Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Μούιζνιεκς “butt out”

Μούιζνιεκς “butt out”

Κάποιος Μούιζνιεκς ευρωπαϊκός επίτροπος για την “ιερή αγελάδα” των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έβαλε την υπογραφή του κάτω από μία έκθεση που την έγραψαν τα ντόπια φερέφωνα, οι Κουίσλινγκ του Σόρος   και σαν άλλος Πιουροφόι κουνάει το δάκτυλο στους πάντες και τα πάντα. Για παράδειγμα, στην έκθεσή του ο επίτροπος στηλιτεύει δήλωση του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά τον Νοέμβριο 2012 για "ανακατάληψη" των κέντρων των πόλεων που έχουν "καταληφθεί' από μετανάστες και έχουν παραδοθεί στις "παράνομες δραστηριότητές τους' όπως και δήλωση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια τρεις μήνες νωρίτερα ότι εξαιτίας της παράνομης μετανάστευσης "η χώρα χάνεται... Πρόκειται για βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας". Οι κύριοι Σαμαράς και Δενδιας κρατάνε την αμυντική στάση του καρπαζοεισπράκτορα, αντί να πουν  στον κύριο αυτό  Butt out και επίπλεον ότι λέει μπούρδες.

Μπούρδες κάποιου που πρέπει να δικαιολογήσει τον μισθό που του δίνουν. Πάντως το καλύτερο ανέκδοτο είναι η βία που προέρχεται από την Χρυσή Αυγή  "είναι ένα διαφορετικό είδος βίας, πιο σοβαρής διότι αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για τη δημοκρατία”. Ποια δημοκρατία;  ασυδοσία είναι,  εξάλλου το να βρίζεις καθηγητές και να τους κρατάς ομήρους στα πανεπιστήμια, - όπως έκανα τα προοδευτικά τσόκαρα και τσογλάνια στο ΤΕΙ Πάτρας- , να τους χτίζεις τα γραφεία , να κλέβεις τις κάλπες η να δέρνεις όσους πάνε να ψηφίσουν εκεί , να καις μαγαζιά , να πετάς μολότοφ , να κανεις πλιάτσικο στο βιός του άλλου , να καταλαμβάνεις περιουσία , να δημιουργείς ελληνοποιημένους ψηφοφόρους , να ανέχεσαι την μαύρη εργασία και το παρεμπόριο , να έχεις διαλύσει κάθε κοινωνική συνοχή σε αυτήν την χώρα δεν είναι απειλή για την "δημοκρατία".  

Μούιζνιεκς δεν είδες, δεν ξέρεις, δεν άκουσες; Μάθε λοιπόν και μήπως καταλάβεις το γιατί η "εκθεση" σου προκαλεί ένα μεγάλο χασμουρητό. Στην λογική της στολισμένης ολόκληρης με κρατικά μπιχλιμπίδια έξαλλης αριστεράς δεν υπάρχουν συντεταγμένοι θεσμοί. Μόνος θεσμός είναι το πεζοδρόμιο “νομος είναι το δίκαιο του εργάτη”  και εξαρτάται απο το ισοζύγιο της βίας. Η αριστερά απέτυχε να πείσει την κοινωνία με τις παρωχημένες πολιτικές ιδέες και τις αντικατέστησε με την πολιτική της πλήρους άρνησης και της βίαιης επιβολής της άποψης της θεωρητικοποιώντας την βία σαν “την μαμή της ιστορίας”.   Κάθε αποδεδειγμένο “καθίκι” που με την κουκούλα του δήμιου και 45άρι ξεφώνιζε “ένας άλλος κόσμος είναι εφικτός” γινόταν σημείο αναφοράς και ηρωισμού γιατί η αριστερά έχει “καθαρές απόψεις σαν γάργαρο νερό για τη βία και τους κουκουλοφόρους και δεν ζήτά πιστοποιητικά κοινωνικής νομιμοφροσύνης”. Την ίδια στιγμή κυκλοφορούσε το ημερολόγιο της “Αυγής” με 70 φωτογραφίες, προβάλλοντας την δράση των κουκουλοφόρων, δηλαδή την καταστροφή και την διαρπαγή καταστημάτων, φλεγόμενους αστυφύλακες, το κάψιμο και το χάος της Αθήνας τον Δεκέμβρη 2008. Επί πλέον η αριστερά βία δικαιώνονταν,  με ασπίδα τις ψυχώσεις τους, από τα αγόρια κόπανους, τα κορίτσια γλάστρες των ΜΜΕ(ξαπάτησεις) του "Mnimonio macht frei" και στη “τηλεοπτική δημοκρατία” οι κουκουλοφόροι και οι δολοφόνοι της αριστεράς κάναν καριέρα.. Όταν οι ιδέες της καταρρέουν η Αριστερά καταφεύγει σε εκδηλώσεις ανομίας. Εν τούτοις ισχυρίζεται πως καταδικάζει την βία. Την οποία όμως ουσιαστικά ενθαρρύνει. Με την στάση και τις επιλογές της. "Οι τρομοκράτες δεν ενοχοποιούν την Αριστερά", κάποιοι υποστήριζαν όταν συνελήφθησαν στελέχη της 17Ν. Αλλά οι ίδιοι οι τρομοκράτες υπερηφανεύονταν για τα Αριστερά τους πιστεύω. Και η Αριστερά στήριξε με πολλούς τρόπους την δικαστική τους πορεία. Το ίδιο και με τους βανδάλους των δρόμων. Από την μιά η αναποφασιστική κι' αντιφατική Νυχτωμένη Διαχρονικά (ΝΔ). Κι από την άλλη τα αντανακλαστικά της παραδοσιακής Αριστεράς που αισθάνεται σχεδόν υποχρεωμένη να υποστηρίζει τις όποιες διαμαρτυρίες - ανεξάρτητα πόσο αστήρικτες είναι - ενάντια στο κακό "αστικό " κράτος. Ακόμα κι ενάντια στις αποφάσεις της Βουλής. Την οποία, κατά τα άλλα, σέβεται!! Η άνομη βία λοιπόν εκπορεύεται από το ίδιο λίκνο που επωάζει τις Αριστερές δοξασίες. Με συνέπεια να ταυτίζονται στο μυαλό  της κοινής γνώμης!! Είναι  μικρόψυχα ανθρωπάκια ξεχαλεινωμένα στην ασυνειδησία,  αισχροί υποκριτές. Ξεχαληνωμένοι κάψαν την Αθήνα τον Δεκέμβρη του 2008, δολοφόνησαν 4 ανθρώπους στην Marfin, ρίχνουν “συγκεκριμένα ποσά βίας” σε όποιον διαφωνεί. Η ύπαρξει τους είναι ένα όργιο βίας, καταστροφής και αίματος. ". 

Ο Μούιζνιεκς χύνεται ακάθεκτος κατά της Χρυσής Αυγής “Η Χρυσή Αυγή αποτελεί μόνο ένα μέρος του προβλήματος αυτού το οποίο απαιτεί συνολική αντιμετώπιση - εφαρμογή νομοθεσίας που συχνά μένει στα χαρτιά, ρόλος Αστυνομίας, γενικότερη μεταναστευτική πολιτική...”

Έχει απόλυτο δίκιο “Δεν αντέχουμε άλλο. Δεν μπορούμε τα βράδια να βγούμε έξω από το σπίτι μας.Κλειδωνόμαστε και δεν μπορούμε να κοιμηθούμε απο τον φόβο μας.Φοβόμαστε να αφήσουμε τα παιδιά μας να παίξουν στους δρόμους..Ορδές χρυσαυγιτων κυκλοφορούν με Καλάσνικοφ και δολοφονούν αστυνομικούς και πολίτες...Συμμορίες χρυσαυγιτων κάνουν δουλεμπόριο ,σωματεμπορία και εμπόριο ναρκωτικών.Οι χρυσαυγιτες έχουν γεμίσει με πρέζα και αραπινες πόρνες φορείς του AIDS όλη την Ελλάδα.Οι κλοπές και οι διαρρήξεις είναι εκατοντάδες καθημερινά σε όλη την Ελλάδα....Έχουμε συνέχεια ξυλοδαρμούς και φόνους ηλικιωμένων για 10 ευρω.Επίσης οι χρυσαυγιτες κάνουν βιασμούς μικρών κοριτσιών. Άσε που έχουν ρημάξει τα καλώδια της ΔΕΗ και του ΟΣΕ.”

Η υπερήφανη απάντηση στο άνθρωπο αυτό την δίνει ο απλός Έλληνας ο τυραγνισμένος από τα 40 χρόνια δικτατορίας που επέβαλαν τα τσόκαρα και οι τσόγλανοι της Αριστεράς του schooligan Τσίπρα. Μούιζνιεκς: Butt out! Παράτα μας. Butt out το σημερινό ΟΧΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου