Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Η Κηδεία της Ελλάδας και οι ντόπιοι αχρείοι....Η κηδεία της Ελλάδας σε κάποιο τοπικό καρναβάλι στην κωμόπολη Βεβτσάνι των Σκοπίων (13+14/1/2012) απεκάλυψε σε όλη της την έκταση την τελεία χαύνωση, παρακμή, αηδία, κατάπτωση, εξευτελισμό, θεομπαιχτισμό της άρχουσας ελίτ που δημιουργεί γύρω της μία ατμόσφαιρα αγοράς και όχι εμπιστοσύνης.

Όλες οι διάφορες τσούλες της πολιτικής, που παρακαλούσαν να πάρει ο αέρας την σημαία στα Ιμια, και οι γελοίοι σαλτιμπάγκοι των ΜΜΣ(κοταδισμού), με εκείνη την περιποιημένη βλακεία ορισμένων ανθρώπων με νεοταξίτικη ανατροφή, έγιναν ξαφνικά από σπιτικοί γάτοι που τσιμπούσαν ό,τι μπορούσαν απο τα ταμεία του Σόρος σκαντζόχοιροι. Μετατράπηκαν σε χαμαιλέοντες με πληκτρολόγια και μικρόφωνα, καμιά συγκράτηση, υπολογισμός, ούτε μέτρημα. Οι ανθρώπινες χαλκομανίες που λέγονται η ελίτ μας και που συστηματικά, στάζοντας φαρμάκι από την μύτη τους, διαλύουν κάθε έννοια Ελλάδας εξεγέρθηκαν κατά του Καρναβαλιού στην Βεβτσάνι που κήδευε την Ελλάδα

Αφού για 36+1ετία χλεύασαν, με ένα είδος μεταφυσικής Ναστραντίν Χότζα, κάθε έννοια Έθνους, κάθε ιερό και όσιο και την ίδια την Πατρίδα μας έρχονται σήμερα οι έμπουσες και οι μποβαρίζουσες της πολιτικής και της δημοσιογραφίας να λοιδορήσουν τους σκοπιανούς για την απρεπή χειρονομία και τα χυδαία σχόλια μιας τρίτης κατηγορίας χώρας.

Η ατμόσφαιρα αυτού του καραβανιού των όψιμων υπερασπιστών της εθνικής μας αξιοπρέπειας και υπόστασης είναι θλιβερή. Ενοχλήθηκαν από την κηδεία στα Σκόπια αλλά δεν ενοχλήθηκαν από τον αυνανισμό της Στεφανής υπό τους ήχους του Εθνικού Ύμνου.

Πρέπει να θυμίσουμε σε όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες που ανέλαβαν μονοπωλιακά να υπερασπιστούν τον Ελληνισμό και της Ελλάδα ότι, στο καρναβάλι της Βεβτσάνι οι καρναβαλιστές δεν είπαν τίποτα διαφορετικό από εκείνο που υποστηρίζουν εδώ και χρόνια οι διάφοροι φραγκοφορεμένοι, Ρεπούση, Δραγώνα, Λιάκος, Φραγκουδάκη, Δήμου, Βερέμης κ.ά, βαστάζοι της Νέας Τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου