Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Αλέξη , αν δεν ξέρεις! Ρώτα... για τους συριζαιους σου


Αλέξη , αν δεν ξέρεις! Ρώτα...
                                                                       
Η αριστερά ήταν θύμα της βίας.  Η αριστερά ήταν θύμα της βίας μετά τον εμφύλιο πόλεμο με τις διώξεις και του βασανισμούς, με τα ξερονήσια. Η αριστερά ήταν θύμα της βίας κατά την δικτατορία. Παραμένει και σήμερα θύμα της βίας από τις βάναυσες τραμπούκικες επιθέσεις των μελών μιας οργάνωσης η οποία είναι μεν στο κοινοβούλιο αλλά κατά την άποψη μας είναι στα όρια της νομιμότητας της Χρυσής Αυγής

Αυτά είναι μερικά από τα τα ωραία ευρηματικά και ανεύθυνα που είπε Αλέξης Τσίπρας  στην συνέντευξή του στο  ΣΚΑΙ στον Παπαχελά της Bilderberg  των Wikileaks και των Νέων Φακέλλων (9/4/2013). Αλέξη  αν δεν ξέρεις; Ρώτα!...Ρώτησε τους Έλληνες να σου πούν...ποιός είναι θύμα της βίας.           

Για 40 χρόνια αυτό το συνονθύλευμα που εκπροσωπείς  Αλέξη Τσίπρα   και ακούει στο όνομα αριστερά και αυτάρεσκα αυτοαποκαλείται “μεγάλη δημοκρατική παράταξη” εφάρμοσε με γενιτσαρικό φανατισμό την βία.
 Ιδού, λοιπόν, μερικές από τις δημοκρατικές "αρχές" και "αξίες" του ΣΥΡΙΖΑ, που δε μοιάζουν σε τίποτα με τις  αρχές της Χρυσής Αυγής:

-Η "νομιμότητα" δεν είναι αυτονόητη και αιώνια.
 -Ούτε πιστεύουμε πως "η ελευθερία μας τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία των άλλων."
-Για τη στοιχειώδη κοινωνική αυτοάμυνα απαιτούνται συγκεκριμένα "ποσά" βίας.

Άρθρο του συριζαίου Παπαδάτου Αναγνωστόπουλου
«Η βία, τα δελτία τύπου και ο σοσιαλισμός», που δημοσιεύτηκε στην ΑΥΓΗ στις 21/06/2008: 

Για 40  χρόνια η Ελλάδα είχε παραδοθεί στους σκοταδιστές, στους τραμπούκους, στους λυμεώνες  της αριστεράς. Αριστερά είναι Αλέξη,  αυτή που μετέτρεψε τα Πανεπιστήμια σε χωματερές ελπίδων. Αριστερά είναι αυτή που διαστρέβλωσε και άλλαξε   με αργουελικό τρόπο τις έννοιες των λέξεων; “λαμογία” = ανακατανομή του πλούτου, “ανυπακοή” = αντίσταση, “κατάληψης”  = διαμαρτυρία, “ξυλοδαρμός των αντιπάλων”= δημοκρατική  έκφραση, “ληστεία”=απαλλοτρίωση.

Η Αριστερά  έκαψε την Ελλάδα τον Δεκέμβρη του 2008. Μία βόλτα στις εφημερίδες του τότε, ας είναι καλά το Διαδίκτυο, θα μας δείξει όλο το μυστικιστικό μίσος που κρύβει μέσα της η Αριστερά, αυτό το συνονθύλευμα ελαττωματικών όντων, κατά των Ελλήνων.
Βία της αριστεράς είναι να δολοφονούνται εργαζόμενοι από κουκουλοφόρους αναρχικούς του παρακράτους, χωρίς να οδηγηθεί κανείς ποτέ στην δικαιοσύνη. Να καίγονται και να λεηλατούνται οι περιουσίες των Ελλήνων παρουσία της αμέτοχης αστυνομίας. Να ξυλοκοπούνται ομιλητές σε πανεπιστημιακούς χώρους από ομάδες αριστερών. Να συγκρούονται κομματικές νεολαίες με βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες, τούβλα και καδρόνια. Να εξορμούν ομάδες κουκουλοφόρων από τους χώρους αυτούς, προστατευμένοι από το άσυλο και να τους χαϊδεύει τα αυτιά ο ΣΥΡΙΖΑ. Να οργανώνονται αντισυγκεντρώσεις, αντιδιαδηλώσεις και ομαδικές επιθέσεις κατά πάντων αντιφρονούντων στην αριστερή, διεθνιστική, παγκοσμιοποιητική δικτατορία. Να είναι η χώρα έρμαιο "γκρουπούσκουλων και συνδικάτων", σε συνεχή ομηρία υπό των φόβο επεισοδίων, εμπρησμών και καταστροφών.

Καλέ μου άνθρωπε! Αλέξη μου άσε τα σάπια! Η  “δημοκρατία 74” παρήκμασε μέσα στην πυκνή ανομία,  την απουσία κανόνων και την πλήρη ελευθεριότητα των “προοδευτικών” δυνάμεων  που επέβαλαν τις απόψεις τους στην πλειοψηφία των πολιτών με βία, τραμπουκισμό και παρανομία. Την  ανομία της βίας και την πλέον χυδαία τυραννία την επέβαλαν στην Ελλάδα οι αριστερές συμμορίες των μουσάτων με τα αμπέχονα και την νομιμοποιούσαν οι αξύριστοι  με Armani γραβάτες Ermenegildo Zegna, τα Botox των 8, τα αγόρια κόπανοι και τα κορίτσια γλάστρες των ΜΜΕ(ξαπάτησεις).  Η αριστερά είναι η αιτία της παρακμής της χώρας  

Καλή η προσπάθεια Αλέξη Τσίπρα, αλλά θα μείνει προσπάθεια. Οι Έλληνες κατάλαβαν και τα καλλίτερα έρχονται......Αν δεν φας στο πετσί σου το χειρότερο δεν θα μπορέσεις ποτέ  να εκτιμήσεις το καλλίτερο . Η Αριστερά κατέστρεψε, έφαγε, διαγούμισε, λεηλάτησε. Έφτασε το τέλος της....Η Χρυσή Αυγή δίνει ελπίδα για ένα καλλίτερο αύριο...

Όσον αφορά την αναφορά σου στην χούντα. Θα  την γνώρισες από τις αφηγήσεις του πατέρα σου και του θείου σου.
Η αποστροφή σου:  "Η αριστερά ήταν θύμα της βίας μετά τον εμφύλιο πόλεμο με τις διώξεις και του βασανισμούς, με τα ξερονήσια." ...Αυτό είναι μία άλλη ιστορία.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου