Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ πέθανε...Ζήτω η Δημοκρατική Αριστερά

Ο ΣΎΡΙΖΑ με την βία ή "τα συγκεκριμένα ποσά βίας" επέβαλε την στυγνή του δικτατορία. Οι κόκκινες ορδές των μουσάτων με τα αμπέχονα και το κουλτουριάρικο ύφος με την στρατωνισμένη σκέψη και την μονοτροπία του ιστορικού υλισμού περασμένων εποχών επέβαλλαν μια στυγνή δικτατορία φρίκης σε ολόκληρη της χώρα τρομοκρατώντας και προπηλακίζοντας όποιον θα τολμούσε να φέρει αντίρρηση στον πλινθοκεραμισμό των σκέψεων τους. Με άναρθρες κραυγές και υψηλή υστερία αναμασούσαν με ηδονή τα μουχλιασμένα υποπροϊόντα της ιδεοληψίας τους, χωρίς να βρίσκουν κανέναν λόγο να ξανασκεφτούν κάτι, μόνιμα ασφαλείς στις γενικολογίες και αερολογίες, μόνιμα βέβαιοι ότι αυτές δείχνουν το σωστό δρόμο. Με ιησουίτικη μονομέρεια προσπάθησαν και προσπαθούν να μας διδάξουν ότι: "η "δημοκρατία" είναι η αυθαιρεσία, η "ελευθερία" είναι να ψεύδεσαι ασύστολα και ο "στοχασμός" είναι η φθηνή προπαγάνδα των μακντολναντοποιημένων γνωμοδιαμορφωτών της παγκοσμιοποίησης Αυτός είναι ο ΣΎΡΙΖΑ. Ο ΣΎΡΙΖΑ των βανδάλων, των κουκουλοφόρων, των ληστών,των καλάσνικοφ, των μολότοφ, των τροφίμων των σκοτεινών κέντρων των μυστικών υπηρεσιών.

Έκαψε, λήστεψε,ρήμαξε. Δοσίλογος σε όλα τα προβλήματα της εποχής μας, έκανε τα πάντα για να διαλύσει την ελληνική κοινωνία και τους συνεκτικούς της ιστούς. Ποδοπάτησε κάθε αξιοπρέπεια και έννοια ανθρωπιάς, και έβγαλε από μέσα του όλο το συμπλεγματικό του μίσος κατά της Ελλάδας. Ο ΣΎΡΙΖΑ και οι αριστεροί "πολυτελείας" του λούμπεν του φραπέ της Εκάλης, του Ψυχικού, του Πανοράματος αφού συμμάχησε με τους δεδηλωμένους καταστροφείς και δολοφόνους της Ελλάδας έπαψε από καιρό να έχει απήχηση στους Έλληνες. Αφού ξεχαλινωμένος κατέστρεψε την Ελλάδα είναι ληγμένο γραμμάτιο, η κοινωνία του γυρνά την πλάτη. Δεν μπορεί να παίζει πλέον τον ιδεολογικό τρομοκράτη και πολιτικό μπράβο της Νέας Τάξης. Είναι καμμένο χαρτί.


Οι αποδομητές του Ελληνισμού κατάλαβαν ότι η κοινωνία δεν είναι οι κουκουλοφόροι αντιεξουσιαστές που τα αυτιά τους χάιδευε ο μέγας δημαγωγός της αριστερής βοναπαρτίστικης καρικατούρας Αλαβάνος. Ο Rambo επαναστάτης Τσίπρας με τα λεκτικά του πυροτεχνήματα δεν τραβάει.


Το ερώτημα που απασχολεί τους αποδομητές του ελληνισμού είναι: "τι να κάνουμε". Χρειάζεται ένας νέος πολιτικός μηχανισμός , μία νέα πολιτική στρούγκα "καθαρός" από ληστές, κουκουλοφόρους και μολότοφ που θα συνεχίσει και ολοκληρώσει την υποταγή της Ελλάδας στην Νέα Τάξη. Να εξορύξει τα μάτια της, το πνεύμα της και την ψυχή της. Δεν ήταν και πολύ δύσκολη δουλειά να βρεθούν αυτοί που σαν ποντίκια θα πηδούσαν από το καράβι του Τσιπραϊκου ΣΎΡΙΖΑ που βουλιάζει. Ένας ποντικός εγκαταλείπει το καράβι για τρεις λόγους. α) κάποιος του είπε να πηδήξει, β) ελπίζει κάποτε να επιστρέψει και γ) αν το καράβι ήταν να βουλιάζει, θα το έσωζε ένα ποντικός; Βρέθηκαν οι ποντικοί που πήδηξαν και βαφτίστηκαν "ανανεωτές". Οι "ανανεωτές" και ΣΙΑ, φωνακλάδες, υποκριτές της επιδοτούμενης αριστεράς τώρα το παίξουν αγνοί και παρεξηγημένοι, ακόμη και ο Κουβέλης χρησιμοποίησε την λέξη Έθνος, λέξη που κάποτε του προκαλούσε οργή. Με την καινούργια τους ταμπέλα, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ είναι έτοιμοι να συνεχίσουν το έργο που τους έχουν αναθέσει τα υπερεθνικά ιερατεία


Όλο αυτό το συνονθύλευμα έχει ένα κοινό χαρακτηριστικό που δεν ξεφεύγει από τους Έλληνες. Τάχθηκαν με λύσσα υπέρ του σχεδίου Ανάν. Μία ματιά στην λίστα των υπογραφών υπέρ του σχεδίου και την λίστα μελών του νέου αριστερού μορφώματος θα είναι άκρως διαφωτιστική. Ούρλιαζαν για το χρηματοδοτημένο από το State Department βιβλίο αίσχος της Ρεπούση, μέλους της καινούργιας στρούγκας. Υπεραμύνθηκαν, υπακούοντας στα κελεύσματα των πλανητικών νταβατζήδων, το δικαίωμα των Σκοπίων να ονομάζονται όπως θέλουν. Σεγκοντάρησαν την εισβολή των λαθρομεταναστών και το εποικισμό και κατοχή της Ελλάδας από τα κοινωνικά και πολιτικά καθυστερημένα στίφη των αλλοδαπών. Είναι οι ίδιοι "αριστεροί πολυτελείας" που έχουν ακόμη την πολυτέλεια να παίζουν ακόμα γιατί στηρίζονται σε ένα δίκτυο τυφλοπόντικων της "διανόησης", της δημοσιογραφίας, πανεπιστημιακών και ΣΙΑ.


Ένας ολόκληρος μηχανισμός στήθηκε απο την Madison Avenue για να πλασάρει στους Έλληνες το νέο, το ανανεωτικό, το “προοδευτικό” και καθαρό από τις μισαλλοδοξίες του παρελθόντος που με όνομα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ θα εξακολουθήσει να παραπλανά και να εξαπατά κρύβοντας το μπασταρδο πρόσωπο της πίσω από μία δήθεν ανησυχία για το μέλλον της Ελλάδας. Ελλάδας που τα μέλη του τόσο έχουν βυσσοδομήσει εις βάρος της. Οι δημόσιες προπαγανδιστικές δημοσκοπήσεις συμμετέχουν με πολλή θράσος και απελπισία στην προσπάθεια να δώσουν πολιτική οντότητα στο νέο αριστερό μόρφωμα, να χειραγωγήσουν τους Έλληνες και να τους βάλουν στη κομματική στρούγκα του σύντροφου Κουβέλη.


"Τα τελευταία τρία χρόνια, το φαινόμενο της ανοικτά προπαγανδιστικής χρήσης των δημοσκοπήσεων, από τα Μέσα Ενημέρωσης, έλαβε πρωτοφανείς διαστάσεις. Το γεγονός αυτό αποτελεί άλλη μια λυπηρή ελληνική ιδιομορφία. Οι δημοσκοπήσεις χρησιμοποιούνται από τα ΜΜΕ σε επιχειρήσεις «ψυχολογικού πολέμου» (PSYOPS), για την κατίσχυση στη μάχη των «εντυπώσεων». Στo πλαίσιo του κομματικού «πολέμου» (του κομματικού ανταγωνισμού), δεδομένου και του αυξημένου ρόλου που έχουν καταλάβει στην Ελλάδα τα ΜΜΕ, απέναντι στα κόμματα, ο στόχος είναι διπλός: τόσο η κοινή γνώμη, όσο και το ηθικό των (αντίπαλων) κομματικών στελεχών." Γιάννης Μαύρης (Καθημερινή 19/11/2006)

2 σχόλια:

  1. Χαίρεται,
    σε έχω προσθέσει στα φιλικά ιστολόγιά μου.Αν θέλεις πρόσθεσέ με και εσύ.
    www.antipliroforisi.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΣΤΑ!!!
    Οι θέσεις και τα έργα της "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΉΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" πρέπει να προβάλλονται για να μην νομίζουν οι Έλληνες οτι διαφέρουν και πολύ απο το ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή