Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: "Υπερασπιστής της Δημοκρατίας"...Ας Γελάσω





«Ο ΣΥΡΙΖΑ διευκρινίζει ότι η παρουσία στελεχών μας στο ίδιο «τραπέζι» τηλεοπτικού διαλόγου με μέλη της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής δεν είναι δική μας επιλογή, αλλά απόρροια του εκλογικού νόμου και των διατάξεων του ΕΣΡ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπαίνει σε πολιτικό διάλογο με την Χρυσή Αυγή . Δεν τους αναγνωρίζουμε ως πολιτικό κόμμα ούτε καν ως πολιτικό αντίπαλο. Οι καταδίκες στελεχών τους για εγκληματικές ενέργειες, οι δολοφονικές επιθέσεις κατά μεταναστών, αριστερών αγωνιστών και συνδικαλιστών αποδεικνύουν – για άλλη μια φορά – ότι τα χιτλερικά σύμβολα και οι ακραία ρατσιστικές ιδέες, καλύπτουν συμμορίτικες πρακτικές βίας και απειλής κατά και των πιο στοιχειωδών δημοκρατικών ελευθεριών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύεται για την υπεράσπιση των δημοκρατικών και πολιτικών ελευθεριών απέναντι στην ακροδεξιά απειλή».

Το ΣΥΡΙΖΑ ή χαβιαροαριστερά με αυτη την πολυκαιρισμένη διευκρίνιση υβρίζει την νοημοσύνη των Ελλήνων. Τα φουσάτα του καταστρέφουν Πανεπιστήμια, ξηλοφορτώνουν καθηγητές γιατί ξεβρακωσαν την πράκτωρα του Soros Ρεπούση και έχουν το θράσσος να μιλάνε. Οι συνηστώσες του της βίας και της κουκούλας έχουν επιβάλει στην Ελλάδα ένα νέο τριακονταετή εμφύλιο πόλεμο.  Από τα πειθήνια 45άρια της 17Ν μέχρι τους ληστές τραπεζών και απο τους κατασκευαστές μολότοφ μέχρι του δολοφόνους της MarfinBank βιάζουν την συλλογική μας ύπαρξη και ο ΣΥΡΙΖΑ όταν δεν τους υπερασπίζεται σφυρίζει αδιάφορα.

Ο Αγαπημένος τον ΜΜΕ(ξαπάτησης) και του διαδυκτιακού “χάπενινγκ” του Χ’Νικολάου Τσίπρας παρέα με την καρικατούρα του αριστερού βοναπαρτισμού Αλαβάνο έκαψαν την Αθήνα τον Δεκέμβρη 2008 σε μία κατευθυνόμενη “πορτοκαλί επανάσταση”. Με επιστημονικό τρόπο  η πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ με κουκούλες και τις πλάτες γερά καλλυμένες βοηθούμενος απο τον Τζέρι Καραμεσίνη, εγγονό του Τομ Καραμεσίνη ιστορικού σταθμαρχη της CIA, έκαψε την Αθήνα και 20 πόλεις της Ελλάδας για να τιμωρηθεί ο ατακτος Καραμανλής που δεν ήταν όσο ενδοτικός θα ήθελαν τα ξένα κέντρα και παράκεντρα εξουσίας. Τους είχε καθίσει στο μάτι το βέτο στα Σκόπια, οι  αγωγοί  πετρελαίου, το  ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν. Με εργαλείο τον ΣΥΡΙΖΑ απιφάσισαν να του βγάλουν το δικό του μάτι και τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας περνάνε απο το ταμείο να εξοφλήσουν το γραμμάτιο.

Τα ΜΜΕ(ξαπάτησης) των ντόπιων και υπερεθνικών νταβατζήδων τον Δεκέμβρη 2008 κατεύθυναν τα γεγόνοτα.  Απο το Αlpha , το τώρα νεκρά Alter μέχρι το CNN και την Liberation ο  ΣΥΡΙΖΑ και οι κουκουλοφόροι του όλοι δουλευαν σε αγαστή συνεργασία για την επιστροφή της Ελλάδας στο μαντρί.  Είναι τα ίδια κέντρα που σήμερα στηρίζουν μέχρι αηδίας τον Τσίπρα και τους συμμορίτες του. Τυχαίο; Δεν νομίζω! Οι ΄Ελληνες  θα καταλάβουν, μετά τις εκλογές,  ότι δεν είναι τυχαίο, Οταν η μυστική ατζέντα του Τσίπρα (Σκόπια, Θράκη, Αιγαίο), θέματα για τα οποία δεν τον ρωτάει κανείς,  βγεί στην επιφάνεια θα καταλάβουμε ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αλλά τότε θα είναι αργά. Από κοψοχέρηδες είναι γεμάτη η Ελλάδα.

Μόνη αντίσταση στα σχέδια των νταβατζήδων είναι ψήφος στην Χρυση Αυγή. Ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι το νέο ΟΧΙ που θα ξαναγράψει το νέο έπος. Όπως το 1940 το ΟΧΙ του Μεταξά ήταν καρφί στα πλευρά της Αγγλίας που προτιμούσε μία Ελλάδα υπο Ιταλική κατοχή. Σήμερα ψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι η απάντηση στα υπερεθνικά κέντρα αποφάσεων που μας θέλουν ραγιάδες. Είναι απάντηση σε αυτούς που τρέφουν αταβιστικό μίσος κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας. Ψήφος στην Χρυσή Αυγή βροντοφωνάζει για να το ακούσουν όλοι:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ.....

3 σχόλια:

  1. αριστεροί στο πνεύμα, δεξιοί στην τσέπη...

    τέτοιοι ιδεολόγοι του κώλου, να μας λείπουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o Συριζα ο υπερασπιστης των εποικων λαθρομεταναστων...

    η αριστερα του συριζα υπερασπιστης των
    τσαουσεσκου-σταλιν-ενβερ χοτζα-χονεκερ
    και αλλων πολλων δολοφωνων.......

    πρωην συνασπιστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ.........

    Καποτε ημουν ενας απο αυτους.....δυστυχως

    ΧΡΗΣΤΟΣ
    πρωην κκε εσωτερικου

    ΑπάντησηΔιαγραφή