Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Λύσσαξε η παρέα: Η “Δημοκρατία” κινδυνεύει!



Οι Καραγκιόζηδες και τα Κολλητήρια, οι Χατζηαβάτηδες και Μπάρπα-Γίωργηδες απο πολιτευμα έχουν μετατρέψει την Δημοκρατία σε ιδεολόγημα, ιδεοληψία. Κρύβουνε το μπασταρδο πρόσωπο τους πίσω από το όνομά της “δημοκρατίας” για να ρίξουν χολή και δηλητήριο, να βρίσουν και να χλευάσουν τους  Έλληνες πολίτες που ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Παρελαύνουν απο την πασαρέλα των ΜΜΕ(ξαπάτησης) σαν τις πριμαντόνες. Ένα πραγματικό θέατρο μαριονετών. Οι έμπουσες και οι μπωβαρίζουζες της “δημοκρατίας” με τα καλοβαμμένα πόδια τους και τα μούτρα τεζαρισμένα από το Botox, οι κύριοι με τα σκούρα και τις γραβάτες, που και που κανένας αληταράς  μπλουτζηνάτος, σε ένδειξη λαϊκισμού, τα κορίτσια γλάστρες, τα αγόρια κόπανοι,  οι μουρλοκακομοίρες της σοουμπίζ και δημοσιογράφες με κολοστομία αντί για στόμα συναγωνίζονται σε ιταμότητα, σε πολιτική εμπάθεια κατά της Χρυσής Αυγής.   Οι Κροίσοι ανεξέλεγκτης εξουσίας και πλούτου και οι ορντινατσες τους, προσφέρουν ένα θέαμα χυδαίο και αισχρό. Μεταπράτες της ρηχότητας δημοσιογράφοι και σχολιαστές καραδοκούν στα λημέρια των ΜΜΕ(ξαπάτησης) για να χλευάσουν ασύστολα τους Έλληνες που επιμένουν “Ειμαστε Έλληνες και Ελληνες θα μείνουμε και ας τρώμε και πέτρες” και τίμησαν με την ψήφο τους την Χρυσή Αυγή.

Ακούμε τα άκριτα φληναφήματα περί “δημοκρατίας” να ξεστομίζονται από τα χείλια κορακιών και ορνέων σαν ρητορικά παραμύθια για την αποχαύνωση μας, ένα πραγματικό πανηγύρι κυνισμού. Χωρίς να πιστεύουν λέξη από τις ωραίες φράσεις και τα παχιά λόγια τα μεγάλα που σερβίρουν, αποπρασανατολίζουν τους Έλληνες. Λίγο πιο πέρα τα αποκαΐδια και οι στάχτες από τα καμένα βιβλιοπωλεία, τα κατεστραμμένα σχολεία, του Δεκέμβρη 2008, του Φεβρουαρίου 2012, τους ξυλοκοπημένους καθηγητές και φοιτητές απο τις συμμορίες της αριστεάς, την καμμένη γη που αφήνει το ΔΝΤ οι δολοφονημένοι απο τα λαθροστύφη, φίλους των λαθρολάγνων της Υπατίας,  σύμβολα βαριά της χρεωκοπίας ενός πολιτικού συστήματος που υποσχέθηκε πολλά και δεν προσέφερε τίποτα. Την “δημοκρατία” σήμερα  την εκφράζουν οι σύντροφοι του Τσίπρα Παπαδάτος Αναγνωστόπουλος που δηλώνει ότι “απαιτούνται συγκεκριμένα ποσά βίας για να έλθει ο σοσιαλισμός" και δεν πιστεύει ότι “η ελευθερία του τελείωνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία του άλλου” (Αυγή 21/6/2008)”, ο τραγικός και φαιδρός αντάρτης των πόλεων Αμυράς, ο σλοβένος Ζιζεκ, πολιτικός καθοδηγητής του, που ονειρεύται την Ελλάδα Κουβα της Μεσογείου και φαντασιώνεται με καρμανιόλες για να την βρεί.


Η λέξη “δημοκρατία” θα περάσει σαν μία ωμή καπηλεία της συλλογικής πίστης σε ένα ανώτερο ιδεώδες. Από την αποφράδα εκείνη ημέρα (24/7/1974) στους Έλληνες και τις Ελληνίδες επιβλήθηκε αργά αλλά σταθερά ο στυγνότερος κομματισμός. Απο το 1981 ομως η δημοκρατία έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο.    Οι θεσμοί καταρρακώθηκαν στο όνομα του λαού, αυτού του αφηρημένου πλάσματος. Καταργήθηκε κάθε θεσμός και διάκριση αξιοκρατίας, κάθε έλεγχος και αξιολόγηση της ανθρώπινης ικανότητας, ευσυνειδησίας,ανιδιοτέλειας , εργατικότητας, ευφυΐας, φαντασίας και δημιουργικότητας. Η Ελλάδα ισοπεδώθηκε προς τα κάτω: στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο λειτουργίας ποιοτικών κριτηρίων. Στα 37+1 αυτά χρόνια αλλά κυρίως από 1981 και μετά  μεθοδικά, επιστημονικά ο Έλληνας άνθρωπος, από υπερήφανος, δημιουργικός στην σύλληψη και ηρωικός στην πράξη μεταβλήθηκε σε μιζαδόρος, ζήτουλας, λαμόγιας, ζητιάνος των κομματικών μαγειρείων, αγοραστής χαντρών και καθρεφτών που του πούλαγε η παράγκα της δημοκρατικής παράταξης.

Ανησυχούν για την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Βουλή  οι άνθρωποι που για 37+1 χρόνια εξευτέλιζαν την “δημοκρατία”, άβουλοι, ταπεινοί παθητικά υποταγμένοι στην οποιαδήποτε μοίρας τους και φοβερότερη μοίρα από την κομματοκρατία δεν υπάρχει, αποτελούν την άρχουσα ελίτ, μια άρχουσα ελίτ στενοκέφαλη, απαιτητική, αυταρχική, επίμονη στις ελάχιστες ηλίθιες ιδέες της ριζωμένες στο κουτοπουλίσιο κεφάλι της, πιστό αντίγραφο της κομματικής της ρίζας με μία γερή δόση υστερίας επιπλέον.


Οι εγκάθετοι του Νεοταξίτικου χουντισμού στο όνομα της “δημοκρατίας” αφού προσπάθησαν να επιβάλουν το σχέδιο Ανάν, το βιβλίο αίσχος της Ρεπούση και του USAID,  τώρα βαράνε τις παραδόσεις του, την ιστορία του το είναι του...και βυσσοδομούν ασύστολα κατα της Χρυσής Αυγής, της μόνης πατριωτικής, εθνικής φωνής. Χτυπιούνται για την “δημοκρατία” που κινδυνεύει, απο την παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Βουλή, οι διάφορες καλοταϊσμένες χωματερές και αποθετηρία σκέψεις, οι ΜΚΟ που με πολύ λογισμό, συμπλεγματική μανία ξεπουλάν  την  Ελλάδα για το μεροκάματο που τους το πληρώνουν οι δουλέμποροι και τα ξένα κέντρα. Η παρουσία των Ελλήνων πατριωτών τους έχει κάνει να βράζουν απο λύσσα. Λύσσαξε η παρέα των ύποπτων ΜΜΕ(ξαπάτησεις), των υποταγμένων πολιτικατζήδων, της σεσημασμένης δημοσιογραφίας, των καλοταϊσμένων δημόσιων  διανούμενων που πρακτορεύουν ξένα συμφέροντα προσπαθώντας να κάνουν τους Έλληνες αντικείμενα χωρίς μνήμη, χωρίς παρελθόν και μέλλον. Σκυλιά του Παβλόφ που πίσω απο τον μπερντέ της “δημοκρατίας” γαβγίζουν λυσσάρικα στο άκουσμα των λέξεων πατρίδα, έθνος, θρησκεία που εκπροσωπεί η Χρυσή Αυγή. Συμμαχούν με τα ποιο σκοτεινά στοιχεία της δημόσιας ζωής, ξεπουλάνε την ψυχή τους όχι μόνο στον διάβολο αλλά και στον Μαμμωνά απαλλοτριώνοντας τον ελληνισμό και προδίδοντας την ίδια την Δημοκρατία.

Αυτές οι πολιτικές χαλκομανίες  επιμένουν στον πόλεμο λάσπης και συκοφαντίας κατά της Χρυσής Αυγής γιατί  θέλουν να διακυβερνήσουν  τις τύχες της Ελλάδας με την ησυχία τους.   Να επαναφέρουν το σχέδιο Ανάν, με την νέα ονομασία του, να ξεπουλήσουν το Αγαίο και το ονομα της Μακεδονίας, να δώσουν το δικαίωμα στους Μουσουλμάνους της Θράκης να αυτοπροσδιορίζονται,  να παραδώσουν την Ελλάδα στα λαθροστίφη και να βρούν μειονότητες ακολουθώντας κατά γράμμα τις αναφορές του State Department.. Αρπαξαν την ψήφο του λαού με την καλοπληρωμένη πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ(ξαπάτησης). Άνθρωπο ανίκανοι να πάν μπροστά - ενώ το λαχταρούν - αν δεν αποκτήσουν απόλυτη κι ανεξέλεγκτη εξουσία, γιατί μόνο να εξουσιάζουν είναι ικανοί.  Το συμπέρασμα είναι πως το χαρακτηριστικό του σήμερα είναι ότι το πολιτικό μας σύστημα, η πολιτική μας τάξη αποτελείται  απο ανθρώπους που είτε δε θέλουν, είτε δεν έχουν την δύναμη να δουν. Χρεοκοπημένους.

Η παρουσία της Χρυσής Αυγής χαλάει το πάρτι των χρεοκοπημένων...Εχουν πέσει απάνω να την φάνε, να την κατασπαράξουν. Οι αγωνιστές του τότε είχαν συγκεκριμένο εχθρό που περνούσε τα σύνορα με τις σημαίες και τα φουσάτα του. Οι αγωνιστές του σήμερα παλεύουν με μία ύπουλη πέμπτη φάλαγγα που έχει πουλήσει την ψυχή της, αν είχε ποτέ ψυχή, στη Νέα τάξη και δεν υπάρχει ποιο δουλική και ποιο πιστή ψυχή από αυτή που έχει αγοραστεί με ζωντανό μετρητό. Η Χρυσή Αυγή στον αγώνα κατά των ολετήρων μισθοφόρων έχει την δύναμη της θέλησης και το πάθος που βγαίνει από τα τρίσβαθα της καρδιάς και όχι από τα πουγκιά των άνομων συμφερόντων.

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητηρια Κυριε! Αυτο πρεπει να το διαβασει οποιος γνωριζει ελληνικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή