Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ραφήνα

Η μαχητική αμμεσοδημοκρατική δράση της Χρυσής Αυγής στην Ραφήνα ξεσήκωσε όλους τους ολετήρες που για 38+1 χρόνια καίγανε την Ελλάδα, διαγούμιζαν τον πλούτο των Ελλήνων, υπερασπιζόντουσαν τα πειθήνια 45αρια της 17Ν, τα παιδιά τους ληστεύαν τράπεζες, φτιαχναν μολότοφ, φαντασιώνονται με τα συγκεκριμένα ποσά βίας και εκστασιάζονται ρουφώντας τις προτροπές για άγρια βία του παρακμιακού αρλουμπολόγου Zisek.
Φωνάζουν οι αυλικοί του κομματισμού και της λαμογιάς για την δράση της Χρυσής Αυγής και οι κορώνες τους  παράγουν κενά προσχήματα.

Πολιτικοί ανίκανοι, κωμικοτραγικές φιγούρες πρώην πειθήνιων αφισοκολλητών επί 38+1 χρόνια "δημοκρατίας" μας χλευάζουν λογαριάζοντας μας αθύρματα σκηνογραφικών εντυπώσεων.

Άνθρωποι, που πλούτισαν τσαλαβουτώντας και τρώγοντας το βιός των Ελλήνων και υποθηκεύοντας το μέλλον της χώρας, αρπάζουν την ευκαιρία της αγωνιστικής δράσης της Χρυσής Αυγής από τα μαλλιά για να μας δείξουν το πόσο καλοί πολίτες είναι! Το πόσο ενδιαφέρονται για μας! Είναι ένα φριχτό δράμα να βλέπεις την απελπισία του κόσμου, να βλέπεις τα νέα παιδιά να γυρεύουν βοήθεια από τούτες τις ανθρώπινες χαλκομανίες που λέγονται πολιτικοί ή ταγοί ή άρχοντες μας που γράφουν την δημοκρατία στα παλαιά τους παπούτσια και έχουν ένα μόνο μότο “διέλυε για να κυβερνάς.” και όπλο τους είναι η αποσύνθεση. Κάθε τους λέξη κατά της Χρυσής Αυγής, κάθε τους πράξη, γεμάτη με ιδιοτέλεια και μωρία,  μυρίζει πτωμαΐνη.

Η πολιτική άποψη του ζητήματος είναι ότι μετά την Ραφήνα οι πολικατζήδες έγιναν περισσότερο κάλπηδες, περισσότερο σαράφηδες, περισσότερο μικροκολπαδόροι, περισσότερο δημαγωγοί. ΟΧΙ, δεν έγιναν, ξεσκεπάστηκαν...Χάνουνε τον καιρός τους  με δημαγωγία, αντιδράσεις, δηλώσεις και μανούβρες της εποχής του Δεληγιάννη, ενώ τα πράγματα περιπλέκονται με μίαν απολύτως σύγχρονη επιτάχυνση,  ο χρόνος τρέχει ροκανίζοντας τα ποδάρια της χώρας και το γκονγκ της ιστορίας να κτυπάει το απόλυτο μηδέν.

Το συμπέρασμα από τις αντιδράσεις, τις δηλώσεις, τα διάφορα ευρηματικά και ανεύθυνα που εκτοξεύουν από τα έδρανα της βουλής ή τα τηλεπαράθυρα και τις εφημερίδες των μπετατζήδων για την αγωνιστική παρουσία της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές, στις πόλεις και τα χωριά της Ελλάδας, είναι πως το χαρακτηριστικό του σήμερα είναι ότι το πολιτικό μας σύστημα, η πολιτική μας τάξη αποτελείται  από ανθρώπους που είτε δε θέλουν, είτε δεν έχουν την δύναμη να δουν. Χρεοκοπημένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου