Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Ένας “προοδευτικός” ανησυχεί...



“... Ωστόσο, ανησυχητικό σημείο αναφοράς είναι η αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, που εγγίζει, στην Αθήνα, το ποσοστό του 3%.”


Αυτά τα σοφά έγραψε κάποιος σύντροφος Χρυσοστομίδης στην ηλεκτρονική Αυγή (1/1/2012). Αυγή του “συγκεκριμένα ποσά βίας” του κόμματος του ληστή και του κοινωνικού ντελβέ που έκαψε την Αθήνα το 2008. Δεν μπορεί να καταλάβει, το ανθρωπάκι, ότι η μόνη που πρέπει να ανησυχεί είναι η αριστερόστροφη προοδευτικάντζα. Οι Έλληνες βρήκαν την θέληση της δύναμης. Απελευθερώθηκαν!
Για 36+1 χρόνια η ελληνική κοινωνία είχε παραδοθεί στα νύχια των χούλιγκαν των “προοδευτικών” δυνάμεων που διέλυσαν τα πάντα. “Προοδευτικές” δυνάμεις που αναδείχθηκαν σε εκτροφείο συνδικαλισμένων τυράννων της κοινωνίας, ψυχανώμαλων βανδάλων, μονοδιάστατης υστερίας συμφεροντολόγων. Πανεπιστήμια καταστρέφονται. Καθηγητές προπηλακίζονταν και τους κυνηγούνε σαν αγρίμια μέσα στις αίθουσες διδασκαλίας στο όνομα του Πανεπιστημιακού ασύλου και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών. Χτίζουν τα γραφεία των καθηγητών ( δεν θυμάμαι να γίνεται κάτι τέτοιο στην Οξφόρδη). Τέσσερεις άνθρωποι δολοφονήθηκαν στην Marfin υπό τους αλαλαγμούς των αφιονισμένων “προοδευτικών” αφήστε τους να καούν τραπεζίτες είναι. Η Αθήνα κάηκε, καλά οργανωμένα τον Δεκέμβρη 2008 με τις ευλογίες των “προοδευτικών δυνάμεων”. Επί τρεις δεκαετίες οι κάπηλοι της “προοδευτικότητας” παράγουν μαζικά βανδάλους, καταληψίες, ευνουχισμένους διαδηλωτές που αναμηρυκάζουν τον κρετινισμό της κομματικής ντουντούκας. Ο πλούτος των Ελλήνων καταβροχθίστηκε ασύστολα και μετατράπηκε χωρίς ντροπή και αιδώ σε βίλες και κότερα. Οι μίζες της Siemens τροφοδότησαν ένα πολιτικό σύστημα που ανερυθρίαστα μας λέει: “πιθανολογούμε κάτι έχει συμβεί, ίσως σοβαρό”. Όλα αυτά και άλλα χυδαία συνέβησαν, συμβαίνουν, πιθανόν να ξανασυμβούν και όμως ο Χρυσοστομίδης ανησύχησε για το 3% της Χρυσής Αυγής.

Ο Χρυσοστομίδης και η μελίγκρα των ΜΜΕ(ξαπάτησης), των κοινωνικών συναναστροφών του Χριστοφοράκου, πανικοβλήθηκαν. Η εποχή της αδιαμαρτύρητης ομηρίας στο βωμό των κομματικών συμφερόντων παρήλθε. Πίσω από το παραβάν της κάλπης, οι τυραγνισμένοι πολίτες από την “προοδευτική” ασυδοσία απελευθερώθηκαν. Ψηφίζουν Χρυσή Αυγή. Ψήφιζουν για αξιοπρέπεια, για ελπίδα, για την Ελλάδα το Έθνος, όχι την ουδέτερη πατρίδα του Yorgo και των βαστάζων του.

Επί τέλους οι Έλληνες, οι Ελληνίδες τα ελληνόπουλα κατάλαβαν: οτι οι παρέες και οι κοινωνίες των “προοδευτικών” του Φίλιον και DaCapo, το προλεταριάτο του φραπέ της Μηλιώνη, οι σταχτοπούτες και οι δειλοί φανατικοί της βίας της Πολιτείας, της Εκάλης και του Ψυχικού, οι αδέξιοι Δαντών του ΣΥΡΙΖΑ, οι δυστυχισμένοι Κοριολανοί της πάλης των τάξεων του ΚΚΕ, δεν είναι πλέον το πιο ευαίσθητο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας και αυτό τρόμαξε. Τους ανησύχησε (τον Χρυσοστομίδη και τους κατασπλίδαδες) ότι ένα κομμάτι της κοινωνίας βρήκε την δύναμη της θέλησης.

Η “δημοκρατία 74” παρήκμασε μέσα στην πυκνή ανομία, την απουσία κανόνων και την πλήρη ελευθεριότητα των “προοδευτικών” δυνάμεων που επέβαλαν τις απόψεις τους στην πλειοψηφία των πολιτών με βία, τραμπουκισμό και παρανομία.. Η ανομία και συνεπώς η ατιμωρησία που επέβαλαν στην Ελλάδα οι συμμορίες των μουσάτων με τα αμπέχονα και οι αξύριστοι με Armani και γραβάτες Ermenegildo Zegna είναι η αιτία της παρακμής και της επιβολής της πλέον χυδαίας τυραννίας. Αυτό πήρε τέλος. Μέσα στο μετρό άκουσα μία κυρία να λέει με δύναμη, συζητώντας με ένα συνεπιβάτη, ότι ψηφίζει Χρυσή Αυγή....Και αυτό είναι η δύναμη που κάνει τους σαλτιμπάγκους της ξενόδουλης προοδευτικάντζας να ανησυχούν...

1 σχόλιο:

  1. Μαθανε οι προοδευτικουληδες στην ασυδοσια ονομαζοντας την δηθεν ελευθερια και δημοκρατια! Οπως "δημοκρατικα" γεμισαν τον κεντρο της Αθηνας με χιλιαδες εγκληματιες χωρις να νοιαζονται οι ιδιοι καθως κατοικουν στην εκαλη και το ψυχικο.. Οπως "δημοκρατικα" μας λεει ο προοδευτικουλης -μειωμενη εθνικη κυριαρχια- παπουλιας οτι δε θα πρεπει να σχολιαζουμε τον παπαδημο για να παρουμε τα λεφτα.. Αυτη ειναι η "δημοκρατια" τους.. κι εχουν το θρασος να λενε πως η χρυση αυγη ειναι κατι για το οποιο πρεπει να ανησυχουμε. Τι να πω ρε προοδευτικουληδες.. μου σηκωθηκε η τριχα απ το φοβο μου τωρα που αυξανονται τα ποσοστα αυτων που σας βαζουν στη θεσουλα σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή