Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Η Φωνή του Έθνους



Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω απο την Ελλάδα - το φάντασμα των Ελλήνων πατριωτών, το φάντασμα της Χρυσής Αυγής. Όλες οι δυνάμεις του καθεστώτος της βίας, της λαμογιάς του μίσους κατά της Ελλάδας που επεβλήθηκε στην πατρίδα μας  για 38+1 χρόνια τρέμουν. Έχουν συνασπισθεί σε μία ανιερη συμμαχία έναντίον των Ελλήνων πατριωτών μεροκαματιαρηδες πανεπιστημιακοί, δημοσιογράφοι ομοτράπεζοι και κοινωνικοί φίλοι του Χριστοφοράκου, πολιτικατζήδες χωρίς πιστεύω και πατρίδα, η αριστερόστροφη σάχλα και προοδευτικοί της πλάκας.

Οι αποβλακωμένοι καταναλωτές που συγκροτούσαν τις εξαχρειωμένες δημοκρατικές ψηφομάζες οι οποίες δια της ψήφου τους διαιώνιζαν την Ελλαδική κομματική φαυλοκρατία και χαρακτηρίζονταν απο βαθύ παρατεταμένο και ανεπίγνωτο λήθαργο, απρονησία και ακραία αυτοκαταστροφική ιδιοτέλεια ξύπνησαν. Κατάλαβαν, επι τέλους ότι υπεύθυνοι αυτής της κρίσης, κρίσης οικονομικής, πολιτικής,  κρίσης αξιών  είναι οι αποτυχημένοι πολιτικοί των ελληνικών κυβερνήσεων απο το 1974 και μετά. Από το 1974 και για 38+1 χρόνια οι έλληνες υπέστησαν μια συλλογική λοβοτομή. Η αριστερόστροφη σάχλα, η αριστερόστροφη προοδευτικάντζα, οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις και CIA με την ανοχή της ΝΔ (Νυχτωμένης Διαχρονικά) επέβαλλαν στους Έλληνες με την βία και το αίμα την πλέον στυγνή δικτατορία. Μεταμορφώσαν το ιστορικό έθνος μας με την συνέχεια αίματος σε κεραμιδόγατα, σε μία μάζα ανεγκέφαλων καταναλωτών που κοινωνούσαν με ουίσκι και νερό. Τρώγαν τα αποφάγια απο το μεγάλο φαγοπότι και  ήσυχοι ασυνείδητοι και ευτυχισμένοι γυρνάγαν απο την άλλη μεριά και το ρίχναν στον ύπνο κουρασμένοι απο το σκυλάδικο.

Αυτό πήρε τέλος. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ για να δώσει φωνή στους ταλαιπωρημένους Έλληνες που βλέπουν το Εθνος τους να χάνεται.. Οι μηχανορράφοι της πολιτικής και οι συνέταιροι των ΜΜΕ(ξαπάτησης)  που έχουν μεταμορφώσει τις εφημερίδες και τα τηλεοπτικά κανάλια σε μηχανές παραπληροφόρησης. Τρέμουν. Οι Ελληνες δεν εμπιστεύονται κανέναν απο δαύτους. Οι έμποροι των παλαιών DVD, CD και λαχείων θα μας επιβάλλουν μαθήματα ηθικής και δεοντολογίας; Οι ιδανικοί συνεταιροι των ξένων παραγόντων που εποφθαλμιούν τους πόρους μας σε πετρέλαιο και φυσικό αέριο και ορυκτό πλούτο και απειλούν την εθνική μας ύπαρξει θα μας διδάξουν τι είναι καλο για μας; Ας γελάσουμε!

Η Χρυσή Αυγή βάζει τέλος στο ψέμα στη καλοστημένη και συντονισμένη μεγαλο-συνωμοσία εξανδραποδισμού των Ελλήνων. Η  Χρυσή Αυγή είναι  αγώνας....αγώνας αξίας,..αγώνας πατριωτικός...αγώνας  για την Ελλάδα....

1 σχόλιο:

  1. Η φωνή του Έθνους πρέπει να ακουστεί, αλλά αυτό δεν θα γίνει από τα σπίτια μας. Πρέπει όλοι να πάμε στα κατά τόπους γραφεία της ΧΑ και να βοηθήσουμε. Άλλος με αιμοδοσία, άλλος με τρόφιμα και ρούχα, άλλος με απλή συμπαράσταση στον άνισο αγώνα των Χρυσαυγιτών.
    Πήγα χθες με το αυτοκίνητο στο κέντρο της Αθήνας, Αχαρνών, Πατησίων, Λιοσίων, Μάρνη. Η Αθήνα έχει εποικισθεί από λαθρομετανάστες. Τι περιμένουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή