Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Ποιός χαϊδεύει;

Η πρασινοσκουφίτσα του RealFM Κάτια Μακρή - ή μήπως μεταλλάχθηκε σαν την προβατίνα Ντόλι σε ρόζε; Όλα είναι δυνατά. Το Συριζα μαζεύει όλα τα μπάζα του κατεδαφιζόμενου ΠΑΣΟΚ.- μας είπε ότι οι εφήμερίδες χαϊδευουν την Χρυσή Αυγή! (3/9/2012)! Ας γελάσουμε!
Κυρά μου είτε δεν διαβάζεις εφημερίδες ή κάνεις μιά απελπισμένη προσπάθεια να κερδίσεις εντυπώσεις.

Η Χρυσή Αυγή δεν έχει ανάγκη κανένα χάιδεμα. Όταν οι τρυραγνισμένοι Έλληνες σε αγκαλιάζουν το τι λένε και γράφουν τα αναξιόπιστα, ελεγχόμενα, και κατάπτιστα ΜΜΕ(ξαπάτησης) είναι το τελευταίο που  ενδιαφέρει την Χρυσή Αυγή. Ποιός εκπροσωπεί τον λαό; Ο ανεπάγγελτος, με την κρυφή ατζέντα, Τσίπρας, ο ευπατρίδης Σαμαράς, ο φαφλατάς καλοζωισμένος Βενιζέλος, οι ταβλαδόροι της πλατείας Κολωνακίου και οι διάφοροι καρατικοδίαιτοι κηφήνες θιασώτες της κοινωνικής ισότητας που μπουκουσαν το απύλωτο στόμα τους με το βιός της Ελλάδας.

Οι χρυσαυγίτες είναι η φωνή του λαού γιατί βγήκαν απο τα σπλάχνα του. Εχουν ζυμωθεί με τα δάκρυα, τον ιδρώτα και τις αγωνίες των Ελλήνων που το μέλλον τους και το μέλλον των παιδιών τους  καταβρόχθισε η αριστερόστροφη προοδευτικάνζτα της “γενιά Πολυτεχνείου ΑΕ και της “ανιστασιακοί ΕΠΕ”.

2 σχόλια:

  1. Παρακολουθώ την πορεία της Χρυσής Αυγής τα τελευταία χρόνια και πιο εντατικά την προεκλογική περίοδο του 2012. Αυτά που λέει η κυρία δεν ευσταθούν. Οι εφημερίδες δεν δημοσίευσαν ούτε κάν ένα δελτίο τύπου, ούτε καν μια σύντομη ενημέρωση όπως όφειλαν. Αντιθέτως, με έντεχνη ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ τη δυσφήμισαν στο έπακρο. Τώρα που η ΧΑ είναι στη βουλή, δεν μπορούν πλέον να κάνουν τα ίδια, διότι α) Θα μηνυθούν για δυσφήμιση και β) Θα υποστούν την κατακραυγή του αναγνωστικού τους κοινού. Έτσι, αλλάζουν τακτική. Η προπαγάνδα παραμένει, αλλά γίνεται πιο έμμεση και πιο δύσκολη γι αυτούς, διότι δεν είναι τόσο αποτελεσματική όσο πριν. Γι αυτό, οι Έλληνες οφείλουν να ΑΝΟΙΞΟΥΝ τα μάτια τους και να αποφασίσουν μόνοι τους ποιός λέει αλήθεια.
    Παρακαλώ ένα επιπλέον σχόλιο. Πριν μπει η ΧΑ στη Βουλή, η λέξη "'Εθνος" και τα παράγωγά της είχαν εξαφανισθεί από τις φυλλάδες. Όλοι έγραφαν επιμελώς για τη "Χώρα" ακόμη και στις εθνικές επετείους. Τώρα έχει αλλάξει ο γραπτός λόγος, αλλά και ο προφορικός. Το γεγονός αυτό και μόνον θα έχει σημαντική επίδραση στον τρόπο που συζητώνται τα εθνικά θέματα. Ευχαριστούμε, Χ.Α.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν τά συνεχόμενα συκοφαντικά δημοσιεύματα κατά τής ΧΡΥΣΗΣ-ΑΥΓΗΣ σέ όλες τίς καθεστωτικές φυλλάδες,θεωρούνται από κάποιους ``χαιδεμα``,τότε η λογική καί η ψυχιατρική σηκώνουν τά χέρια ψηλά.ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή