύστημα θαυμάζοντας τον Ερντογάν, μιλάει για “τουρκικές μεινότητες” στην Ελάδα, πρόσεξε Αννούλα τον πληθυντικό, σε πλήρη ευθυγράμμιση με το “Στρατηγικό Βάθος” του Νταβούτογλου. Θα σου συνιστούσα να το διαβάσεις, αλλά είναι δύσκολο το άτιμο και θέλει πολύ πονοματο. Άφησε το για έμας που αγωνιζόμαστε.

“Για εξήγησες μας να το καταλάβουμε, πως μία νέα γυναίκα απο τον χώρο της αριστεράς είναι συστημική;” Αγαπούλα μου, Αννούλα μου, πες μας τι παίρνεις και δεν μας δίνεις. Σήμερα η Αριστερά, που εκπροσωπείς εσύ και η κυρά-δασκάλα, είναι κομμάτι του  συστήματος της Νέας Τάξης που θέλει να επιβάλει στην Ελλάδα μία ισοπεδωτική ομοιομορφία. Η Νέα Τάξη είναι ασυμβίβαστη  με κάθε κοινωνική, εθνική,  πνευματική, λαϊκή συνοχή και συλλογική συνείδηση. Οι φορμαλιστές της “προόδου” και υποκριτές ηθικολόγοι  της Αριστεράς ανάλαβαν εργολαβικά να μετατρέψουν τον Έλληνα άνθρωπο απο εμπόδιο στα νεοταξίτικα σχέδια σε πολτό. Η Αριστερά σας είναι ένα μπουλόνι στο σύστημα του ολοκληρωτισμού της Νέας Τάξης, ένας άθλιος έμπορος των αριστερών ιδεών και της προοδευτικότητας.  Τα αριστερά ναυάγια σέρνουν τον χορό του σύγχρονου σκοταδισμού.

”Σιγά μωρέ και αν δεν έχεις μέσον δεν σε πέρνουν στην τηλεόραση” και άλλα λαϊκίιστικα που θα έχεις ακούσει και εσύ άπειρα όλα αυτά τα χρόνια” “ Αννούλα έδω πρέπει να γελάσουμε. Η Άννα Τσουκαλά, την οποία γνωρίσαμε από το σίριαλ «Μη μου λες αντίο», μιλώντας στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα «Αθέατος Κόσμος», κατήγγειλε ότι σκηνοθέτες και σεναριογράφοι απαιτούν από γυναίκες και άνδρες ηθοποιούς να περάσουν μία νύχτα μαζί τους, προκειμένου να πάρουν ένα ρόλο.
Μάλιστα δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει δεχθεί μέχρι και απειλές. «Με απείλησαν έξω από το σπίτι μου ότι θα κάνουν κακό σε μένα και την οικογένεια μου» ανέφερε χαρακτηριστικά. Πηγή: http://www.fimes.gr/2009/10/bizites-tileorasi/#ixzz1ynZrXFQ5

Φυσικά να θυμηθούμε τον Σταμάτη Σπανουδάκη: “για να πάει μπροστά ένας καλλιτέχνης πρέπει να είναι αριστερος σοσιαλιστής και ομοφυλόφιλος”
Πηγή: Το Παρόν της Κυριακής

Αυτά Αννούλα και σε άλλα με υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου