Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Το αριστερό-Παρακράτος βγήκε παγανιά




Οι κάτοικοι του πολύπαθου Αγιου Παντελεήμονα δέχθηκαν επίθεση (30/9/2012) απο τους Γκοτζάμάνηδες του σήμερα που ακούν στο όνομα αντιεξουCIAστές και σαν να μη συνέβει τίποτα. Οι τυραγνισμένοι Έλληνες του Άγιου Παντελεήμονα έπρεπε να τιμωρηθούν για το αυγό στην Κουρτοβικ. Τα αντίποινα τα ανέλαβαν τα Sturm Ableitung του αντιεξουCIAστικού "χώρου". Δύο Έλληνες πήγαν στο νοσοκομείο και δεν βρέθηκε  κάνενας να πάρει τηλέφωνο:“Έλα Ελένη! έχουμε πρόβλημα”.

Τρομαγμένο το σύστημα καταδυνάστευσης της χώρας από την είσοδο  στην Βουλή και την αποδοχή τους απο την κοινωνία των ελληνόψυχων της Χρυσής Αυγής, των Ελλήνων που αντιστέκονται, κινητοποίησε τους καλοταΪσμένους και ασύδωτους μηχανισμούς του. Μάζεψε από τα καταγώγια και τα καπηλειά  τον κοινωνικό ντελβέ και το λούμπεν 
του φραπέ απο το Ψυχικό και την Εκάλη που για 38+1 χρόνια καταδυναστεύει την Ελλάδα και τους έδωσε την εντολή “θέλουν να είναι Έλληνες, απάνω τους”. Η χορωδία των  “πονηρών πνευμάτων” της διαπλοκής, των φίλων του χουβαρντά Χριστοφοράκου και των επισκεπτών των ξένων πρεσβειών μουγκάθηκε.  Προσπαθούν να το κάνουν ουδέτερο, όμορφο σαν μία δήθεν συγκρουση ακροδεξιών με αντιεξουCIAστες, αυτούς τους ίδιους που τον Δεκέμβρη 2008 τιμώρησαν τον Καραμανλή τον Μικρό, κάψαν τους ανθρώπους στην Marfin,  ξυλοφόρτωσαν τον Χατζηδάκη.

Θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι για 38+1 χρόνια οι Έλληνες ζούν κάτω από το βαρύ χέρι  της  βίας του αριστερού παρακράτους που την ύμνησε ο Αλαβάνος στην βουλή..

Οι  τραμπούκοι αντιεξουCIAστές στον Άγιο Παντελεήμονα έχουν την υποστήριξη σκοτεινών κύκλων χρηματοδοτούμενων από μυστικά κονδύλια, λεφτά δουλεμπόρων και κάνουν  τον τσάμπα κόκκορα. Οι τραμπούκοι του παρακράτους  έχουν την υποστήριξη των ανωτάτων κομματικών ηγεσιών της Αριστεράς ή τουλάχιστον την ανοχή τους και μιάς  ΝΔ που κοιτάζει αλλού αλλά βγάζει, πολύ γρήγορα, ωραίες εγκυκλίους όταν πρόκειται για Έλληνες πατριώτες.

Οι κάποιοι μάγκες δεν πετυχαίνουν πλήρη ασυλία με τον μπαμππούλα της Χρυσής Αυγής. Έχουν ασυλία γιατί κάποιος τους την παρέχει. Οι πολιτικές κακουργίες του σημερινού παρακράτους έχουν πολιτική κάλυψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου