Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

"Για την Ελλάδα, τώρα"...



Στην κατάμεστη αίθουσα της Παλαιάς Βούλης (22/1/2012) και με πλήθος κόσμου στον προαύλιο χώρο του κτιρίου πραγματοποιήθηκε η ανοικτή δημοσία εκδήλωση της Επιτροπής Πρωτοβουλίας με τον πιασάρικο τίτλο “Για την Ελλάδα, τωρα” στην οποία συμμετέχουν επιστήμονες και πνευματικοί άνθρωποι της χώρας με προεδρεύοντα τον καθηγητή του πανεπιστημίου Αθηνών Νίκο Αλιβιζάτο.

Μέσα τους ξύπνησε ο πονηρός ανατολίτης και διάλεξαν ένα ψυχρό ορθολογιστικό τίτλο “για την Ελλάδα, τωρα” που ικανοποιεί απόλυτα τόσο την πολυπολιτισμική αριστερόστροφη προοδευτικάντζα, όσον και τους ιδεοληπτικούς του ουδέτερου “μεσαίου χώρου”. Η γραμμή που χωρίζει τα δύο ανωτέρω στρατόπεδα δεν είναι πάντοτε ξεκάθαρη: και ανίερες συμμαχίες συνάπτονται μεταξύ των μεν και των δε και παντός είδους καιροσκοπισμοί εκδηλώνονται σε μια φθηνή προσπάθεια να μπερδεύουν τους Έλληνες.

Ήταν όλοι τους εκεί τα αποσαρίδια του πολιτικού και επιστημονικού κόσμου.. οι εξευτελιστικές θεραπαινίδες των φεουδαρχικών αξιώσεων του “μνημονίου”, οι παραλυτικά ανίκανοι να εκφράσουν ουσιαστικό πολιτικό λόγο εκπρόσωποι της ΝΔ, παλαιοημερολογίτες του μαρξισμού, καριερίστες του αριστεροκάπηλου εθνομηδενισμού, αετονύχηδες ψηφοθηρικής εκμετάλλευσης του φόβου, της φοβίας και των ουτοπικών απωθημένων του λαού. Το περίεργο ινστιτούτο ΕΛΙΑΜΕΠ το χρηματοδοτούμενο απο τον Σόρος, το ίδρυμα Ροκφέλλερ, των γνωστών διασυνδέσεων με την CIA της εποχής του Ψυχρού Πολέμου, δεν μπορούσε να λείψει απο το πάρτι. Ο Λουκάς Τσούκαλης ήταν εκεί....

Οι ιδιοτελείς του κομματικού παλκοσένικου και οι ρηχόψυχοι της ανθελληνικής μονοτροπίας μαζεύτηκαν στην Παλαιά Βουλή με κοινό αμοιβαίο όφελος τον αποπροσανατολισμό των Ελλήνων. Οι κοσμοπολίτες κρύψανε το μπάσταρδο πρόσωπο τους πίσω από την ψευδεπίγραφη μάζωξη “για την Ελλάδα, τώρα”.

Το συνδικάτο των συμφερόντων τους που έχει μοιράσει τα πάντα προς ίδιον όφελος βρίσκεται σε αδιέξοδο. Οι Έλληνες παρά την συστηματική, μεθοδική και κατά παραγγελία προώθηση της παραποίησης της ελληνικής ιστορίας, υπό την επίφαση δήθεν “συγχρόνου επιστημονικής και αντικειμενική ερεύνης” αντιστέκονται και γυρνά την πλάτη. Κάποιες μυστικές δημοσκοπήσεις θα τους είπαν, προς μεγάλη τους έκπληξη ότι:παρά τις προσπάθειες των ΜΜΣ(κοταδισμού) και των μακντοναλντοποιημένων γνωμοδιαμορφωτών ο Ελληνας είναι εδώ. Θα μάθανε ότι:

Αν όμως η πίστη έχει τραγικά υποχωρήσει αφήνοντας ερημωμένες τις συνειδήσεις, η αγάπη προς αυτήν την πατρίδα που είναι υπόθεση και κοινωνική συμπεριφορά παραμένει ισχυρή. "Σε τούτο το λαό, ο δεσμός του αίματος, εξακολουθεί πάντοτε να είναι τρομακτικά ιερός, όπως άλλοτε. Ο οίκος και το γένος δένουν τους ανθρώπους με αλυσίδες βαρύτατες, άλλοτε χρυσές και άλλοτε μολυβένιες"(Μ. Καραγάτση, Η Μεγάλη Χίμαιρα). Δολοφονήθηκε ο νομοθέτης αλλά ο νόμος του παραμένει δρών, ισχυρός και ρυθμίζει όχι πια την συμπεριφορά των ανθρώπων αλλά την στάση απέναντι στην επέλαση της Νέας Τάξης.

Αναρωτήθηκαν: “Κάτι πρέπει να γίνει”. Πρέπει να δείξουμε στους Ελληνες ένα νέο πρόσωπο. Ας βάλουμε και λίγη Ελλάδα στο λεξιλόγιο μας... Μαζεύτηκαν όλοι αυτοί οι ολετήρες κάτω από την ουδέτερη στέγη “για την Ελλάδα, τώρα”. Όχι για τους Ελληνες, το Εθνος, τον Ελληνισμό, αλλά για την Ελλάδα. Η λέξη Ελλάδα Greece. Grece, Ynanistan, είναι γεωγραφικός όρος. Τον διάλεξαν για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Χρειαζόταν μία λέξη ώστε να μπορέσουν να συγκατοικήσουν οι βερεμλίδες, οι επιδοτούμενοι ιστορικοί, οι λαθρολάγνοι, οι θιασώτες του σχεδίου Αναν, ο λαθρολάγνος αριστερός ελληνοαμερικανός Καμίνης, ο ανιστόρητος τουρκολάγνος Μπουτάρης, οι επιστήμονες του ΕΛΙΑΜΕΠ και οι διάφοροι επαγγελματίες γραικύλοι. Η Ελλάδα σαν γεωγραφικός χώρος τους καλύπτει πλέρια περιλαμβάνει λάθρο, Ελληνες, Τουρκους, Αλβανούς, Πακιστανούς, Αφγανούς και όλοι την σάρα και τη μάρα που έχει εισβάλει.

Το “για την Ελλάδα, τώρα” είναι μία απελπισμένη προσπάθεια των ολετήρων που βλέπουν το καράβι τους να βουλιάζει. Προσπαθούν να το κρατήσουν στην επιφάνεια. Ξέρουν ότι χωρίς σαβούρα το καράβι μπατάρει. Είναι η σαβούρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου