Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Τσίπρας ο παραληρηματικός....




Ο Τσίπρας   απο την Θεσσαλονική με έναν λόγο παραλήρημα υβρίζει και προσβάλλει την νοημοσύνη των Ελλήνων. Τα φουσάτα του και ή χαβιαροαριστερά του ΣΥΡΙΖΑ καταστρέφουν Πανεπιστήμια, ξυλοφορτώνουν καθηγητές, μοιράζουν “συγκεκριμένα ποσά βίας” και έχει το θράσος να μιλάει για “πατριωτικό καθηκον”, “εθνική προσπαθεια” και να απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες. Οι συνιστώσες του της βίας και της κουκούλας έχουν επιβάλλει στην Ελλάδα ένα νέο τριακονταετή εμφύλιο πόλεμο.  Από τα πειθήνια 45άρια της 17Ν μέχρι τους ληστές τραπεζών και απο τους κατασκευαστές μολότοφ μέχρι του δολοφόνους της MarfinBank βιάζουν την συλλογική μας ύπαρξη και ο ΣΥΡΙΖΑ όταν δεν τους υπερασπίζεται σφυρίζει αδιάφορα.

Ο  Τσίπρας αγαπημένος των ΜΜΕ(ξαπάτησης) και του επικοινωνιακού “χάπενινγκ” της Madison Avenue  παρέα με την καρικατούρα του αριστερού βοναπαρτισμού Αλαβάνο έκαψαν την Αθήνα τον Δεκέμβρη 2008 σε μία κατευθυνόμενη “πορτοκαλί επανάσταση”. Με επιστημονικό τρόπο  η πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ με κουκούλες και τις πλάτες γερά καλυμένες βοηθούμενος απο τον Τζέρι Καραμεσίνη, εγγονό του Τομ Καραμεσίνη ιστορικού σταθμαρχη της CIA, έκαψε την Αθήνα και 20 πόλεις της Ελλάδας για να τιμωρηθεί ο ατακτος Καραμανλής που δεν ήταν όσο ενδοτικός θα ήθελαν τα ξένα κέντρα και παράκεντρα εξουσίας. Τους είχε καθίσει στο μάτι το βέτο στα Σκόπια, οι  αγωγοί  πετρελαίου, το  ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν. Με εργαλείο τον ΣΥΡΙΖΑ απιφάσισαν να του βγάλουν το μάτι και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας εξοφλούν το γραμμάτιο.

Τα ΜΜΕ(ξαπάτησης) των ντόπιων και υπερεθνικών νταβατζήδων τον Δεκέμβρη 2008 κατευθυναν τα γεγόνοτα.  Απο το Αlpha , το τώρα νεκρά Alter μέχρι το CNN και την Liberation ο  ΣΥΡΙΖΑ και οι κουκουλοφόροι του όλοι δουλευαν σε αγαστή συνεργασία για την επιστροφή της Ελλάδας στο μαντρί.  Είναι τα ίδια κέντρα που σήμερα στηρίζουν μέχρι αηδίας τον Τσίπρα και τους συμμορίτες του. Τυχαίο; Δεν νομίζω! Οταν η μυστική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ (Σκόπια, Θράκη, Αιγαίο), θέματα για τα οποία δεν το ρωτάει κανείς,  βγεί στην επιφάνεια θα καταλάβουμε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αλλά τότε θα είναι αργά. Από κοψοχέρηδες είναι γεμάτη η Ελλάδα.

Μόνη αντίσταση στα σχέδια των νταβατζήδων είναι η  Χρυση Αυγή. Η Χρυσή Αυγή θα ξαναγράψει το νέο έπος. Όπως το 1940 το ΟΧΙ του Μεταξά ήταν καρφί στα πλευρά της Αγγλίας που προτιμούσε μία Ελλάδα υπο Ιταλική κατοχή. Σήμερα η Χρυσή Αυγή είναι καρφί στα πλευρά των διεθνών νταβατζήδων και των σκοτεινών κέντρων που θέλουν τον Έλληνα άνθρωπο καταναλωτικό πολτό.  Χρυσή Αυγή είναι η απάντηση στα υπερεθνικά κέντρα αποφάσεων που μας θέλουν ραγιάδες. Είναι απάντηση σε αυτούς που τρέφουν αταβιστικό μίσος κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Ο Τσίπρας και το φουσάτο του δεν είναι παρά ένα ρουλεμαν στο μηχανισμό που θέλει να εξαφανισει τους τρισκατάρατους Έλληνες που ακόμη τολμάν επιμένουν στην γλώσσα, στην ιστορία, στην θρησκεία τους.

3 σχόλια:

  1. Η ΧΑ αφυπνίζει το λαό. Γι αυτό και μόνο θα μείνει στην Ιστορία. Και όσο ο λαός βλέπει τις παρεμβάσεις της στη Βουλή και ακούει μια άλλη γλώσσα, τη γλώσσα την πατριωτική που συνοδεύεται με πράξεις, θα αρχίσει να ψάχνει. Και όσο ψάχνει, θα ανακαλύπτει ότι οι άλλοι τον δούλευαν ψιλό γαζί από το '74 και μετά.
    Με την ευκαιρία, ο τρόπος που μιλάει ο κ. Τσίπρας μου θυμίζει όλο και περισσότερο τον Α. Παπανδρέου. Λές να εξασκείται παρακολουθώντας παλιά βίντεο με τον αείμνηστο? Δεν αποκλείεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκπληκτική η ανάλυση. σύντομη, σαφής και περιεκτική. όμως έχει ορθογραφικά λάθη και χάνεις εγκυρότητας. ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί. ποιος θα δώσει σημασία σε κάποιον που κάνει τέτοια ορθογραφικά λάθη; πως υποστηρίζεις τα εθνικά ιδεώδη όταν δε στηρίζεις την ίδια την ορθογραφία που είναι και η αρχαιότερη και σωστότερη έκφραση της γλώσσας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σχόλιο του Ανωνύμου στο 7:52 για την ορθογραφία, νομίζω ότι είναι λίγο άστοχο, δεδομένου ότι και το δικό του κείμενο έχει ένα σωρό ορθογραφικά και συντακτικά λάθη. Τα εθνικά ιδεώδη ας τα αφήσουμε εκεί που είναι. Ας προσπαθήσουμε να δούμε την ουσία των γραφομένων και να φωτιστούμε. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του, διότι από λόγια έχουμε χορτάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή