Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.....

Κ΄ένα σάλεμα σάλεψε στα ολόβαθα του νου τους
Και στην καρδιά τους μιά φωνή, κ΄έτσι η φωνή μιλούσε.
«Στρατιώτες και σπαθάρηδες, τουρμάρχες και σεργέντες,
του Λογοθέτη οι σύντροφοι, του βασιλιά οι νομάτοι,
χαρά σ’έσας κι αλλοίμονο σ’ έσας του ξένου διώχτες!
Άγριο κι αν είναι το όραμα καλό είναι το σημάδι.»…


Κωστή Παλαμά, Η Φλογέρα του Βασιλιά, Λόγος Πρώτος.

«Θα πάρω μιαν ανηφοριά,

θα πάρω μονοπάτια,

να βρω τα σκαλοπάτια,

που πάν' στη λευτεριά».

Ευαγόρας Παλληκαρίδης

(Τον έστειλαν στην κρεμάλα οι Άγγλοι 14 Μαρτη 1957, γιατί είθελε, λέει νάναι λεύτερος)

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Το Γερμανικό Κτήνος: Η απαντηση μας στο Der Spiegel


Το Γερμανικό Κτήνος: Η απαντηση μας στο Der Spiegel 


Το περιοδικό Der Spiegel , με λόγο που έχει απαλλαγεί από τις κακοδαιμονίες του παρελθόντος του Arbeit macht frei και του Αουσβιτς βυσσοδομεί ασύστολα κατα των Ελληνόψυχων της Χρυσή Αυγή,  Ευχαριστούμε το Der Spiegel και τα ντόπια φερέφωνα του. Ευχαριστούμε το δωσιλογικό (Ελεύθερο) ΒΗΜΑ, κάτι ξέρουν αυτοί από SS. Τους ευχαριστούμε γιατί έτσι ξανα διαβάσαμε την ιστορία, την πραγματική ιστορία μας. Δεν υπάρχει καλλίτερη πηγή ιστορίας από ότι γράφηκε την εποχή των τραγικών γεγονότων. Σε ένα μικρο βιβλιαράκι “Το Γερμανικό Κτήνος” που τυπώθηκε τον Αυγουστο 1944 μέσα στην γερμανική κατοχή διαβάζουμε μεταξύ άλλων:

Ανακοίνωση του Γερμανού Στρατιωτικού Διοικητού Ελλάδος, κατα την οποίαν “δια κάθε φονευόμενο Γερμανό στρατιώτη θα εκτελλούνταν 50 Έλληνες και δια κάθε τραυματιζομενο 10 Έλληνες” σελ 42

Καλαβρυτα: “...όλα αυτά τα αιματηρά γεγονότα ωχριούνε μπροστά στο γερμανικό έγκλημα του αφανισσμού των Καλαβρύτων. Η ημέρα του φοβερού αυτού εγκλήματος, η 13 Δεκεμβρίου 1943, θα παραμείνει ιστορική για την απεριόριστη φρίκη και για χωρίς προήγουμενο γερμανική κακουργία...” σελ 45

Δίστομο: “Ο Γερμανικός στρατός αφου επυρπολησε τα επιταγμένα αυτοκίνητα επανεστράφη παρευθύς στο Δίστομο. Στρατιωτική πορεία, στρατιωτική διαδρομή φρικιαστική” σελ 55.

Γερμανοί ήταν οι δολοφόνοι και οι σφαγείς. Όλα άλλαξαν μέσα στο Ψυχρό Πόλεμο όταν η Γερμανία εγινε κομμάτι της Ατλαντικής Συμμαχίας εναντίον της επάρατου Σοβιετικής Ένωσης. Μία μεγάλη προπαγανδιστική προσπάθεια ξεκίνησε ώστε το Γερμανικό Κτήνος να συγχωρεθεί να απαλλαγεί απο τα εγκλήματα του παρελθόντος. Ανακάλυψαν το σαθρό επιχείρημα ότι οι Ναζί ήταν εγκληματίες.  Ξαναγράφτηκε η ιστορία. Τα γερμανικά εγκλήματα έγιναν, το πολιτικά ορθό, ναζιστικά. Η πλάκα έξω από το κτίριο του Παρνασσού στην οδό Χρήστου Λαδά που έγραφε ¨εδω ήταν το Γερμανικό στρατοδικείο" αντικαταστάθηκε με μια πολιτικά ορθή το "ναζιστικό στρατοδικείο". Το παραμύθι το τελείωσε ο Γκολντχάγκεν, Ντάνιελ Τζόνα στο βιβλίο “Πρόθυμοι δήμιοι- Οι εκτελεστές του Χίτλερ”. Ο Γερμανός της διπλανής πόρτας ήταν ο εκτελεστής του Χιτλερ.

Όσον αφορά την αποστροφή για τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής. ¨Ενα είναι σίγουρο. Δεν τα παίρνει από την CIA όπως τα έπαιρνε Adenauer και οι διάφοροι επίγονοι των δολοφόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου