Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

“Συνωστισμός” στην Παλαιά Βουλή



Μαζεύτηκαν στην Παλαιά Βουλή (22/1/2012) όλοι οι γραφικοί, οι πρώην επαγγελματίες της αφισοκόλλησης, οι αγαπησιάρηδες των λάθρο, οι ανέμελοι προοδευτικοί, οι δημόσιοι διανοούμενοι, οι ομοτράπεζοι της Bilderberg, . Αρκεί να ακούσεις μία φορά κάποιον από δαύτους, τους πυγμαίους επαγγελματίες της εξουσίας, τους μειονεκτικούς απέναντι στη Δύση που μεταχειρίζονται την αγωνία των Ελλήνων για το αύριο με τον ίδιο τρόπο που μεταχειρίζονται το εκλογικό κοινό τους για να νοσταλγήσεις την κάποτε αποδιοπομπαία “ημιμάθεια”, για να καταλάβεις ότι μας περιπαίζουν.

Κάτω από τον απατηλό τίτλο “για την Ελλάδα, τώρα” συνωστιστικε όλη η λερή φάλαγγα της καθεστωτικής “προόδου”. Μισέλληνες, χολερικοί, που μισούν την ίδια γη που πατάνε, μέλη της “Ήρωες Πολυτεχνείου” ΑΕ, ατζέντηδες ξένων συμφερόντων και ντόπιων νταβατζήδων.
Ακούσαμε τις γλυκερές φωνές τους που αναμασησαν με ηδονή μουχλιασμένα προϊόντα της ιδεοληψίας τους, χωρίς να βρίσκουν κανέναν λόγο να ξανασκεφτούν κάτι, μόνιμα ασφαλείς στις γενικολογίες τους ή τις αερολογίες τους, μόνιμα βέβαιοι ότι αυτές δείχνουν τον σωστό δρόμο, τον ίσιο και λείο δρόμο προς ένα φωτεινό μέλλον που θα τραγουδά.

Είναι οι ίδιοι κουλτουριτζήδες που μετά την μεταπολίτευση έκαναν επάγγελμα την κουλτούρα, την κουλτούρα που έγινε ιδεολογικό πρόσχημα των πιο αδρανών, των πιο βολεμένων στο τέλμα και την διαφθορά και εφαλτήριο ανέλιξης και βίλες με πισίνες. Ανίκανοι για δημιουργία που να δένεται με το παρελθόν για να δώσει ζωή στο μέλλον απέρριψαν την διαχρονική αξία και δύναμη του Ελληνισμού για να γίνουν δεκτοί στην Ευρώπη του Καρλομάγνου. Πολέμησαν με ιησουίτικη λύσα τις παραδόσεις, την ιστορία που δένουν την μία γενιά με την άλλη στην πορεία τους Έθνους στους αιώνες και θεωρώντας τα βαρίδια που εμποδίζουν την πρόοδο.

Αυτοί οι ίδιοι έρχονται σήμερα να μας παρουσιαστούν σαν οι καλοί άνθρωποι γεμάτη ανησυχία για το μέλλον της χώρας. Υπάρχει μία μόνο απάντηση. Κάθε Ελληνας πατριώτης τους στέλνει από εκεί που ήλθαν....

Τραγική και φαιδρή φιγούρα ο εκπρόσωπος της ΝΔ (Νυχτωμένης Διαχρονικά) κύριος Κωστής Χατζηδάκης.....Μα αυτό είναι μία άλλη ιστορία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου